Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Tecrübelerini Kullanıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün bir tür aile toplantısı söz konusu olabilir. Belki de aileniz sizi bir akşam yemeğine davet edebilirsiniz. Kardeşleriniz veya kuzenleriniz de bu toplantıya katılabilir. Bir süredir konuşmadığınız aile üyelerini görebilirsiniz. Onlardan haber almak ve birlikte gülmek size iyi gelecek. Bazen o kadar bağımsızsınız oluyorsunuz ki tüm sevdiklerinizi unutuyorsunuz!

Muhtemelen yemek yeme şeklinizi değiştirmeyi ve sadece daha sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemeyi düşünüyorsunuz. Vejeteryan olmak, sigarayı bırakmak, daha fazla egzersiz yapmak, vb. Bugün yaşamınızda bu tür bir karar vermek için mükemmel bir gün. Birkaç ay öncesinin aksine, bu sefer kararlarınıza bağlı kalabileceksiniz. Başarabileceğiniz konusunda kendinize güvenin!

Burcunuz tamamen gerçekci olmanızı sağladığı için, kişisel veyahayatındaki engeller nadiren sizi şaşırtır veya canınızı sıkar. Ancak, bugün üstlendiğiniz bir projeyi sıkı bir kontrol altına almalısınız. Özellikle para mevzularında rahat tavırlar sergilemenin zamanı değil. Eğer sistematik bir yaklaşım benimserseniz, enerji ve mülk tasarrufundan ekstra fayda sağlarsınız.

Diplomasiye odaklanmayı dene. Anlaşmazlık yaşayan iki tarafın arasında sıkışıp kalabilirsin – iki taraf da kendi çıkarları konusunda onlara destek olmanı bekleyebilir. Sabırlı birisiysen istediğini alabilirsin. Hedeflerine odaklan ve katı olmaktan çekinme. Çevrendeki insanlar ruhsal olarak dengesizse de, sen olumlu tavırlar takın.Bugün partnerinizle iletişim kurmanız zor olabilir. Dış dünyaya dair acil zorunlulukların evde halledilmesi gereken dünyevi meselelerle çatışması olası. Kendinizi sinir bozucu bir telefon kuyruğu oyunu içinde bulabilirsiniz! Trafik sıkışık olduğu için hızlı yol alamayabilirsiniz. Biraz sabredin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanları düzeltmeye çalışmaktan vazgeçmen gerekecek. Sürekli olumlu yönler yerine olumlu şeyleri görmek sana iyi gelecek. Hayattan zevk almak için olayları akışına bırakmak isteyebilirsin. Bu sayede işlerin istediğin gibi gerçekleşmesi daha mümkün olacak.

28 Kasım 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Başak burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde finansal konularla ilgilenmeye devam edebilirsiniz. Yaşamdan keyif alma arzunuz öne çıkabilir. Estetik konular önem kazanabilir. Ruh haliniz daha hızlı değişebilir.

28 Kasım 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün tecrübelerin sayesinde zamanını doğru yönetmeyi başaracaksın. Tatil günü olsa da hafta içindekine benzer bir programın olabilir. Akşam saatlerinde yakın bir arkadaşınla yapacağın uzun uzadıya yapacağın telefon görüşmeleri, seni biraz yorabilir. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, partnerinin seni değiştirmeye çalışmasını hoş karşılamayabilirsin. Realist yaklaşımların ikili diyaloglarda beklediğin etkiyi yaratmayabilir. Sağlıklı beslenmeyi rutin haline getirmek isteyeceksin.

28 Kasım 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündem yeniden aşk hayatınız. Sözleriniz çarptırılarak başkalarına yanlış anlatılıyor. Sizi ve ilişkinizi manipüle ederek sorun yaşamanızı isteyenler var. Onların istediklerini onlara vermeyin. İnsanlarla bir şey paylaşmak yerine kendi içinizde yaşamanız sizi daha konforlu kılacaktır.

28 Kasım 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kararsızlıklar gündeme gelebilir. Aslında evinizi, ailenizi ilgilendiren konularda çok şey yapabilirsiniz. Etki altındasınız.

28 Kasım 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize karşı anlayışlı olduğunuzdan emin olmanız gereken bir gündesiniz aksi taktirde sinir ve tartışmalara hazır olmanız gerekebilir.

28 Kasım 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi kurtulamadığınız bir güç mücadelesinin içine sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu mücadelenin sizinle ya da yaptıklarınızla hiçbir ilgisi olmayabilir. Bir şekilde yavaşlamanızı isteyen kısıtlayıcı bir güç unsuru söz konusu olabilir. Sizi ilgilendirmeyen çatışmalara müdahil olmaktan mümkün olduğunca kaçının.

28 Kasım 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün uzmanlığınıza meydan okunuyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bir cevabı bilmiyorsanız savunmaya geçmek yerine, açık ve dürüst bir şekilde yanıt verin ve insanlar muhtemelen şeffaflığınız için minnettar olacaktır. İstedikleri bilgileri takip edeceğinizden emin olun ve ardından bunu yapmaya özen gösterin. Herkesin kafasını rahatlattıktan sonra, daha sağlam bir planla herhangi bir projede ilerlemek muhtemelen çok daha kolay olacaktır.

28 Kasım 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konularla ilgili fırsatları değerlendirmek için gerekli yapınız mevcut. Kendinizi yeterli göremediğiniz zamana geriye çekilmeniz size zaman kaybettiriyor. Yaşantınızda önleyemeyeceğiniz bir hareketlilik mevcut.

28 Kasım 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde vaktinizi sürekli hayaller kurmakla geçirdiyseniz, silkinip uyanmanızın ve bu projelere gerçekten başlamanızın zamanı geldi. Planlarınızın makul ve sağlam temellere dayanıp dayanmadığını sadece gerçek hayatta görebilirsiniz. Ama gerçekdışı hayallere kapılmaya devam ederseniz, önemli bir fırsatı elden kaçıracak ve değerli enerjinizi de boşa harcamış olacaksınız.

28 Kasım 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eviniz ziyaretçilerle dolabilir. Herkesi doyurabilmek için el atında biraz yiyecek-içecek bulundurmanız gerekebilir! Birkaç şişe fazladan içeçek satın alın ve biraz da çerez bulundurun etrafta. Akrabalarınızdan bazıları bir merhaba demek için uğrayabilir. Ya da komşularınız çat kapı ziyarete gelip sizinle biraz sohbet ederek vakit geçirebilir. Açık kapı politikası uygulayın ve sosyal olmanın tadını çıkarın!

28 Kasım 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Huzurlu ve mutlu bir gün. Bu halinizi devam ettirebilirseniz aşk ve çalışma hayatınızda olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin, olumlu düşünen insanlarla beraber olmaya çalışın. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız. Harcamalarınızda daha temkinli davranırsanız, para biriktirmek için uygun fırsatlar çıkacak. Fazla enerjinizi spor yaparak atmalısınız

28 Kasım 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 16' 18" R
Ay
Başak
15° 00' 48"
Merkür
Koç
17° 18' 38"
Venüs
Koç
18° 08' 34"
Mars
Balık
21° 39' 51"
Jüpiter
Boğa
21° 32' 46"
Satürn
Balık
15° 36' 03"
Uranüs
Boğa
21° 45' 43"
Neptün
Balık
28° 34' 32"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
20° 03' 33"
Lilith
Başak
22° 10' 51"
True Node
Koç
15° 37' 15"
Son Güncelleme : 19/04/2024 23:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>