Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yatırımlarına Yön Veriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2020, Pazartesi

Aşk 10%
Para 70%
Sağlık 40%

Sanatsal ve / veya ruhsal olarak eğilimli olan insanların olduğu sosyal etkinlikler, özellikle ilham almanıza neden olabilir. Ayrıca özellikle romantik ve seksi hissediyor olmanız muhtemel ve hayatınızdaki özel biriyle yalnız kalmak için zaman ayırmak isteyeceksiniz. Ya da şu anda bir ilişkiniz yoksa, bugün gerçekten özel birisiyle tanışabilirsiniz. İyi akşamlar.

Ateşli bir enerji tutkunuzu artırdığı için bugün duyularınız coşabilir. Kendinizi önemli bir kariyer hedefine doğru ya da özel birisine teslim etmenin zamanı gelmiş olabilir. Coşkulanmak ve fiziksel enerjiyi atmak için harika bir gün. Yine de kendinizi çok fazla germemeye dikkat edin ve sürüş sırasında hız limitini aşmayın! Spor salonunda egzersiz yapmak günün sonunda biraz fazladan yağ yakabilir.

Konu ev dekorasyonuna gelince, anında keyif alma duyguları ortaya çıkıyor. Bugün kendinizi öğle aranızda dışarı çıkıp bazı gerekli alışverişler yaparken bulabilirsiniz. Uzun vadede evinize gerçekten yakışacak şeyleri iyice düşünün. Moda gelip geçicidir, ve onu takip etmek de pahalıya patlayabiliyor. Gerçek tarzınıza uyan şeyleri alarak daha iyi bir alışveriş yapabilirsiniz. Çok fazla şey almanıza gerek yok fakat aldığınız şeyler uzun süre kullanılır olmalı.

Etrafındaki insanlar ve durumlara uyum sağlayabilmek için düşünme biçimini biraz değiştirmen gerekiyor. Yeniliğe ve maceraya karşı bir ilgin olsa da, içinde tedbirli ve sabit olmaya iten bir güç de mevcut. Öncü tavırlarını kaybetmemeye bak, aynı zamanda pervasız tavırların da kurbanı olma.Bugün evden çıkmasanız bile heyecanlı, tatminkar ve teşvik edici bir gün olacak. Akrabalarınız ya da komşularınız evinize heyecan verici haberler taşıyan ilginç insanlar getirebilir. Erkek bir ziyaretçiniz evinizi dekore etmenize ya da ufak tefek tamiratları halletmenize yardımcı olabilir. Bilgisayar ya da televizyon gibi yeni bir elektronik alet sayesinde olan bitenden anında haberiniz olacak!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bugün her zamankinden daha fazla yaratıcı hissedebilirsiniz. Bu ister sanatsal bir biçimde isterse de problem çözme konusunda eşsiz ve yenilikçi bir yaklaşımla ortaya çıksın, yüksek ihtimalle bugün sizin için güzel ve tatmin edici bir gün olacak. Bir projeyi ele almanın farklı bir yolunu bulmak muhtemelen sizi fazlasıyla tatmin edecek ve ayrıca diğerlerinin yaratıcı yeteneklerinize hayran kaldığını fark edeceksiniz. Gününüzün keyfini çıkarın.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sorumluluklarınızla ilgilenebilir, birden fazla işle ilgilenebilir, yoğun ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sağlıkla ilgili destekler alabilir, yaşamınızı düzenlemeye odaklanabilirsiniz. Beslenmede ve sporlarda dikkat etmeli.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Yay burcuysan önemli bir toplantı gerçekleştiriyorsun. Bu toplantı gelecekteki yatırımlarına da yön verebilir. Annenin akrabaları ile yaşadığın sıkıntılı günleri geride bırakmaya başlıyorsun. Onlarla hiç olamadığı kadar yakın olabilirsin. Bugüne kadar bir samimiyet yakalayamadığı için pişman olabilirsin.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi duygusal anlamda tahammülsüz hissedebilir ve bu yüzden insanlara karşı biraz mesafeli kalmak isteyebilirsiniz. Kendinizi ifade etmekte ısrarcı olmayın. Eş veya partnerinizle fikirsel ayrılıklar yaşamanız söz konusu olabilir. Ortak konularınıza saygı göstermeyi öğreniyor olacaksınız. Ya da artık bazı konularda ısrarcı olmamanız gerektiğini fark edeceksiniz. Hayatınızı kolaylaştırın.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla ortak payda da buluşabilirsiniz. Birlikte yeniden harekete geçmek size hız kazandıracaktır. Paylaşım içinde olmak işlerinizi kolaylaştıracağı gibi daha iyi hale getirecektir. Yine de sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi meşgul edebilir.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarmak istediklerinizi ya da planlamalarınızı ikiye bölmek beraberinde başarı fırsatını da arttıracaktır. Aşk konusunda mutlu bir gün. Fırsatları iyi değerlendirin

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdikleriniz ve tutkularınız söz konusu olduğundan gözünüz hiçbir şeyi görmüyor olabilir. Fazlasıyla cesur, iddialı olabilecek tutumlara dikkat etmelisiniz. Keyif duyduğunuz konu ve uğraşlara zaman ayırabilirsiniz.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alışkanlıklarınızı değiştirmeniz daha sağlıklı bir hayat yaşamanız için size yardımcı olacaktır. Özellikle sabah rutininize bir düzenleme mutlaka gerekli. Bu kadar geç kalkarak başarılı olmayı bekleyemezsiniz.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati günlük rutinler, sağlık ve çalışma hayatı konularını ön plana çıkarıyor.Sağlığınıza özen göstermek, doktor kontrolünden geçmek, diyete ve spora başlamak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür ile Uranüs arasındaki sert etkileşim birlikte çalıştığınız kişilerle yaşanabilecek ani gerginliklere işaret ediyor. Düşüncelerinizi savunurken fanatikleşmemeye özen gösterin.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir türlü durduramadığınız bir zihnin sizi sürüklemesine maruz kalabilirsiniz. Bilgi dağarcığınızı genişletmek önem kazanabilir. Ufkunuzu açacak bilgilere ulaşmak, bilgiye sahip insanlarla görüşmek için girişimlerde bulunabilirsiniz. (22 Aralık-21 Ocak)Bugün, yaşamınızın para konularını ilgilendiren alanlarında bazı gelişmeler olabilir. Özellikle ortak kullanılan maddi kaynaklarla alakalı olarak bazı görüşmeler yapmak veya bir danışmana gitmek, günün konusu olabilir.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızın aşkını buldunuz ve kendinizi çok şanslı hissediyorsunuz. Etrafınızdaki her insana güvenip, bazı sırlarınızı anlatmayın. Daha sağlıklı bir yaşam stiline geçmenizde fayda var, çünkü vücudunuz alarm vermeye başladı.

10 Ağustos 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Satın alma duygunuzun çok yoğun olduğu bugünde, keyifli alışverişler yapabilirsiniz. Dostlarınızla birlikte,birliği içinde olacağınız yeni bir döneme giriyorsunuz. Kazançlarınızı arttırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var. Bugün kendinize güveniyorsunuz.

10 Ağustos 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 14' 33" R
Ay
Koç
05° 47' 39"
Merkür
Koç
19° 37' 19"
Venüs
Boğa
07° 07' 01"
Mars
Koç
03° 32' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 09"
Satürn
Balık
16° 59' 58"
Uranüs
Boğa
22° 37' 56"
Neptün
Balık
29° 03' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 08"
Lilith
Başak
23° 53' 18"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>