Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Duygularını Dinliyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Arkadaş edinmeye ve insanları etkilemeye hazırsınız. Yeni insanlarla tanışırken kendinizi güvende hissedeceksiniz. Sevgilinizle birlikteyken veya arkadaşlarınızla takılırken güçlü bir çekicilik hissi yayıyor olacaksınız. Enerjiniz yüksek olacak ve insanlar için bir şeyler yapmaya hazır olacaksınız. Konuşma yapma fırsatınız varsa, anında izleyicilerin kalbini kazanacaksınız. Akşam yemeğinde komik hikayelerinizle bir grup arkadaşınızı veya sevdiklerinizi eğlendirebilirsiniz.

Önümüzdeki günlerde, kariyerinizin veya çalışmalarınızın tüm manzaralarını gözlemlemenize olanak tanıyan mesafe ve perspektif elde edebileceksiniz. Gelecekteki stratejinizi planlamanız açısından önemli bir an olacak. Yapılması gerekenlerin doğru bir değerlendirmesini yapabilir ve hangi çabaların çıkmaz olduğunu ve hurdaya çıkarılması gerektiğini belirleyebilirsiniz.

Rolling Stones ne güzel söylemiş: "Tatmin olamıyorum." Son zamanlarda hissettiğiniz ruh hali tam da böyle. Aslında son aktivitelerinize bakarsanız, yalnızca aynı yerde kalabilmek adına olabildiğince hızlı koştuğunuz için Alice Harikalar Diyarı'nda gibi hissetmeniz normal. Sonraki gün size yeni, daha tatmin edici yollar açmanın yanı sıra biraz rahatlamanızı da sağlayacak.

Yoluna bariyerler koyabilecek kısıtlayıcı bir enerji söz konusu. Yolunu bulman zor olabilir. Sırf kendi egon zarar görmesin diye her şeyi yıkıp geçme cazibesine karşı koymalısın. Bu engellerin orada olmasının da bir sebebi var. Hemen suçlayıcı olmak seni uçuruma sürükleyecektir. Kendine sağlıklı sınırlamalar getirmelisin.Bugün maneviyatın farklı yönlerini araştırmayı düşünebilirsiniz. Bir Yay olarak, inançtan ziyade somut olgulara eğilim gösteren biri olabilirsiniz, ancak bu demek değildir ki bu durum değişemez ya da bu engin konu hakkında yeni bir şeyler öğrenemezsiniz. İnançlı iseniz dininizin tarihine bir göz atın ya da dünya dinlerini araştırın. Bakalım bunca farklı inanç sistemi arasında neler keşfedeceksiniz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yataktan çıkmanız birkaç dakika daha uzun sürebilir fakat bir kez çıkınca buna değdiğini göreceksiniz. İnsanlara karşı ne kadar dürüst olursanız, bugün o kadar mükafat alacaksınız. Güvenilirlik ve dürüstlük, odaklandığınız anahtar kavramlar olacak. Cesur davranın ve kim olduğunuzla gurur duyun. Ödüllerini alacaksınız. Bugün tüm girişimlerinize biraz sevecenlik katın.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Eski arkadaşlarınla karşılaşabileceğin bir sosyal etkinlikte bulunman mümkün. Onlarla birlikte konuşmak sana iyi gelecek. Eskiyi hatırlayıp güzel anılar hakkında konuşmak bu insanlarla daha sonra tekrar görüşmeni sağlayabilir.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklını meşgul eden tümsorunlarını rafa kaldıracak ve sorumluluklarını erteleyeceksin. Yeni tanışacağın kişiler senin için yeni fırsatlara gebe olabilir. Eğer uzun zamandır yalnız bir Yay burcuysan ilginç gelişmeler yaşayabilir, beklemediğin birine karşı duygusal bağ hissedebilirsin. Seninle aynı duyguları paylaştığını bildiğin bir arkadaşınla dertleşip, fikir alışverişinde bulunabilirsin.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınla ilgili bazı önemli olaylar yaşayabilir ve onlarla olan ilişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Kendinizi yeniden oluşturmak istediğiniz bir dönem olabilir. Hedeflerinizi ve hayallerinizi gözden geçirebilir ve bunun için yeni maceralar peşine düşebilirsiniz.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullarınız gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran yıpratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yaratıcı fikirlerinizi paylaşmak için toplantılar yapabilirsiniz. Yeni bir hizmet ortaya koymak için çalışmalara başlayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ticari görüşmeler yapabilirsiniz.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kararlarınızın arkasında durmakta problem çekebilir, ancak yine de devam etmeyi seçebilirsiniz. Hayata dair niyetlerinizi olumlu tutabilirsiniz.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün psişik güçleriniz bilinç seviyesine hücum ederse şaşırmayın. Biri hakkında gerçekmiş gibi gelen ya da bir durum hakkında önemli mesajlar içeren bir rüya görebilirsiniz. Rüyada bir fil her zaman gerçek hayattaki gibi sadece bir fil değildir. Rüyada fil görmek sizi bir şekilde alt eden ve güç sahibi bir kişiyi temsil ediyor olabilir. Rüyalarınızın içeriğini ddaha dikkatli bir biçimde inceleyin.

17 Kasım 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkiler söz konusu olduğunda, bu sıralar istediğinizden ve zannettiğinizden daha az sadık olabilirsiniz. Bir işi gereken kısa zaman içerisinde yapamayacağınızı düşünenlere kulak asmayın, çünkü bir şeyler acele etmeye çalışmıyorken iyi işler üretmek çok daha kolay olacak. Yardımınızı isteyen kişinin, taleplerini kabul etmediğiniz için sizi suçlu hissettirmeye çalışacak, manipülasyonlara gelmeyin.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim konusunda başarılı çalışmalar içindesiniz. Çevrenizde gelişen duygusal konulara kafanızı takarak, aktivitenizin hızını düşürmemelisiniz. Düşüncelerinizi süsleyerek, ikna kabiliyetinizi mükemmel sergiliyorsunuz.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda var olan yoğunluktan yavaş yavaş kurtulmaya başlayacak ve rahat nefes alacaksınız. Sorumluluklarınız doğrultusunda hareket ederken daha temkinli olmanız gerekmekte. Kafanızın içinde yer eden olumsuz düşüncelerden uzak durmaya çalışın. Gerekli olan adımları atabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız.

17 Kasım 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Etrafınızdan duyduğunuz sözler ve çekingen davranışlarınız, sizi hoşlandığınız kişiye yaklaşmakta frenliyor. Karşınızdaki kimseye, sizi daha iyi tanıma fırsatı verin. İş yaşamında daha birikimli hale gelmek için, her fırsatı değerlendirmeye çalışın. Sonuçsuz kalacak ve size zaman kaybettirecek tartışmalardan da kaçınmalısınız. Para sıkışıklığınız birçok nedene bağlı. Gerçekçi bir çözüm sıralaması işe yarayabilir. Sağlığınızla ilgili endişelerinizin yersiz olduğunu anlayıp rahatlayacaksınız.

17 Kasım 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 47' 15" R
Ay
Koç
14° 03' 22"
Merkür
Koç
20° 01' 55"
Venüs
Boğa
07° 48' 35"
Mars
Koç
03° 58' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 05"
Satürn
Balık
17° 02' 45"
Uranüs
Boğa
22° 39' 53"
Neptün
Balık
29° 04' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 59"
Lilith
Başak
23° 57' 03"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>