Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Karşılık Veriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Topları bugün ateşe verin ve bırakın ruhunuz özgürce uçsun. Arkanızda çok miktarda mühimmat var, bu da size sorumluluk alma konusunda güven veriyor. Maceracı ruhunuzun istediği yerde dolaşmasına izin verin. Sevdiklerinizle olan iletişiminiz açık olacağını göreceksiniz ve tüm sosyal görüşmeleriniz sorunsuz ilerleyecek. Katıldığınız herhangi bir partide ön planda olan siz olacaksınız.

Bugün kaygısız, neredeyse çocuksu bir atmosfer var. Bu durum size çok yakışacak. Son zamanlarda olağanüstü bir şekilde çok çalıştınız ve biraz rahatlamanız ve gevşemeniz gerekiyor. Bugün, açık alanda taklalar atabileceğiniz bir gün. Bu şekilde hisseden tek kişi siz değilsiniz - yaşam sevinci pozitif bir şekilde bulaşıcıdır. Bu harika duygudan en iyi şekilde yararlanın. Bugün oyun günü,günü değil.

Yaratıcı bir projeye başlama konusunda düşünüyorsanız - özellikle de yazma alanında - bugün kesinlikle doğru zaman. Yaratıcı enerjiniz kıpır kıpır, zihniniz de odaklanmış ve konsantre durumda olmalı. Sizi finansal anlamda destekleyecek bir şeyler yaratabilirsiniz. Tek sorun şu: Bu projeye başladıktan sonra, büyük ihtimalle durup başka bir şeye başlayamazsınız. Kendinizi bir düzene sokun ve küçük molalar vermeyi unutmayın.

Özlediğin biriyle yeniden etkileşim kurmaya çalışabilirsin. Başlangıçta bu acı verse de, sonrasında daha iyi hissedeceksin. Telefonla ara, mektup yaz ya da e-posta gönder. Nasıl yaparsan yap; o kişiye onu özlediğini ve önemsediğini göster. Kendini ifade etmek hisleri depolamaktan iyidir; hem de şartlar ne olursa olsun. Hem belki bu kişi de seni özlemiştir?Bazen kayıtsız ve mesafeli bir auranız olabiliyor. Kral edasıyla gezindiğiniz için insanların gözünü biraz korkutabiliyorsunuz. Ancak an itibariyla cana yakın ve kibirsiz davranarak diğerlerini şaşırtabilirsiniz. Dünyevi, kişisel anekdotları paylaşmaya hazır olacaksınız ve soğuk olmak istemediğinizi açıkça belirtmiş olacaksınız. Bırakın arkadaşlarınız ve tanıdıklarınız size daha kolay ulaşsın. İyi hissedeceksiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aile üyelerinizle yakın ilişkiler kurmak için zaman ayırın. Zaman zaman bağlarınız zayıflamış gibi hissetseniz de onlardan kopmamak için elinizden geleni yapmalısınız. Hepsiyle iyi ilişkiler geliştirmeseydiniz, kendinizi tam hissetmeniz kolay olmayacaktı. Kendi tarzınızla onların sizin için özel olduklarını ve değilse eksik hissettiğinizi bilmelerini sağlayın. Böylece daha güçlü bağlar kurma yolunda uzun bir yol kat edeceksiniz.

21 Kasım 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Boğa burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor. Gün içindehayatınız ve yaşamınızdaki mevcut sorumluluklarınızla ilgili bir süreç tamamlanışa gidebilir. Bir eğitimin sonuna gelebilir, sınav ve mülakatlarınızın sonuçlarıylahayatında başka bir yola doğru gidebilirsiniz. Bir başlangıç ve yeni bir yol için eski bir sürecin bitmesi gerekiyor.

21 Kasım 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sana karşı nasıl davranılıyorsa, aynı şekilde davranmaya özen gösteriyorsun. Bu yüzden samimiyetinden şüphe duymadığın insanlardan yardımını esirgemeyeceksin. Evli bir Yay burcuysan, eşinle günü birlik kaçamak planları yapmak isteyebilirsin. Miras konuları gündeme gelebilir. Harcama yaparken bonkör davranman bütçe kontrolünü kaybetmene ve elinin sıkışmasına neden olabilir.

21 Kasım 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündem yeniden aşk hayatınız. Sözleriniz çarptırılarak başkalarına yanlış anlatılıyor. Sizi ve ilişkinizi manipüle ederek sorun yaşamanızı isteyenler var. Onların istediklerini onlara vermeyin. İnsanlarla bir şey paylaşmak yerine kendi içinizde yaşamanız sizi daha konforlu kılacaktır.

21 Kasım 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında eşinizle ilgili konularda daha gerçekçi olmaya bakın. Günün ikinci yarısında başkalarından çok şey öğrenebilir ve destek bulabilirsiniz.

21 Kasım 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatta en çok kendinize güvenmeniz gerektiğini hep hatırlayın. Duygusal açıdan kendinizi iyi hissettirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

21 Kasım 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen çok fazla dergi okuyor ve televizyon izliyorsun. Madison Avenue ve Hollywood-vari imajlara maruz kalmaktan çok hoşlanıyorsun. Sorun şu ki, muhtemelen bir Brad Pitt gibi gözükmüyorsun, o halde imajın ve yetilerin açısından daha gerçekçi olmalısın. Bir çeşit fantazi hayatı yaşamadığın için hemen moral bozma tabi. Bugün, ulaşabileceğin hedefler karşına gelebilir, sana medya yoluyla sunulmuş olmayan hedefler.

21 Kasım 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve hizmet sektörünüzde gerçekleşen şeyler sayesinde bu zamandabeklentileriniz çok daha iyi olabilir. Hoş ama sıkıcı bir pozisyon, çok daha fazla yaratıcılık gerektiren bir pozisyonla değiştirilebilir. Geniş düşünün ve insanların ihtiyaçlarını tahmin edip edemeyeceğinizi veya yeni para kazanma yöntemleri araştırıp araştıramayacağınızı görün. Geleneksel bir izleyici kitlesine olanaksız veya gereksiz görünen fikirler, daha genç bir demografi tarafından coşkuyla karşılanabilir. Dinamik bir yaşam, emek ve sevgi dolu bir yaşam biçimi için vizyonunuzu ortaya koyun!

21 Kasım 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal kısıtlamalara gelemediğiniz halde, kendinize koyduğunuz gereksiz tabular yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz. Bugün özellikle yapmanız gereken çokvar ve olayları abartmanız konusunda bazen aşırıya kaçıyorsunuz.

21 Kasım 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

21 Kasım 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Doğru planlama yapmaya çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi iyi biliyorsunuz. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmaya çalışın. Kendinizi doğru ifade edebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

21 Kasım 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın çevrenin sana destek olmak için daha çok uğraştığını göreceksin. Onların desteği sayesinde zorluklarla karşılaşmaktan korkmaman olası. Sana bu zorlukları aşmakta yardımcı olacak insanlarla iletişimini korumak yararlı olacak.

21 Kasım 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 42' 49" R
Ay
Yay
05° 07' 07"
Merkür
Koç
16° 01' 03"
Venüs
Koç
26° 17' 36"
Mars
Balık
26° 46' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 08"
Satürn
Balık
16° 13' 52"
Uranüs
Boğa
22° 07' 49"
Neptün
Balık
28° 47' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 30"
Lilith
Başak
22° 54' 50"
True Node
Koç
15° 32' 09"
Son Güncelleme : 26/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>