Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yeni Kararlar Alıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Bu günve finans konulardaki başarıları beraberinde getirecek. Zamana veya paraya yaptığınız uzun vadeli yatırımları sonuç veriyor, yani karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. Bugün, yeni projelere başlamaktan ziyade eskileri tamamlamanız için iyi bir zaman. Ancak eğer şu an yeni bir projeye başlamanız gerekiyorsa, sorun yok, başarıyla sonuçlanacak. Kendinizi yeni kıyafetler alarak ödüllendirin ve bu akşam, aldıklarınızı bir arkadaşınız veya sevgiliniz için giyin.

Bugünü dinlenmeyi çok hakettiğiniz bir gün olarak düşünün. Genelde insanların teselli edilmek ve rahatlatılmak için ihtiyaç duyduklarında aradıkları kişi sizsiniz. Ancak bugün, havadaki gerginliğe rağmen, sözleriniz etkisiz kalacak görünüyor. İyi! Bir değişiklik yapıp bu sefer kendileriyle ilgilenmelerine izin verin. Boş zamanlarınızı sessizce iyi bir kitap okuyarak geçirebilirsiniz. Kurgu kitaplardaki dramalara dahil olmak, kurgu olmayan kitaplardakilerden çok daha rahatlatıcıdır.

Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, muhtemelen geçmişteki bazı travmaları henüz atlamadığınızdan dolayı. Hatıraları silmeyi başarsanız da, izleri hala sizinle. İyi bir terapi size çok iyi gelebilir. Böyle derin yaralara ulaşıp onları iyileştirme konusunda çok yetenekli profesyoneller var. Bunu yapmak için yardım almanız gerekse de hayatınıza devam etmek zorundasınız. Ve bunun için tam sırası!

Yapılması gerekenlerin bir listesini çıkarabilirsin. Günün enerjisi seni dikkati dağınık ve organize olamamış bir hale getirebilir. Programının takibini dikkatlice gerçekleştirmen en iyisi olacaktır. En önemli toplantıları bile unutma ihtimalin olan bir gün. Hatta bir güne iki toplantı bile koyma hatasına düşebilirsin! Gün boyu dengede kalmak için elinden geleni yap.İçgözlem yapacağınız bir döneme giriyorsunuz. Hayır bu bir hapis cezası değil! Herkes içgözlem yapmaktan ne denli kaçınmaya çalıştığınızı biliyor, fakat buna, ilişkinizin size vermeye çalıştığı dersleri sindirebilmek açısından ihtiyacınız var. Özellikle de, başkalarıyla baş ederken takındığınız tavırda büyük değişiklikler yapmanız gerektiğini vurguluyor bu dersler. En basit haliyle, verilmek istenen mesaj "gururunu bir kenara bırak" oluyor ama sizin bu mesajı ruhunuza yedirmek için bir süre meditasyon yapmaya ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Rutininize bir ara verin. Sürekli yeni maceralar ve yeni topraklar fethetme arzusu peşinde koştuğunuz için kendinizi savaşın ortasında muhteşem bir savaş atı sürüyormuş gibi hissediyor olabilirsiniz. Bugün durup atınızın su içmesine izin vermek için biraz vakit ayırın. Kendiniz de biraz dinlenmeyi hak ediyorsunuz. Bu dinginlik anından faydalanarak zihninizde saldırı planınızı oluşturun ki bir sonraki adımınızı nasıl atacağınızdan tam olarak emin olabilesiniz.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerliyor. Gün içinde eviniz ve aile üyelerinizle ilgili konular öne çıkabilir. Uzak akrabalardan haberler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde planlarınız değişebilir. Bazı planlarınızdan vazgeçebilir, erteleyebilirsiniz.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farkında olmadan bazı insanları kırmış ya da üzmüş olabilirsin. Telafi etmek, durumu tekrardan toparlamak için elinden gelenin fazlasını yapacaksın. Bir süredir hayatında yapmak istediğin değişiklikler için bugün harekete geçerken, radikal kararlar almaktan da çekinmeyeceksin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, beklemediğin anda gelen bir aşk itirafı düşüncelere dalmana neden olabilir. Hemen adım atmak istemezken, karşı tarafı teste de tabi tutuyorsun.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptığınız i̇şlerle ilgili bugünçevrenizin dikkatini çekebilir ve üstlerinizden takdir görebilirsiniz. Hemhem özel yaşamınızla iligili kendi değerinizi ve öneminizi hatırladığınız güzel konuşmaların içinde yer alabilirsiniz. Aileyle ilgili konular gündeminizde olabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde ve ailevi konularda sizi meşgul eden pek çok durum ve değişiklik var. Aynı zamanda kardeşler ve yakın çevreniz de sizi oyalayabilir.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her türlü beklentinizin karşılandığını görmek size oldukça keyifli hissettirecek. Bu destek manevi olabileceği gibi işle veya maddiyatla alakalı da olabilir.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel durumlarınızı ölçe termometre bugünün fırtınalı bir gün olacağını söylüyor. Son bir kaç günde elde ettiğiniz başarılar ve dinamik davranışlar başkalarını kıskandırabilir ve bazı şeyleri kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Onların yolundan uzak durmaya çalışın, kendiniz olun ve onlara etrafınızdaki insanların başarısının bir anlık zafer sarhoşluğundan çok daha önemli olduğunu bildiğinizi gösterin.

13 Kasım 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha sağlıklı ve verimli alışkanlıklar edinmek için ilhamı veya pazartesiyi beklerseniz, bekleyişin daha uzun süreceğini bilmelisiniz. Kendi vücudunuzun size sunduğu sinyaller dinleyerek hareket edin. Bu bir kişiden uzak durma gerekliliği hissinden tutun rüyalarınızdaki bir işarete kadar her şey olabilir.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam dengelerinizde, aksaklıklar çıktığı zaman, içsel sıkıntınız artıyor. Bugün bir çok sorunu çözmek zorunda kalabilirsiniz.. Sevdiğiniz kişi bu yüzden size kapris yapıyor. İçsel korkularınız bir an önce yenmelisiniz.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Enerjinizdeki düşüş nedeniyle yaşamsal konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Dikkatli ve kontrollü olduğunuz sürece her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakabileceğinizi de unutmamanız gerekiyor. Karşınıza çıkan olaylar ne kadar sert olsa da üstesinden gelebileceğinizi çok iyi biliyorsunuz. Kendinize güvenmeniz gerekmekte.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk konusunda kıskanç davranmayın. Aşırı duygusal yaklaşımlarınız sizi etkileyebilir. Tutarlı davranışlarla hedeflerinize ulaşmanız mümkün. İşyerinizde bir sorunun dışında kalmak istiyorsunuz. Bu davranışınız, haklı gerekçeleri de olsa, eleştiriye ve kullanılmaya açık görünüyor. Paraya bağlı sıkıntı veren bir işinizi, talihin ve tesadüflerin yardımı ile paraya ihtiyaç duymadan yapacaksınız. Son günlerdeki uykusuzluk sorununuz genel gerginliklerden kaynaklanıyor olabilir.

13 Kasım 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 50' 47" R
Ay
İkizler
00° 05' 48" R
Merkür
Koç
22° 40' 28"
Venüs
Boğa
11° 42' 02"
Mars
Koç
06° 24' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 40"
Satürn
Balık
17° 17' 56"
Uranüs
Boğa
22° 50' 52"
Neptün
Balık
29° 09' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 17"
Lilith
Başak
24° 18' 04"
True Node
Koç
15° 17' 40"
Son Güncelleme : 09/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>