Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kararsızlık Kapında Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2021, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugünkü gezegen konumu, bu burçtaki insanların aşk hayatında ve yaratıcılığında geçirdikleri nispeten kasvetli döneme bir son verebilir. Eğer "ruh eşinizi" henüz bulamadıysanız, bu dönem bu konuda oldukça umut vadediyor. Eğlenecek ve hayatınızı değiştirebilecek bazı ilginç insanlarla tanışacaksınız!

Düşünceleriniz bugün üst düzeyde ve herhangi bir zihinsel meydan okumanın üstesinden mutulukla geleceksiniz. Kendinizden veya entelektüel yeteneklerinizden şüphe etmeyin. Disiplinli ruh haliniz, aşırı duygularınızı ayırmanıza ve dengelemenize yardımcı olacaktır. Sizin için titizlikle çalışma gerektiren her şeye dikkat edin. Tutkusu olan şeyleri yapın, bu sayede görevinizin ne olduğu önemli olmaksızın inanılmaz bir şekilde başarılı olacaksınız.

Bugün kendinizi farklı yönlere çekilmiş gibi hissedebilirsiniz. Odaklanmada ve bir şeyi zamanında bitirmede zorluk yaşayacaksınız. Dikkatinizi toplamak için telefonda geçirdiğiniz zamanı azaltmaya çalışın. Arkadaşlarınıza başka bir zaman görüşebileceğinizi söyleyin. Bugün öğle yemeğine çıkmayın çünkü konsentrasyonunuz bozulabilir. Eğer bugün daah fazla disiplin geliştirmek istiyorsanız merak etmeyin her şeyi yapacaksınız.

Bugün dünyanın şiddetli hızına uyum sağlamak zorunda değilsin. Kendine nasıl baktığını değerlendirmek isteyebilirsin; ne yediğine, günden güne yaşam tarzına. Sağlıklı beslenen biri misin? Egzersiz yapıyor musun? Gündelik yaşam kaliteni önemsiyerek mi hareket ediyorsun? Sonradan pişmanlık sıkıntısı yaşayacağına şimdiden tedbirli ol. En son ne zaman chek-up yaptırdın?Bugün yataktan çıkmanız birkaç dakika daha uzun sürebilir fakat bir kez çıkınca buna değdiğini göreceksiniz. İnsanlara karşı ne kadar dürüst olursanız, bugün o kadar mükafat alacaksınız. Güvenilirlik ve dürüstlük, odaklandığınız anahtar kavramlar olacak. Cesur davranın ve kim olduğunuzla gurur duyun. Ödüllerini alacaksınız. Bugün tüm girişimlerinize biraz sevecenlik katın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha kalın bir deriye bürünmen gerekebilir. Gücendirici olduğunu düşündüğün tavırları sebebiyle sakın hemen birini işe yaramaz olarak etiketleme. Herkese kendi fikirlerini ifade edebilmesi için izn ver. Açık fikirli ol, yargılayıcı değil. Diplomatik bir tutum sergile ve kritik düşüncelerini kendine sakla. Kendini daha iyi hissedebilmek için diğer insanlara haksızlık etme.

16 Kasım 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Koç burcunda ilerliyor. Güne daha planlı başlayabilir, finansal konularla ilgili hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Aşk hayatı, çocuklar ve hobiler ön planda olabilir. Kendinize güvenmek her alanda size yeni kapılar açabilir. Kendinizi göstermekten çekinmeyin.

16 Kasım 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır karar almakta zorluk çektiğin konular tekrar gündeme gelecek. Bu yüzden bazı tavırlarını değiştirmek için harekete geçmen gerekebilir. Kargaşa ve sıkışıklıklardan kurtuluyorsun. Geleceği planlamak konusunda daha cesur adımlar atabilirsin. Saçlarında da cesur bir değişim isteyebilirsin. Akşam saatlerinde eksiklerini tamamlamak için alışverişe çıkmak için harekete geçmeye karar verebilirsin.

16 Kasım 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne istediğinizi artık iyi bilmeli ve o eksikleri tamamlamak için uğraşmalısınız. İhtiyaçlar doğrultusunda gerekli kişilerle o konuları konuşmayı tercih edin. Bir şeyleri yeniden yaratmak yerine sürece ve akışa uyarak hareket etmek sizin için daha doğru olabilir.

16 Kasım 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmekten keyif alacağınız bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapmaktan çekinmeyeceğiniz zamanlar var. Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplarda yaşayabilirsiniz. Çocuklarla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

16 Kasım 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal olmayı tercih etmeyeceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Bu sürede partnerinize gösterdiğiniz ilgisizlik dikkat çekebilir geçici bazı problemler baş gösterebilir.

16 Kasım 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çevrenizdekilerle etkileşiminiz biraz hoyrat olsa da son derece değerli olacak. Davranışlarınız ve duygularınız içinizdeki ilkel kaynaktan geliyor olabilir ve bu da sizi hayvani içgüdülerinizle hareket etmeye itebilir. Kendinizi, insanların pek de kendilerini yansıtmayan rollere büründüğü abartılı senaryolar ve şüpheli oyunlar içinde bulabilirsiniz. Kelimelerin sandığınızdan daha farklı alt metinleri olabilir bu yüzden onları nasıl kullandığınıza dikkat edin.

16 Kasım 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılığınız bugün yükseliyor ve canlandırıcı bir güven duygusu ilerlemeye yardımcı olabilir. Kişisel zevklerinizi tatmin ettiğinizden emin olun çünkü bu gerçekten moralinizi yükseltebilir ve hatta şu anda benlik saygınızı artırabilir. Yeni bir şey öğrenmenin zorluğunu memnuniyetle karşılama eğilimindesiniz ve bugün böyle bir risk almak için mükemmel bir gün. Sakinleşmeyi tercih ediyorsanız, günü oyun oynayarak, kendinizi ifade ederek ve sevdiklerinizle gülerek geçirin.

16 Kasım 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel hırslarınızı ön plana çıkarmaktan korkmamalı ve olayların üzerine gitmelisiniz. Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyorsunuz fakat zorlanıyorsunuz.

16 Kasım 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

16 Kasım 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi genel olarak geri planda tutmak isteyeceksiniz. Düşünceleriniz ve duygularınız arasında değişkenlik gözlenebilir. Tam olarak ne yapmak istediğinize karar veremeyeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzlukların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

16 Kasım 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun zamandır duygusal alanda aradığınız sükuneti bulamamıştınız. Nihayet aradığınız kişiyi buldunuz. Yine de ciddi planlar için bir kez daha düşünmek yerinde olacak gibi görünüyor. Uzun zamandır devam eden monotonhayatınız, karşınıza çıkacak yeni bir projeyle değişecek. Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu fırsatı iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Parasal konularda büyük sürprizler ve ani değişiklikler olabilir. Kalbinizi fazla zorluyorsunuz, dikkat edin.

16 Kasım 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 47' 15" R
Ay
Koç
14° 03' 22"
Merkür
Koç
20° 01' 55"
Venüs
Boğa
07° 48' 35"
Mars
Koç
03° 58' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 05"
Satürn
Balık
17° 02' 45"
Uranüs
Boğa
22° 39' 53"
Neptün
Balık
29° 04' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 59"
Lilith
Başak
23° 57' 03"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>