Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendini Geliştiriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2021, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün aile ilişkilerine odaklanmış olabilirsiniz. Belki de anne-babanızla daha iyi geçinmeye çalışıyorsunuz. Ya da kardeşinizle ya da çocujlarınızla aranızdaki ilişkiyi iyileştirmeyi umuyorsunuzdur. Bazı kişisel işlerinizi yapmak için iyi bir zaman. Sevdiklerinizle önemli konular hakkında derinlemesine konuşun. Birazcık daha çaba gösterdikten sonra, sevgi kapılarının açıldığını göreceksiniz.

Bugün, ilhamın birden bire sizi vurduğunu fark edebilirsiniz. Kafanızda sahip olduğunuz bir vizyonunuz var. Ya da aklınızda aniden belirecek bir takım görülere sahip olabilirsiniz. Bir koruyucu melek tarafından teslim edildiği anlaşılan parlak fikirlere dikkat edin. Büyük bir atılım yapmak üzere olabilirsiniz ve bu bugün başlayabilir. Belki bu kariyerinizle ilgili bir fikir olabilir. Veya kişisel bir soruna bir çözüm getirebilirsiniz.

Eğer bir satış işindeyseniz, bugün para yığınla gelebilir. Sezgisel becerileriniz en yüksek seviyede bu da müşterilerinizin isteği ve ihtiyacını sezmenizde yardımcı oluyor. Siz onlara tam olarak ihtiyacı olan şeyleri sundukça şaşkına dönecekler. İnsanlar bu başarınızın sırrını sorarlarsa sadece gülümseyin. Sanki hep sürecekmiş gibi bu şanslı günün keyfini çıkarın!

Son günlerde kendin gibi hissetmiyorsan, içsel bir güç dalgası seni yukarı itecek ve tekrar güçlü ve sağlıklı hissedeceksin. Bitmemiş işlerine bakıp onları bitirmeye karar verebilirsin. Gün sonunda, birçoğunu tamamlamış olacaksındır. Yine de kendin için de vakit ayırmayı unutma. Taze enerjinin keyfini biraz da kendin için çıkar.İhtiyacınız olan şey tamamen yeni ve farklı bir şeye girişmek olabilir. Kişiliğinin çok sağlam ve pratik bir yanı var, heyecan ve maceraya olan ihtiyacınız da muhtemelen aynı derecede güçlü. Son birkaç dakikada bile didiniyorsan, biraz eğlence için kendine zaman tanı. Bir arkadaşını veya daha fazlasını ziyaret et, daha önce bulunmadığın ve keşfetmediğin bir yere git.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenle birlikte zaman geçirmek senin için daha makul olabilir. Onların yanında olmasının kıymetini anlayıp onlarla daha fazla zaman geçirebilirsin. Sorunları çözmek için beraber hareket etmek ilişkileri güçlendirecek.

30 Kasım 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında Ay boşlukta ilerliyor. Öğle saatine kadar bir süredir kararsızlık yaşadığınız konularda netleşmeye gidebilirsiniz. Öğleden sonra yeni insanlarla tanışabilir, yeni ortamlara dahil olabilirsiniz. Yenilik ve değişiklik ihtiyacı artıyor.

30 Kasım 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne tuhaf duygularla başlayacak olsan da ilerleyen saatlerde bu halinden eser kalmayacak. Karar verdiğin konulardan geri atmıyor oluşun, ailen tarafından takdir edilebilir. Ertelediğin doktor randevularının bugün üzerine düşmek isteyebilirsin. Hayatında ödün verdiğin konular, tutkularından uzaklaşmana neden olurken ihtiyaçlarını da unutturuyor. Silkelenip ayağa kalkman gerektiğini fark edeceksin. Kişisel anlamda kendini geliştirmek için yeni kurs fikirlerini gündeme getirebilirsin.

30 Kasım 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Adım atmaktan korktuğunuz konularda soğukkanlılığınızı koruyamıyorsunuz. Duygusal davranışlarınıza ikili ilişkileriniz yardımı ile çözüm bulabilirsiniz. Bu konuda çevreniz vasıtasıyla atacağınız adım sizi rahatlatabilir ve kafa karışıklığını sonlandırarak yönünüzü belirlemenize neden olabilir.

30 Kasım 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili görüşmeler içinde olabilirsiniz. Sabah saatlerinde hızlı ve kendiliğinden akan iletişim söz konusu. İş hayatınızda alacağınız destekler sizin daha rahat ilerlemenize neden olacaktır. Mesleki gruplar ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinde aşk ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Keyif alacağınız ortamlarda olmak isteyebilirsiniz.

30 Kasım 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceğiniz, seveceğiniz ve sevileceğiniz bir gündesiniz. Kişisel bakım için de uygun bir gün.

30 Kasım 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz farklı bir şey yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bir porje ya da halletmeniz gereken ufak birsizin için biçilmiş kaftan olabilir! Adım atmaktan ve yeni görevler üstlenmekten çekinmeyin. Şu sıralar çeşitlilik arzusu içinde olabilirsiniz. Yetenklerinizin ve yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayan birbaşarmak isteyebilirsiniz. Yeni şeylerin gerçekleştiği bir alana konumlanın. Yenilikçi olmak hoşunuza gidecek.

30 Kasım 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda, ne kadar önemli görünürse görünsün, duyguların gerçek olmadığını hatırlamak çok önemlidir. Moraliniz bozuksa, kendinizi bilinçli olarak mutlu düşüncelere daldırmaya çalışın. Neşeli müzikler dinleyin, canlandırıcı filmler izleyin ve neşeli insanlarla konuşun. Yaptığınız her olumlu seçim, en inatçı ruh halinin bile rahat bir memnuniyete dönüşmesine yardımcı olabilir. Bazı insanların olayları sizin istediğiniz gibi görmesini sağlamaya çalışmanın bir anlamı yok. Yapabileceğiniz tek şey aranıza biraz mesafe koymak ve yakında akıllanmalarını ummak.

30 Kasım 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dağınık çalışan insanlardan nefret ediyorsunuz. Disiplinli yapınızla her şeye hakim bir tavır içindesiniz. Akşam saatlerine doğru kendinizi mutlu hissettirecek olaylarla karşılaşmanız mümkün.: Olaylara esnek bakmalısınız..

30 Kasım 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda birtakım değişiklikler meydana geliyor. Ürküp geri çekilmek yerine, bu değişiklikleri açık kollarla karşılayın. Eğlenceli ve anlamlı ilişkiler kurabileceğiniz yeni insanlarla tanışacaksınız. İş cephesinde ise yeni zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Fakat korkmanıza gerek yok, şans sizin tarafınızda olacak. Bu durumu kişisel gelişiminiz için bir fırsat gibi düşünün.

30 Kasım 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdiğiniz kişilerle, arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebileceğiniz bir gün. İşinizle ilgili etkinliklere katılabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Size fikir ve ilham verebilirler, işlerinizde destek olabilirler.

30 Kasım 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin size olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, nedense ilişkinizin geleceği sizi korkutuyor. Bu korkuları yendiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. Bugünlerdehayatınızda daha bir sakin olmanız gerekecek. Bir bağlantınızla, bir daha hiçyapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz. Gelirinizin azalması harcamalarınızı azaltmıyor. Bazen tedbiri elden bırakabiliyorsunuz. Frenleyemediğiniz gece yemekleri zamanla size kilo olarak geri dönüyor.

30 Kasım 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 34' 23" R
Ay
Başak
06° 34' 20"
Merkür
Koç
17° 39' 26"
Venüs
Koç
17° 15' 38"
Mars
Balık
21° 06' 37"
Jüpiter
Boğa
21° 22' 57"
Satürn
Balık
15° 31' 49"
Uranüs
Boğa
21° 43' 22"
Neptün
Balık
28° 33' 06"
Plüton
Kova
02° 03' 37"
Chiron
Koç
20° 01' 02"
Lilith
Başak
22° 06' 05"
True Node
Koç
15° 36' 18"
Son Güncelleme : 19/04/2024 06:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>