Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Geleceğin İnşası Yakın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Çok fazla öz eleştiri yapsanız da kendinizi iyi hissedeceksiniz. Kendinizi çok zorluyorsunuz ve iddialı oluşunuz bazen hayatınızı çok stresli yapabiliyor. Rahatlamaya çalışın ve sevdiklerinizle beraber olmaktan keyif alın. Bir film izlemek, arkadaşlarla bir araya gelmek, hatta uzun bir yürüyüşe çıkmak isteyebilirsiniz. Kafanızı kısa sürede boşaltacak ve duygularınızı dengede tutmaya başlayacaksınız.

Gizli yeteneklerinizin bilinmesi için iyi bir gün. Belki de şiir yazmak, resim yapmak gibi sanatsal bir projede, hatta bir roman üzerinde, gizlice çalışıyor olabilirsiniz. Bu, ilk satırlarınızı veya bölümlerinizi güvendiğiniz biriyle paylaşma zamanı olabilir. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için size değerli bilgiler verebilir, cesaret verebilirler.

Taşınmak veya hayat koşullarınızı bir şekilde değiştirme isteği, şu anda maddi konularda çok fazla endişe etmenize sebep olabilir. Bu şu an yapabileceğiniz bir şey değil, bu isteğiniz sahip olduğunuzdan çok daha fazla şey gerektiriyor. Gelirinizi arttırma yolları üzerinde düşünebilirsiniz fakat şu an bir şeylere kalkışmak için iyi bir zaman değil. Bir kaç gün bekleyin, eğer hala isteğiniz devam ediyorsa o zaman seçenekleri değerlendirirsiniz.

Göksel enerjiler, sana daha sakin günler armağan ediyor. Ekibin için elinden geleni yaptığın halde yenilgiye uğramak seni üzebilir. Çevrende mutsuz insanlar görsen de; akıl ve soğukkanlılığını korumanın önemli olacağı bir gün. Duygularını kontrol edebilme yeteneğinin bugün sana çok yardımı dokunacaktır.Bugün daha pozitif ve kontrollü hissedeceksiniz, ki bu iyi bir şey; zira son zamanlarda biraz stres altındaydınız. Kendinizi daha keyifli hissedecek ve her şeyin yolunda olduğunu fark edeceksiniz. Bugün kendinizi fazla zorlamanız gerekmiyor. Aslına bakarsanız, bugün en iyisi biraz sosyalleşmeniz ve paylaşımda bulunmanız, malum bunun gibi huzurlu günler her zaman ele geçmeyebiliyor. Arkadaşlarla yiyeceğiniz güzel bir yemeğin tadını çıkarın ve harika bir akşam geçirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyden uzak kalmak için iyi bir gün. Bir süredir böyle bir şey yapmayı istiyordunuz. Ama gerçekten ne tarz bir yolculuktur düşündüğünüz? Dünyayı dolaşmak mı? Ufukları aşmak mı? Yabancı insanlarla tanışmak mı? Tamamen yeni bir hayat mı? Yoksa tüm bunlara ilk adım olarak öncelikle kendi içinizde uzun bir yolculuğa çıkmak mı? Her ne yaparsanız yapın, hadi valizinizi toplayın!

19 Kasım 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam ediyor. Güne etkileyici rüyalarla başlayabilir, uyku kalitenizin gün içindeki enerjinize etkisini daha fazla hissedebilirsiniz. Beslenmede aşırılıklara kaçabilir veya mevcut bir aşırılığı kesmek isteyebilirsiniz.

19 Kasım 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün erken saatlerinde kafanı karıştıran ve düşünmen gereken olaylarla karşılaşabilirsin. Bugün toprak burcunda Dolunay meydana gelecek. Uzun süredir sıkıntı çektiğin konularda, yüzünü güldürecek haberler alabilirsin. Bu durum üzerindeki yükün hafiflemesini sağlayacak. Maddi konularda geleceği düşünerek planlı davranmak isteyebilirsin. Yeni yatırım fikirlerini araştırırken, borsa gibi alanlara yönelmek isteyebilirsin. Sağlığın için düzenli sporu hayatına entegre edebilirsin.

19 Kasım 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde geçmişi arıyor olabilirsiniz. Unutamadığınız duygularınızı yeniden yaşamak istiyorsunuz. Bu geçmişe özlem sizi hatalara sürükleyebilir. Artık her şeyi geride bırakmalı yeni bir hikaye için yolları düşünmelisiniz.

19 Kasım 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanız gereken durumlar olabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumlulukları belli bir dengeye oturtmanız gereken bir gündesiniz. Sonuçlanması gereken durumlar için çaba sarf edebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

19 Kasım 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdikleriniz kişilerle kısa sürede olsa ufak tefek tartışma konusu olacak konulardan kendinizi uzak tutun. Bugün öfke kontrolü yapmalısın.

19 Kasım 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün diğer insanlarla olan dostluklarınıza odaklanmanın tam zamanı. Bazı aile üyelerini öğle yemeğine davet etmek isteyebilirsiniz. Cömertliğinizi ve arkadaşlığınızı takdir edecekler. Ya da bir süredir görmediğiniz iyi bir arkadaşınızla akşam yemeği yemek isteyebilirsiniz. Ara sıra küçük sosyal inceliklere vakit ayırmak gerekir. Zaman o kadar çabuk geçiyor ki dostlarla iletişimi çok kolay kaybedebiliriz.

19 Kasım 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Köprüleri tamamen yakmadan ihtiyacınız olan alanı talep edin ve bugün vücudunuza karşı özellikle dikkatli ve nazik olun, aksi halde dolar fakat akamazsınız. Romantik duygulara karşı özleminizi artık inkâr edemezsiniz. Ruh eşiniz her zamanki tipiniz olabilir veya olmayabilir, bu yüzden umudunuzu kaybetmeyin. Unutmayın ki yarışın sonunda önde başlayan değil, yavaş olduğu fark etmeksizin, istikrarlı olan kazanır.

19 Kasım 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevrenizle güçlübirliği içinde olacaksınız. Duygusal gelişiminiz için yapacağınız çalışmalarda, maddi beklentilerin de önem kazanacağını biliyor ve hedeflerinizi ona göre belirliyorsunuz. Başarıya çeyrek kaldı.

19 Kasım 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

19 Kasım 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize özen göstermeye başlıyor ve değişime odaklanıyorsunuz. İçinde bulunduğunuz sürece uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun ya da sıkıntı da yaşamayacaksınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmamanız gerekmekte. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece sorun yaşamayacaksınız.

19 Kasım 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız biri var, hissettiklerinizden eminsiniz ama şartlar beraberliğinizi için uygun değil. O da bunun farkında. Uygun bir dille, ona bunu anlatmaya çalışın. Boşta geçen zamanın size birçok şey kaybettirdiğini fark etmelisiniz. Biraz atak olduğunuz takdirde, girişken kişiliğinizle meslek yaşamınızda hiçbir engel bulunmuyor. Para konusunda kısmetlisiniz. Ancak para ile ilgili fırsatları anında değerlendirmeye çalışın. Sağlığınızla hiç ilgilenmemek, şu günlerde başlıca kusurunuz.

19 Kasım 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 23' 20" R
Ay
Yay
13° 58' 45"
Merkür
Koç
16° 05' 26"
Venüs
Koç
27° 08' 58"
Mars
Balık
27° 18' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 48"
Satürn
Balık
16° 17' 41"
Uranüs
Boğa
22° 10' 10"
Neptün
Balık
28° 48' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 53"
Lilith
Başak
22° 59' 28"
True Node
Koç
15° 29' 50"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>