Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Hatalarını Telafi Ediyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşkta bir şeyleri kendi haline bırakarak da güzel gelişmeler görebilirsin. Zihnen kendini zorlamadan ve kalben kendini yormadan bir gün geçirmeye ihtiyaç duyabilirsin. Önemli olan karşı tarafa bunu ifade edebilmek olacak.

Bugün bazı yenilikçi düşünceleriniz olabilir. Bunlar kariyeriniz ve profesyonel yaşamınız açısından geçerli olabilir. Farklı bir yol izlemeye karar verebilirsiniz. Daha fazla tanınma ve finansal bir ödül için hazır olabilirsiniz. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenin yollarını düşünmek için iyi bir zaman. Olağandışı, riskli veya cüretkar bir strateji ortaya çıkarabilir ve bu çok başarılı olabilir!

Yeni şeyler öğrenip paraya dönüştürmek için uğraşmak gerekebilir. Eğer buna niyetlenirsen önünde engeller olmayacak. Yeteneklerinin yardımıyla gelirini artırmakkonusunda daha hareketli olabilirsin. Kendini geliştirmeye devam etmekte yarar var o yüzden.

Stresten uzak durmak adına farklı şeylere odaklanabilirsin. Kendini gereksiz yere üzmemek için daha çok uğraşman gerekebilir bugün. Arkadaşlarınla birlikte olmak iyi hissetmene yardımcı olabilir o yüzden. Kendine biraz iyilik etmen gerekecek bu konuda.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatında yeni şeyler denemekten çekinmemen gereken bir süreçten geçebilirsin. Farklı seçeneklerle karşılaşmak ve bunları doğru bir biçimde değerlendirmek oldukça önemli olabilir. Kendini geliştirmeye açman gerekecek bugün.

10 Aralık 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çalıştığınız projede bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Yükümlülüklerini yerine getirmesi için güvendiğiniz birinin hiç çaba göstermediğini merak etmekte haklı olabilirsiniz. Derinlerde, bir süredir bununla ilgileniyorsun ama başkalarında en iyiyi görmeye çalışıyorsun. Belki de bu yüzden bu kadar uzun süre yanlarına kaldılar.

10 Aralık 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görüşünde yaptığın küçük çaplı değişimler seni bambaşka biri yapıyor. Farkında olmadan yakın çevrenden bazı insanları kırmış ya da üzmüş olabilirsin. Telafi etmek, durumu tekrardan toparlamak için elinden gelenin fazlasını yapacaksın. Bir süredir hayatında yapmak istediğin değişiklikler için bugün harekete geçerken, radikal kararlar almaktan da çekinmeyeceksin.

10 Aralık 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çocuklarınızın endişeleri sizi de düşündürebilir. Onları cesaretlendirmek adına ilk adımı siz atabilirsiniz. Hayatın yaşandıkça tecrübe edilen ve güzelleşen bir olgu olduğunu anlatmak, sizin kendi hayatınıza verdiğiniz önemle mümkün olabilir.

10 Aralık 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı işler, yükler, sorumluluklar yaşanabilir. Öğle sonrasında gruplar içinde daha hareketli olabilirsiniz.

10 Aralık 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk hayatınızla ilgili karşılık bulabilirsiniz. Kalbinizde biri var ise o kişinin dönüşü, biri yok ise ruh eşiniz olduğunu hissedeceğiniz biri...

9 Aralık 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenle beraber olmak senin için yararlı olacak. Kendini daha iyi hissetmek için onların yardımını faydalı bulacaksın. Ailen sayesinde kendin için düşündüğün değişiklikleri hayata geçirmek daha kolay olacak. Yeni kararlar almaktan çekinmemelisin.

10 Aralık 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yağmur yağdırma zamanı! Bu ışıltılı enerji ve kozmik ilham altında, daha fazla karın kasını çekebileceksiniz. Bu, daha fazla para kazanmak veya onu harcamak için yeni ve heyecan verici yollar bulmak anlamına gelebilir. Ödeyebileceğinizden birkaç savurganlık veya ikramla kendinizi şımartmanıza izin verin, çünkü evren paranızın karşılığını almanıza yardımcı oluyor.

10 Aralık 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddesel konular önem kazanıyor. Ortaklarınızla veya çalışma içinde bulunacağınız arkadaşlarınızla olumlu kararlar alabileceksiniz. Sosyal ve toplumsal yaşantınızla ilgili planlarınızı sakin bir şekilde uygulayın.

10 Aralık 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir başlangıç riskine atılmak için mükemmel bir zaman. Enerjinizi, planlanmış bir projeyi sıfırdan başlatmak için kullanın. Çevrenizdekilere de açılırsanız, ilk adımları atmanızda size yardımcı olacaklar. Yaydığınız pozitif ışık çevrenizdekileri size çekiyor. Yeni kişilerle yeni bağlantılar kurabilir ve diğerlerinin de size destek vereceğinden emin olabilirsiniz.

10 Aralık 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün fethetme isteğinizin aktif duruma geldiğini ve zihninizin de harekete geçmeye elverişli olduğunu fark edebilirsiniz. Bu hisse kulak verin ve içinizdeki ateşi körüklemekten çekinmeyin. Her duruma yaklaşım biçiminizde belirli bir risk almaya istekli olduğunuz sürece etki alanınızı fazlasıyla genişletebilirsiniz. Yaptığınız işlerde atılgan ve cesur olun.

10 Aralık 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinde bulunduğunuz ilişki sizi strese sokmuş. Bundan kurtulmak için, olumsuz düşüncelerinizden ve eski alışkanlıklarınızdan vazgeçip, eğlenmeye bakın. İşinizle ilgili kendinizi baskı altında hissediyorsunuz. Uzun zamandır beklediğiniz bir haberin gelmesiyle birliktehayatınızdaki tüm sorunlar yoluna girecek. Beklemediğiniz bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak bu durum bütçenizi sarsmayacak. Ara sıra teraziye çıkıp, kilolarınızı kontrol etmelisiniz.

10 Aralık 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 51" R
Ay
Akrep
29° 04' 01"
Merkür
Koç
15° 59' 23"
Venüs
Koç
25° 42' 10"
Mars
Balık
26° 24' 28"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 28"
Satürn
Balık
16° 11' 13"
Uranüs
Boğa
22° 06' 11"
Neptün
Balık
28° 46' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 51"
Lilith
Başak
22° 51' 39"
True Node
Koç
15° 33' 40"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>