Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendini İyileştiriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Kasım 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Etrafınızdaki birçok fikir ve düşünceden dolayı hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Çok fazla konuşma var, ancak yeterince somut eylem yok. Çok fikir var ama sağlam planlar yok. Bu tür bir atmosfer sizi çıldırtıyor olabilir. Kararlı zihniniz için öngörülebilir ve gerçekçi şeyler önemli fakat günün enerjisi spontane ve eğlenceli aktiviteleri teşvik ediyor. Bu enerjiyle savaşmak yerine onu kullansanız çok daha iyi olacak.

Yaklaşık bir hafta önce, mali durumunuzla ilgili bazı kötü haberler almış olabilirsiniz. Bugün muhtemelen, tüm ay boyunca bu sorunların üstesinden gelmek için isteyebileceğiniz en iyi gün. Bu durumdan kazanan olarak çıkmak istiyorsanız, olaylara genellikle sizin yaptığınızdan farklı bir açıdan yaklaşmanız gerekebilir. Ama içiniz rahat olsun! İşler muhtemelen yoluna girecek!

Bugün iletişim, hayatınızda normalden daha fazla yoğun olacak. Bazı kafa karıştırıcı telefonlar alabilirsiniz. En az bir tanesi bir engel, diğerleri de neden aradığını unuttuğunuz arkadaşlarınızdan gelebilir. İlk bakışta, bazıları çöp olan diğerleri de asla duymadığınız kişilere gönderilmiş maillerle dolu mail kutunuzu görmek için heyecanlanabilirsiniz. Hepsini silin ve metin olun. Bu yoğunluk yarına kadar geçecek!

Kabusları, hislerini anlamak için güvenli yollar olarak gör. Elbette kimse onları tecrübe etmekten hoşlanmaz ve muhtemelen bir süre sonra unuturlar fakat; kabusların kendini tekrar etmemesi için sana ne söylemek istediklerini anla. Seni korkutan nedir? En çok nerede güvensiz hissediyorsun? Bu sorulara cevaplara ara. Korku, acı ve kaygı, soğuk terler döktüren gerçek kabusların malzemeleridir!Geçtiğimiz birkaç ayda başarmaya çalıştığınız her ne idiyse, bugün tam da istediğiniz biçimde sonuçlanabilir. Bu durum sizi oldukça şaşırtabilir ve nihayet açılan bir tıkanıklık gibi ferahlatabilir. Una rağmen, bu sizin şansınız, sizinle birlikte emek veren diğer herkes ve siz övgüyü hak ediyorsunuz. Her şey yerli yerine oturduğunda, gidip bunu kutlayın. Bunu kesinlikle hak ettiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçgözlem yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Hayır bu bir hapis cezası değil! Herkes içgözlem yapmaktan ne denli kaçınmaya çalıştığınızı biliyor, fakat buna, ilişkinizin size vermeye çalıştığı dersleri sindirebilmek açısından ihtiyacınız var. Özellikle de, başkalarıyla baş ederken takındığınız tavırda büyük değişiklikler yapmanız gerektiğini vurguluyor bu dersler. En basit haliyle, verilmek istenen mesaj "gururunu bir kenara bırak" oluyor ama sizin bu mesajı ruhunuza yedirmek için bir süre meditasyon yapmaya ihtiyacınız var.

14 Kasım 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerliyor. Gün içinde eviniz ve aile üyelerinizle ilgili konular öne çıkabilir. Uzak akrabalardan haberler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde planlarınız değişebilir. Bazı planlarınızdan vazgeçebilir, erteleyebilirsiniz.

14 Kasım 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi koşullarını iyileştirecek haberler alabilirsin. Bu durum yapacağın harcamalara da yansıyacak. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilin ve ortak arkadaşlarınızla birlikte aktiviteye doyamayacağınız etkinliklere katılabilirsiniz. Geçmiş tecrübelerini önüne katarak ilerlemek isteyecek ve değişimi hayatına alacaksın. Kendini geliştirme sürecine girmişken, sosyal çevreni de gözden geçirmeye karar verebilirsin.

14 Kasım 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel bir başlangıç ile güne başlıyorsunuz. Hislerinize önem vererek ikili ilişkilerinizde duygusal bir değişim için çaba harcamak isteyeceksiniz. Bu çabanın karşılığını gereken şeyleri yerine getirerek görebilirsiniz duygularınızı ertelemeden kendiniz olmak için çaba sarf edin.

14 Kasım 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Balık burcunda boşlukta ilerleyen Ay, kendi iç dünyanızla daha fazla ilgilenme ve kendi içinize dönmek için bir fırsat yaratmakta.

14 Kasım 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızda atacağınız adımlar konusunda dikkatli olmalısınız. Fevri davranmanız partnerinizi kırmanıza sebebiyet verebilirsiniz.

14 Kasım 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayal kırıklığınızı veya öfkenizi kontrol etmek zor olabilir. Biraz kontrolsüzlük hissiyle, daha sonra pişmanlık duyacağınız şeyler söyleyebilir ya da bağırabilirsiniz. Devam edin, zihninizle konuşun, ona tam olarak neyden rahatsız olduğunuzu anlatın. Ama sözlerini dikkatli bir şekilde dinleyin. Gerçekten kastetmediğiniz bir şey söylemek kolaydır, bu yüzden belki arkadaşlığınızı kaybedebilirsiniz. İşte bu noktada hiçbir şeyin önemi kalmaz.

14 Kasım 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an birçok konuda sağlam bir temel oluşturabilirsiniz. Bir yere peşinat yatırmak, yeni birinin yanına taşınmak veya mevcut evinizi yeniden düzenlemek hayatınıza daha fazla rahatlık getirmenize yardımcı olabilir. Korkunun büyümenin önüne geçmesine izin vermeyin, zor bir çocukluk geçirmiş olsanız bile, kendinize ait mutlu bir ev hayatı yaratma kapasiteniz var.

14 Kasım 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenize ters düşmekten hoşlanmıyorsunuz. Dostluk duygularınız yoğun ve derin. Bugün., kişisel başarılarınızın alkış getirmesi olumlu sonuçları da beraberinde getiriyor. Sağlam ve kalıcı düşünceler içinde olmaya devam edin.

14 Kasım 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

14 Kasım 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her türlü sorunun ve sıkıntın üstesinden gelmek için harekete geçebilirsiniz. Sorumluluklarınızın bilincinde olmayı başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamanız gerekiyor. Koşullara uygun hareket edebildiğiniz sürece pek fazla sorun yaşamayacaksınız. Hata yapmayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz.

14 Kasım 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Biten ilişkinizi artık unutun. Gözünüzü geleceğe dikmenizin ve yeni ilişkilere açık olmanızın sonucunu alacaksınız. Çok yakında yeni bir ilişkinin kapıları aralanıyor. Rekabet halinde olduğunuz biri var. Aranızda yaşadığınız çekişmenin sonu kötü yerlere varabilir. Size yönelik çıkarcı, hesapçı bir yaklaşımın duyumlarını bugün alabilirsiniz. Bu duyumlara gereken önemi verin. İhtiyacınız olmayan şeylere harcama yapmanız yüzünden bütçeniz zorlanıyor. Sağlık sorunlarınız önemsiz, yakında hepsi geçecek.

14 Kasım 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 46' 17" R
Ay
Koç
13° 48' 40"
Merkür
Koç
20° 01' 10"
Venüs
Boğa
07° 47' 21"
Mars
Koç
03° 58' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 51"
Satürn
Balık
17° 02' 40"
Uranüs
Boğa
22° 39' 50"
Neptün
Balık
29° 04' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 56"
Lilith
Başak
23° 56' 56"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:16

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>