Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Bakış Açın Değişiyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün ailenizle vakit geçirmenin tadını çıkarabilirsiniz. Sevdiklerinizle temasta olmak ve sizi önemseyen insanlarla birlikte uzanıp rahatlamak için iyi bir gün. Ebeveynlerinizle sohbet etmek veya kardeşinizle takılmak isteyebilirsiniz. Ailenizle birlikte olmak, sizi daha ayakları yere sağlam basan ve canlı biri gibi hissettirecek. Hayatın bu artan temposunda, biraz yavaşlamak ve ailenizle vakit geçirmek iyi gelecek.

Bugün yaşamınızda genel olarak toplumdaki konumunuzla ilgili bazı gerilimler yaşanması muhtemeldir. Bu durum müşterek hayatınızdaki gelişmelere karşılık kendi kişisel yaşamınızdaki gelişmelerden kaynaklanan konulara yaklaşmanızdan kaynaklanabilir. Hayatınızın bu iki yönünün dengede olduğundan emin olun. Sizi heyecanlandıracak beklenmedik şeyler bir anda ortaya çıkabilir.

Kariyer ve para konularındaki olaylar bugün hayatınızın ön sıralarında yer alabilir.İşte yaşamınızdaki bir başarınız, kazancınız artmasına neden olabilir veya maddi açıdan bir talih kuşu kendi başınıza yeni bir yol izlemeniz anlamına gelebilir. Gün boyunca çok fazla düşünebilirsiniz bu yüzden kendinize biraz vakit ayırmanız çok önemli. Daha sonrasında, çıkıp eğlenmek isteyeceksiniz.

Hayatınla ilgili önemli bir adım atabilirsin. Yüksek bir özgüvenle birleşen kuvvetli bir fiziksel enerji ile büyük hedeflerine yönelik hareket edebilisin. Her yönden ayağına fırsatlar gelebilir ve hazırdaki enerji hızlı ve öfkeli olabilir! Güçlü, cesur doğan kendini gösteriyor olacak; hareket halindeki o trene atlayacak enerjiyi ve yüreği kendine bulacaksın!Sezgileriniz ve algılarınız bugün özellikle çok keskin ve kendinizi başkalarının düşünceleri ve hisleri söz konusu olduğunda her zamankinden daha uyumlu hissediyorsunuz. Psikoloji, felsefe ya da metafizik alanlarındaki çalışmalar yalnızca kendi yaşamınıza değil çevrenizdeki dünyaya da yeni bir ışık tutarak bilinçaltınızla ilgili görüler elde etmenize olanak tanıyabilir.Meditasyon yapmak ya da kendi düşüncelerinizle baş başa kalacağınız bir yürüyüşe çıkmak için muhteşem bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir arkadaşından gelecek daveti değerlendirmek isteyebilirsin. O davet sayesinde yeni ortamlara girip vizyonunu geliştirmek mümkün olacak. Yeniimkanları hakkında daha özgür düşünmek mümkün olacak. Davetlere açık olmakta yarar var.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay İkizler burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gündüz saatleri boyunca aile ve partnerlik ilişkileri ön planda olabilir. Sevdiklerinizi evinizde ağırlayabilir, kalabalık davetlere katılabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha rahat hissedebilirsiniz.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bakış açın ve tavırların değişiyor. Davranışlarıyla seni rahatsız eden kişilere karşı, tepkilerini dile getirmekten çekinmeyeceksin. Güneş bugün itibariyle, burcunda konumlanmaya başlıyor. Dalgınlığın sebebiyle eşyalarını kaybedebilirsin, dikkat! Düzenli eklem ağrıları çeken biriysen egzersiz yapmayı rutinin haline getirmek isteyebilirsin. Yaşam alanında yapmak istediğin değişim için maddi olarak bütçeni ayarlamak ve düzenlemek isteyebilirsin. Harcamaların kontrolünü elinde tutmaya özen gösteriyorsun.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün arkadaşınızla otururken onun yaşadığı konular üzerine yorum yapmanız karşı tarafın hoşuna gitmeyebilir ve bu konuda beklediğiniz tepkiyi alamayabilirsiniz. Eğer böyle bir durumla karşı karşıyasınız o an sessiz kalmalısınız.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz olaylar gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı para konularına karşı dikkatli olmakta fayda var. Gün içinde duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Öğle saatlerinde iç uyumunuzun daha fazla olduğu zamanlar olacak. Doğru ve dikkatli karar almanız gerekebilir. Parasal konularınızla uğraşabilirsiniz.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ilişkiler, gibi alanları geliştirmek için uygun bir gün. Hobilerinizden kazanç elde etmek istiyorsanız girişim başlatabilirsiniz.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni keşfettiğiniz bir grup insanla buluşmayı isteyeceğiniz bir gündesiniz. Hep merkezde olmayı seven biri olarak, kendinizi yine ışıkların altındaki bir sanatçı gibi takdim etmeniz muhtemel. Ancak yine de gösteriş budalası olarak anılmaktan kaçınsanız iyi ederseniz. Yeni tanıştığınız bir grupta biraz geride durmanız muhtemelen daha iyi bir seçim olur. İnanın, onlar sizin liderlik vasfınızın çok geçmeden farkına varacak. Ondan sonrası size ait, tüm grubu büyülemenin vakti gelmiş demektir.

22 Kasım 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki önemli bir kişi şu anda size çok yardımcı olabilir, özellikle en iyi arkadaşınız, romantik partneriniz veyaortağınız sizinle paylaşabilecekleri bazı değerli becerilere sahip olabilir. Onlardan hızlandırılmış kurs istemekten korkmayın! Becerilerini zorluklarını öğrendikten sonra, onların bilgisine daha çok saygı duyabilirsiniz. Bazen bir kişinin gizli unsurları, yalnızca ne tür bir insan olduklarını etiketlemeyi bıraktığınızda ortaya çıkar. Başkalarının sizi şaşırtmasına ne kadar çok izin verirseniz, ilişkileriniz o kadar mutlu olabilir.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, karşıt burcunuz İkizler’de ilerliyor ve partnerinizin size olan duygularından emin olmak istiyorsunuz. Birlikteliklerinizde önemli aşamalar kaydedebilmek için gerekli cesareti bulmamanız için bir neden yok. Kendinize güvenin.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda kendinizi toparlamaya başlıyorsunuz. Sorunların ve sıkıntıların bu süreçte son bulma ihtimali var. Etkin adımlar atabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmekte.

22 Kasım 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin ufak tefek problemleri karşısında daha duyarlı olmayı deneyin. Aşk hayatınızı ilgilendiren hayallerinizin ve amaçlarınızın hayata geçişi, size mucizevi bir yaşam gücü verecek. İş yerinde bugün ufak tefek terslikler yüzünden bazı aksaklıklar çıkabilir. Fakat bu geçici bir durum. Önümüzdeki günlerde maddi desteğe ihtiyacınız olacak, şimdiden yeni kaynak arayışına başlayın. Sağlığınızla ilgili şikayetleriniz bir uzmana görünmenizi gerektiriyor.

22 Kasım 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 02' 16" R
Ay
Yay
09° 21' 30"
Merkür
Koç
16° 02' 52"
Venüs
Koç
26° 42' 15"
Mars
Balık
27° 02' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 46"
Satürn
Balık
16° 15' 42"
Uranüs
Boğa
22° 08' 56"
Neptün
Balık
28° 48' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 38"
Lilith
Başak
22° 57' 04"
True Node
Koç
15° 31' 03"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>