Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Aşk Tam Sana Göre! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Başkalarıyla birlikte yaşamak her zaman kolay değildir! Muhtemelen bugün düşündüğünüz şey budur. Aile hayatınızda, şeyler hakkında oldukça idealist bir tutuma sahip olacaksınız. Kendinizi arada bir hayal kırıklığına uğratırsanız şaşırmayın. Ancak kendiniz için koyduğunuz hedeflere tam olarak ulaşmasanız da, bu idealizm size hayatınızda yön verecek.

Bugün fikirlerinizi bir gruba iletmek için istekli olabilirsiniz. Muhtemelen paylaşmak istediğiniz bazı ilginç planlarınız veya stratejileriniz var. Bazen uzmanlığınıza güvenmiyorsunuz ve fazla utangaç da olabilirsiniz. Ama şimdi daha cesur olmaya çalışmalısınız. Meslektaşlarınızla yeni planınız hakkında konuşun. Patronunuza veya yöneticinize bazı heyecan verici fikirlerden bahsedin. Eğer konuşursanız, çabalarınız işe yarayabilir!

Ne zamandır bir yazar olarak bir şeyler yapmak istiyordunuz, şu an tam da zamanı! Kesinlikle hayal gücünüz çok geniş. Ciddi bir şekilde yazı yazmaya çalışırken biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Yazar olmayı bu kadar ciddiye almayın. Yazın gitsin! Ve her şeyden önce, Yazdıklarınızı insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. Kabuğunuzdan çıkmanız için bir yazar grubuna danışabilirsiniz.

Favori plaklarını raftan indir; pikabını aç. Oturma odanda dans partisi ver; yemek masanı çiçeklerle süsle. Enerjini dış dünyaya yansıtmalısın. Hiç yapacağına ihtimal vermediğin maceralara atıl. Yeni projelere balıklama atla ve şansının seni taşımasına izin ver. Detaylara takılıp kaygılanma.Daha kalın bir deriye bürünmen gerekebilir. Gücendirici olduğunu düşündüğün tavırları sebebiyle sakın hemen birini işe yaramaz olarak etiketleme. Herkese kendi fikirlerini ifade edebilmesi için izn ver. Açık fikirli ol, yargılayıcı değil. Diplomatik bir tutum sergile ve kritik düşüncelerini kendine sakla. Kendini daha iyi hissedebilmek için diğer insanlara haksızlık etme.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini hayatın akışına bırakman gerekebilir. Bu olay planlarından vazgeçmeni gerektirmeyecek. Kaderinle inatlaşıp üzülmemek senin için daha önemli olacak. Hayatın sana ne getireceğini beklemek meraklı olabilir.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerliyor. Gün içinde yarım kalan konuşmalar, yarım kalan işler gündeminizde olabilir. Zihinsel dağınıklıklar ve odaklanma sorunlarına açık olabilirsiniz. Akşam saatlerinde enerjiniz yükseliyor. Daha kararlı ve hedef odaklısınız.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yardıma muhtaç insanlar için düzenlediğin etkinlik ya da projen ile dikkatleri üzerine çekebilirsin. Aile şirketinde çalışan bir Yay burcuysan, yönetimde söz daha fazla söz sahibi olmak isteyeceksin. İkili ilişkilerde karşılaştığın kara bulutlar dağılıyor. Uzun zamandır yalnız ve kırgın hissediyor olman yeni ilişkilere karşı set koymana neden oluyordu. Arkadaş ortamında tanışacağın biri, senin için doğru kişi olabilir.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konulara bugün daha fazla dikkat etmelisiniz. Ailevi konularınızla ilgili istikrarsız olan süreçlerden sıyrılmak isteyebilirsiniz. Yatırımsal fırsatlar önünüze gelebilir ama kararsızlıklarınız bunları kaçırmanıza neden olabilir.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı uğraştığınız işlere kullanabilirsiniz. Kolektif veya sosyal konulara yönlenmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabileceğiniz zamanlar var. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Bugün tamamlanmasını istediğiniz konular gündeminizi etkileyecektir. Risk almak için acele etmeyin.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zorlandığınız konularda kendinizi verimli hissedebilmek için limitleri zorlayabilir, duygusal olarak emin olmadığınız adımlar atabilirsiniz.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi toplamanın vakti geldi. Mükemmel olmak için kendinize çok fazla yükleniyorsunuz. Yorgun ya da bitkin hissediyorsanız bir ara vermeniz gerekir. Bugün sizi rahatlatacak bir şeyler yapın. Ya da tembellik edin ve hiçbir şey yapmayın! Alamadığınız uykunuzu bu öğleden sonra uyuyarak tamamlayın. Güzel bir yürüyüşe çıkın ve biraz temiz hava alın. Kendinizi iyi hissettiren şeyler yapın.

15 Kasım 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Belli bir parçanızı diğerlerinden korumaya çalışıyorsunuz. Ruhunuzda başkalarından sakladığınız bu özel nokta, onu çok dikkatli beslediğiniz için size ait en güzel şeylerden biri. Bu bozulmamış, hassas yeri en çok hak eden birine saklayın. Bir süredir ikilemde olan bir mülk meselesi bugün çözüme kavuşabilir.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bulunduğunuz ortamlarda sizi fark etmelerini beklemeden öne atılacaksınız. Başlattığınız tüm çalışmaları inatla sürdürecek ve sonuca gideceksiniz. Fiziksel anlamda oldukça çekici, enerjik ve aktif bir tavır içindesiniz.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etkin adımlar atmak isterken ufak tefek hatalar yapabilirsiniz. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atmanın çok daha önemli ve etkileyici olabileceğini unutmayın. Karmaşadan uzak durmayı başarmanız gereken bir süreçtesiniz. Çok daha kontrollü olmanız gerekiyor.

15 Kasım 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda duygularınızdan çok gerçekler ağır basıyor. Bugün ilişkinizi gözden geçireceğiniz ve elde ettikleriniz için kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün olabilir. Yaptığınız işi ilgilendiren ciddi bir karar vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu kararı verirken inatçılığı elden bırakmanız gerekiyor. Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. Havanın da etkisiyle bedeninizde biraz kırıklık olabilir. Başağrılarına dikkat edin.

15 Kasım 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 40' 47" R
Ay
Koç
12° 25' 22"
Merkür
Koç
19° 56' 58"
Venüs
Boğa
07° 40' 22"
Mars
Koç
03° 53' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 31"
Satürn
Balık
17° 02' 12"
Uranüs
Boğa
22° 39' 30"
Neptün
Balık
29° 03' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 37"
Lilith
Başak
23° 56' 19"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>