Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Bağlar Kuvvetleniyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün yeni bir rol üstleniyor gibi hissedebilirsiniz. Her zaman bir bukalemun gibi davranabilme yeteneğiniz var çünkü çeşitli şekillerde hareket edebilen doğuştan bir oyuncusunuz. Bugün kişisel hayatınızda bir değişiklik yapmak için istekli olabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni bir şeye başlama mı istiyorsunuz? Sevgilinizle karşı daha farklı bir şekilde davranmaya başlayın ve işleri biraz karıştırma konusunda cesaretli olun!

Alışkanlıklarınızın ve davranışlarınızın dökümünü yapmanız önemlidir. Geliştirmiş olduğunuz belirli yollara bakın ve sizin için çalışanlar ve çalışmayanlar için notlar alın. Muhtemelen, bu rutinden kurtulmak için güçlü bir dürtü hissedeceksiniz ve kendinize yeni fırsatlar yaratmak için yeni yollar bulabilirsiniz. Bir çok açıdan boşa kürek çektiğinizin farkında bile olmayabilirsiniz. Hiç bir yere çıkmayan yollarda enerjinizi tüketmeye devam etmeyin.

Bugün sizin için mümkün olduğunca rahat bir gün. Güne kesinlikle yapmanız gereken şeylerin bir listesiyle başlayabilirsiniz fakat eski bir arkadaşınız veya tanıdığınız yoluyla öğreneceğiniz bazı haberler dikkatiniz dağıtabilir. Eskiden çok önemli görünen şey artık öyle olmayabilir ve tüm gününüz bu yeni bilgiye alışmakla geçebilir. Günün nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz fakat tatmin edici bir gün olacak.

Bugün maddi şeylere odaklanman gerekiyor. Duygularını biraz sınırlandırılmış bulabilirsin ama güzel ve konforlu ortamlarda neşeni bulabileceksin. İnsanların her zamankinden daha eleştirel olduğuna tanık olursan şaşırma. Ağızlarından yardım amaçlı çıkan kelimeler sana acı verici gelebilir. Olumlu bir bakış açısı ve tutum geliştirmeye çalış; aksi takdirde kendi kendine acıyarak gittikçe olumsuzluğa gömülebilirsin.Bugün aile üyelerinizle yakın ilişkiler kurmak için zaman ayırın. Zaman zaman bağlarınız zayıflamış gibi hissetseniz de onlardan kopmamak için elinizden geleni yapmalısınız. Hepsiyle iyi ilişkiler geliştirmeseydiniz, kendinizi tam hissetmeniz kolay olmayacaktı. Kendi tarzınızla onların sizin için özel olduklarını ve değilse eksik hissettiğinizi bilmelerini sağlayın. Böylece daha güçlü bağlar kurma yolunda uzun bir yol kat edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün daha pozitif ve kontrollü hissedeceksiniz, ki bu iyi bir şey; zira son zamanlarda biraz stres altındaydınız. Kendinizi daha keyifli hissedecek ve her şeyin yolunda olduğunu fark edeceksiniz. Bugün kendinizi fazla zorlamanız gerekmiyor. Aslına bakarsanız, bugün en iyisi biraz sosyalleşmeniz ve paylaşımda bulunmanız, malum bunun gibi huzurlu günler her zaman ele geçmeyebiliyor. Arkadaşlarla yiyeceğiniz güzel bir yemeğin tadını çıkarın ve harika bir akşam geçirin.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam ediyor. Güne etkileyici rüyalarla başlayabilir, uyku kalitenizin gün içindeki enerjinize etkisini daha fazla hissedebilirsiniz. Beslenmede aşırılıklara kaçabilir veya mevcut bir aşırılığı kesmek isteyebilirsiniz.

19 Kasım 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündemini belirleyen en temel konu ikili ilişkiler. Zamanını sevdiğin insanlara ayırmak isteyeceksin. Arkadaşlarınla hızlı bir program yapabilirsin. Ay tutulmasının etkileri devam ediyor. Artan vücut ağrılarının önüne geçmek için spora başlayabilirsin. İmajında değişiklik yapmak isterken, ufak estetik operasyonlarını araştırmak isteyebilirsin. Yaşadığın alanı ferahlatmak için eskilerini elden çıkarmayı düşüneceksin.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptığınız i̇şlerle ilgili bugünçevrenizin dikkatini çekebilir ve üstlerinizden takdir görebilirsiniz. Hemhem özel yaşamınızla iligili kendi değerinizi ve öneminizi hatırladığınız güzel konuşmaların içinde yer alabilirsiniz. Aileyle ilgili konular gündeminizde olabilir ve yeni kararlar alabilirsiniz.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşılıklı bir durum, bir paylaşım sizi daha hassas kılmakta. Ortaklı konularda çok iyi bilemediğiniz ya da gizli bir durum sizi etkileyebilir.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdikleriniz kişilerle kısa sürede olsa ufak tefek tartışma konusu olacak konulardan kendinizi uzak tutun. Bugün öfke kontrolü yapmalısın.

19 Kasım 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ailenizle biraz eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Onlarla kısa bir yolculuk yapmaya karar verebilirsiniz. Şehir dışına çıkmaktan ve yeni bir yere gitmekten keyif alabilirsiniz. Çocuklarınızı bir lunaparka götürün ve gününüzü hız trenine binerek geçirin. Ya da size en yakın sirki bulun ve oraya gidin. Evden uzaklaşmamaya karar verebilir ve birlikte bir tur minyatür golf oynamaktan zevk alabilirsiniz. İnsanların rahatlamasını ve yakınlaşmasını sağlayacak aktiviteler bulmaya çalışın.

20 Kasım 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Heyecanlı bir anınız sırasında verdiğiniz tüm güzel sözleri yerine getirmezseniz, insanlar kesinlikle hayal kırıklığına uğrayacaktır. Belirli bir konuda zamanlamanın gerisinde kalıyorsanız, bunu görmezden gelmek yerine ciddiye alın. İletişim, güveni korumanın anahtarıdır! Romantik tutkularınız dünyada olmak istediğiniz yerle uyumlu olmayabilir, ama aşk hırslarla ilgilendirmez.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi karşı tarafa sunacak ve fikirlerinizi kabul ettireceksiniz. Ailenizden veya üstlerinizden beklediğiniz davranışlar, sizi tatmin etmeyebilir. Onların sizi yargılamasına izin vermemelisiniz.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atarken ufak tefek pürüzler gündeme gelebilir. Etkin adımlar atmak için zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Sorunların ve sıkıntıların en kısa zaman içerisinde son bulması için ne gerekiyorsa ona yönelin. Karmaşadan biraz olsun uzak durmanız gerekmekte.

20 Kasım 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sezgilerinizin ne kadar kuvvetli ve yerinde olduğunu bugün daha iyi anlayacaksınız. Aşk hayatınızda mutlu ve yeni gelişmeler var. Bunlar, hayal ettiğinizden daha ileri boyutlu gelişmeler olabilir. İşinizle ilgili yeteneklerinize, yenilerini eklemek gerektiğinin siz de farkındasınız. Aile içi önemli bir kararın eşiğindesiniz. Sezginize güvenerek vereceğiniz karardan pişman olmayacaksınız. Maddi bir konuda bir müjde var. Baş ağrılarınız artabilir, açık havada dolaşın.

20 Kasım 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 17' 17" R
Ay
Akrep
29° 35' 28"
Merkür
Koç
15° 59' 29"
Venüs
Koç
25° 45' 15"
Mars
Balık
26° 26' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 03"
Satürn
Balık
16° 11' 27"
Uranüs
Boğa
22° 06' 20"
Neptün
Balık
28° 46' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 24' 59"
Lilith
Başak
22° 51' 56"
True Node
Koç
15° 33' 32"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>