Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yenileniyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

İşler bugün sizin için daha da fazla. İnsanlar sizin bakış açınızı öğrenmek istiyorlar. Herhangi bir sebepten dolayı kendinizden şüphe duymanıza gerek yok. Aynaya bakınca gördüğünüz kişinin bir şeyler başarabildiğini görün. Sizin müttefikleriniz güçlü duygular. Kalbinizin yüksek sesle konuşmasına ve istediği gibi engelleri ortadan kaldırmasına izin verin.

Bugün çevrenizdeki insanlara karşı daha duyarlı olmaya çalışmalısınız. İnsanları istediğiniz şey için ikna edebilrisiniz. Kişisel bir hedef veyaplanı konusunda tutkulu olsanız da, egonuzun çıldırıp ortaya çıkmasına izin vermeyin! Dışarıdan yardım almanız gerekebilir. Meslektaşlarınız veya arkadaşlarınız faydalı önerilerde bulunabilir, bu yüzden onlara dikkat edin!

Başka bir ülkede yaşamayı mı düşünüyorsunuz? Eğer öyleyse, belki artık bunun zamanı gelmiştir. Faaliyet alanınızdaki şeylerin gerçekleştiği yerde olmalısınız. İnsanlar sizin naptığınızla çok ilgileniyor. Bir karar verin ve buna bu karar sadık kalın!

Her ne kadar birileri seni bir şeylerden alıkoyuyormuş gibi hissettsen de her şey senin için yolunda olacak. Sakin ve planlı olursan, başaramayacağın hiçbir şey olmayacağını bil; disiplinli hareket et. Büyük bir enerji havaya hakim. Bu enerjinin geleneksel, ketum ve durağan eylemleri destekleyeceğini bil.Bugün çevrenizdeki çocuklu anneler tarafından ziyaret edilebilirsiniz ya da siz onları ziyaret edebilirsiniz. Telefonlar ya da mektuplar da gündeminizde olabilir. Kütüphanelere, kitapçılara ya da iyi ve son çıkan kitapların bulunduğu mağazalara ve sanatla ilgili şeylerin bulunduğu yerlere gidebilirsiniz. Bugün kendin pişir kendin ye tarzda bir yemek vermek için uygun bir gün olabilir, gezegenler ve yıldızlar herkesin birbirine yardım etmekten hoşlanacağını söylüyor. Arkadaşlarınıza ve komşularınıza kendinizi daha yakın hissetmenizi sağlayacak konuşmaların gerçekleşmesini bekleyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşından haber alabilirsin. Onunla yapacağın görüşme geleceğin hakkında yeni bir yol çizmek için önüne fırsatlar çıkarabilir. Bu sayede yeni hedefler belirlemek mümkün olacak.

27 Kasım 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Başak burcunda ilerliyor. Günün ilk yarısında ebeveynlerinizin hayatı için çaba sarf edebilir, kendi kişisel planlarınızla ilgili ebeveynlerinizle fikir alışverişi içinde olabilirsiniz. Çocuk sahibi olmaya dair düşünceler ve konuşmalar içerisinde olabilirsiniz.

27 Kasım 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında hiçbir şeyin eskisi gibi olmaması için hareket edeceksin. Değişimin etkisini göstereceği bu günde, günlük rutinlerini bile değiştirmek isteyebilirsin. Evli bir arkadaşının müjdeli haberine, en az onun kadar sevineceksin. Sosyal ortamlarını daha sık gözlemleyip elemeler yapmaya karar verebilirsin. Her ortama girmek konusunda seçici davranacaksın. Çalışan bir Yay burcuysan, üstlerinle aranda oluşan ufak problemler büyüyebilir.

27 Kasım 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedefleriniz var. Umudunuz duygusal ihtiyaçlarınızı karşılamaya yetmiyor. Bu da sizin hayata olan inancınızı olumsuz etkiliyor. Kendinizi karamsarlık duygusunun içine atmak yerine düşüncelerin olumlu duygularında dolaşmayı tercih edin.

27 Kasım 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sorumluluklarınız olabilir. Olaylara yaklaşımınızda daha esnek davranın.

27 Kasım 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda konunun uzmanından ya da dostlarınızdan yardım alarak ilerleyebilirsiniz. Kalbinizin sesini dinlemek isteyeceğiniz bir gündesiniz...

27 Kasım 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yalnızca akışına bırakmanız gerekebilir. İşleri kontrol etmeye çalışırsanız, kontrol etmeye çalıştığınız şey muhtemelen ellerinizden kayıp gidecek! Biraz keyifsiz hissetmeniz mümkün. Etrafınızdaki insanlar bazı şaşırtıcı fikirleri ifade ederken sabırlı olmaya çalışın. Yarın uyandığınızda, işler çok farklı olabilir! Öyleki bugün sanki bir rüyaymış gibi görünebilir.

27 Kasım 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendiniz hakkında ne kadar olumsuz eleştiride bulunursanız, herhangi bir ilerleme kaydetmeniz o kadar zor olabilir. Bugünü kendini sevmeye ada! Bu, yalnızca kendinize övgü, teşvik ve yüksek notlar vermek anlamına gelir. İlk başta, bu uygulama yararsız görünebilir, ancak denemekten vazgeçmeyin. Ne düşünürseniz, o olursunuz, bu yüzden beyninizi ne kadar olumlu yorumlarsanız, sonuçta o kadar kendinden emin ve yetenekli hissedebilirsiniz. Bir beceride ustalaşmanın o kadar da zor olmadığına karar verdiğinizde, onu öğrenmek için büyük adımlar atabilirsiniz.

27 Kasım 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapacağınız her türlü aktiviteye duygusal performansınızı aktaracaksınız. Aşk yaşantınızın oldukça renkli geçeceği bugünde, ani tartışmalardan uzak kalmayı da başarmalısınız. Karşı tarafın fikirlerini önemsemelisiniz.

27 Kasım 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla olan olumlu ve sıcak ilişkileriniz en sonunda meyvesini verecek ve size hiç ummadığınız bir yerden destek gelmesini sağlayacak. Bu fırsatı yakalayıp aklınızdaki projelerden bahsedin ki, hem çevrenizdekiler hem sizin için kalıcı ve olumlu değişiklikler sağlanabilsin.

27 Kasım 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sonuna taşımak zorunda kaldığınız, tamamlamanız gereken işler olabilir. Yapılacak işler listenizi temizlemekle günü geçirebilirsiniz. Bazı konuları daha detaylı olarak değerlendirebilirsiniz.

27 Kasım 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Siz ve partnerinizin amaçlarında çelişki var. Bu nedenle onu kaybedeceğinizden korkuyorsunuz. Bu ilişkiyi ileri götürmek mi istiyorsunuz yoksa ciddi bir ilişkiye hazır olmadığınız halde karşıdaki ile oyun mu oynuyorsunuz? Birlikteyaptığınız kişilerle, istediğiniz performansı yakalayabileceğiniz bir gün. Çözümü zor olan birçok olayı bir kararla sonuçlandırabilirsiniz. İş yoğunluğunuzun sağlığınızı olumsuz etkilememesi için arada sırada dinlenmeyi ihmal etmeyin.

27 Kasım 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 56' 12" R
Ay
Akrep
25° 03' 34"
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
25° 18' 33"
Mars
Balık
26° 09' 40"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 02"
Satürn
Balık
16° 09' 26"
Uranüs
Boğa
22° 05' 07"
Neptün
Balık
28° 45' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 45"
Lilith
Başak
22° 49' 32"
True Node
Koç
15° 34' 36"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>