Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Duyguların Karışıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2021, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevgiliniz son zamanlarda ilişkinize, çeşitli aile vesorumlulukları tarafından boğulmuş olduğunuzu bildiği için çok fazla enerji harcadı. Şimdi sevgi ve tutkunuzu cömertçe verme sırası sizde. Bugün; daha iyi ilişkiler, dostluklar ve işbirlikleri oluşturmak için size çok fazla maneviyat ve sevgi enerjisinin olduğu bir gün. Aynı zamanda akış yaratacağınız ve insanları rahatlatacağınız bir zamandasınız, bu nedenle çok şey yapmanız gerekiyor.

Başınızın zonkladığını fark edebilirsiniz - fiziksel veya zihinsel olarak veya her iki şekilde de. Bunun hiçbir mantıklı açıklaması olmayabilir. Odağınızın çoğu, rasyonel olarak önemli olan düşünme beceriniz üzerinde olabilir. Ne yazık ki, düşüncelerinizi işleme koyma yeteneğinizi engelleyen büyük bir engel var. Dış meselelerle uğraşmadan önce bu iç engeli aşın.

Çevrenizden bir arkadaş ve bir grup üyesi sizi mükemmel bir haberi vermek için arayabilir. Bu haber sizin uzun süredir duymayı beklediğiniz bir haber olabilir. İş ve para konularını ilgilendirebilir fakat aynı zamanda sanatsal projelerle ilgili de bir proje gibi görünüyor. Kesinlikle dışarı çıkıp bunu kutlamalısınız. Ancak, sizinle beraber dışarı çıkmak isteyecek birini bulamayabilirsiniz. Yine de, gecenin keyfini çıkaracaksınız.

Güvenli ve mutlu bir moddasın. Pozitif göksel enerjiler seni destekliyo. Negatif alışkanlıklara ve düşüncelere artık daha az yöneliyorsun. Değişiklikler yapmak sana iyi hissettirecektir. Uzun dönem hedeflerinin bir listesini yapabilirsin. Profesyonel ve kişisel yaşamında ne yapmak istediğini düşün. Sonrasında hayallerini gerçekleştirmek üzere somut planlar yap.Sizden daha genç insanlarla iç içe olmaktan keyif alabilirsiniz. Çocuklarınız varsa, bugün onlarla vakit geçirmek isteyeceksiniz. Yaşları küçükse onlarla oyun oynamak hoşunuza gidecek. Biraz daha büyüklerse, birlikte birtakım ilginç internet siteleri keşfedebilir ya da onlara özel bir şeyler öğretebilirsiniz. Yeğenleriniz varsa, bugün onları ziyaret etmenin tam zamanı. Ya da mahallenizde oturan yoğun bir çiftin bebeklerine bakmaktan da zevk alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yürüttüğünüz tüm araştırmaların lideri sizsiniz. Tek sorun, araştırdığınız her şeyin, her zaman sizin gözleminiz altında bulunmak istememesi! Sıradışı yönetim yeteneklerinizi dizginlemelisiniz. İnsanlar sizin sorumluluk alan ve yol gösteren yanınıza açıkça ihtiyaç duyduğu zaman bile sizin onlara yardım teklif eden değil yardım isteyenlerin onlar olması önemlidir. Bazen en iyi liderler katalizör görevi görenlerdir, yönlendirenler değil.

23 Kasım 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yengeç burcunda ilerliyor. Gün içinde yaşamınızdaki uzun vadeli bir konu kapanışa geçebilir. Geçmişte bıraktığınız, vedalaştığınız durumların bugün sizlere yeni bir kapı açtığını fark edebilirsiniz. Akışla uyum içerisinde olmaya çalışın.

23 Kasım 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karar verdiğin fakat bir türlü cesaret edip başlayamadığın değişime bugün start veriyorsun. Bu tavrını hem destekleyen hem de yeren insanlar olabilir. Ama kimin ne düşündüğünü önemsemeyeceksin. Son günlerde değişen beslenme alışkanlıklarına çeki düzen vermek isteyeceksin. Yoksunluk çektiğin özlem duygusu ya da insanlar varsa aklına daha çok düşebilir, elin telefona gidebilir. Duygusal iniş çıkışlarını yönetmekte güçlük çekebilirsin.

23 Kasım 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi güven arayışınız ortakyaptığınız kişiler tarafından sağlanıyor. Sizlere olan desteklerini her zaman somut olarak gösteriyorlar. Sizde onlara olan bağınızı yaptığınız işlerle göstermeli onların güvenlerini kırmamaya özen göstermelisiniz.

23 Kasım 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hassasiyetiniz olan konularda endişe duyabilirsiniz. Bu konulara daha sezgisel yaklaşabilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Yenilenmek istediğiniz bir sürece girebilirsiniz. Parasal olaylarınıza yön kazandırabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla emek harcayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde daha akıcı koşullar söz konusu.

23 Kasım 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizikonusunda öyle şartlamışsınız ki adeta siz değil başka biri olmuşsunuz. Hiç bir şekilde sahte dostluklara rağbet etmiyordunuz.

23 Kasım 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgileriniz ve algılarınız bugün özellikle çok keskin ve kendinizi başkalarının düşünceleri ve hisleri söz konusu olduğunda her zamankinden daha uyumlu hissediyorsunuz. Psikoloji, felsefe ya da metafizik alanlarındaki çalışmalar yalnızca kendi yaşamınıza değil çevrenizdeki dünyaya da yeni bir ışık tutarak bilinçaltınızla ilgili görüler elde etmenize olanak tanıyabilir.Meditasyon yapmak ya da kendi düşüncelerinizle baş başa kalacağınız bir yürüyüşe çıkmak için muhteşem bir gün.

23 Kasım 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ne yazık ki, zor bir aile durumu, bugün sizi kafa karıştırıcı duygularla yüzleşmeye zorlayabilir. Bir yandan, başı dertte olan bir akrabanız için şefkat duyabilirsiniz, ancak bu kişiyi kaçınılması gereken sorunlardan kurtarmaktan da bıkmış olabilirsiniz. Onların yardımına koşmanız gerekmiyor, bazen kendi akıl sağlığınıza öncelik vermeniz gerekir.

23 Kasım 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularınızla ilgili bir takım gelişmeler söz konusu. Partnerinizle ilgili ortak motivasyon çalışmaları içinde olacaksınız. Düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içinde olmanız, aranızda rekabet oluşturuyor.

23 Kasım 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme zamanı nihayet gelmiş görünüyor. Cesur davranırsanız sadece özel hayatınızı değil,hayatınızı da daha iyiye götürebileceksiniz. Ayrıca çevrenizdeki kişilerin örnek alacağı biri haline gelebileceksiniz. Ancak dinlenmek için kendinize vakit ayırarak stresinizi hafifletmeniz de gerekecek. Boş zamanlarınızı hobilerinize ayırın. Böylece hedeflerinizi gözden kaybetmeyeceksiniz.

23 Kasım 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi oldukça neşeli hissedeceksiniz. Dertlerinizi ve olumsuz düşüncelerinizi bir kenara bırakacak, ona göre adımlar atacaksınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun hareket ettiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Problemlerin tamamen geride kalmasını sağlamalısınız. Dengeli olduğunuz takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı yaşamayacağınızı da bilmeniz gerekiyor.

23 Kasım 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güzel ve uzun dönemli bir ilişki kurma zamanı geldi. Akıllıca davranarak ve gönlünüzün gösterdiği yöne giderek, aşk dolu ve yaşam boyu sürecek bir ilişki kurabilirsiniz. Çalışma hayatında, dik başlı ve inatçı biri olarak tanınmanız, sizin davranışlarınızdan kaynaklanıyor. Uyumlu olduğunuzu kanıtlamak için önünüze çıkacak fırsatı iyi kullanmalısınız. Maddi birikiminizi değerlendirmek konusunda, bir yakınınız size destek olacak. Böbreklerinizle ilgili şikayetlerinizi önemsemelisiniz.

23 Kasım 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 04' 18" R
Ay
Akrep
26° 47' 57"
Merkür
Koç
15° 59' 04"
Venüs
Koç
25° 28' 49"
Mars
Balık
26° 16' 06"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 57"
Satürn
Balık
16° 10' 12"
Uranüs
Boğa
22° 05' 35"
Neptün
Balık
28° 46' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 14"
Lilith
Başak
22° 50' 27"
True Node
Koç
15° 34' 12"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>