Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kararlarından Eminsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2022, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 100%

Endişe ve üzüntü ile bir aşka odaklanmak o konuyu zora sokabilir. En iyisi bu tür konulara kafan rahatken odaklanmak olacak. Aşkta daha iyi etkileri için daha rahatken görebilirsin. Eğer bugün daha iyi hissediyorsan bu konulara öncelik vermen şart.

Çelişkilerinizi ortadan kaldırmadan çalışamayacağınız inancıyla, bugün birtakım görüşmeler yapabilirsiniz. Tertip düzen konularında zaaflı kişilerle çelişkileriniz var. Bu, sizin zaman darlığı çekmenize neden oluyor

Karşına bazı seçimler için doğru sebepler çıkabilir. Sana uzun vadede en mantıklı gelen konuya öncelik vermelisin o yüzden. İşler yolunda giderken daha uzun vadeli kararlar almak iyi olabilir.

Kendine zaman ayırmak ve kişisel bakıma odaklanmak sana çok iyi gelebilir. Bugün daha sağlıklı bir gün geçirmek adına kendine vakit ayırabilmelisin. Cilt bakım rutinleri ve sağlıklı beslenme konuları daha fazla gündeminde olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tahmin ettiğinden fazla yorulabilir ve kendini bitkin durumda bulabilirsin. Bunu engellemek veya en azından etkilerini azaltmak için yanındaki insanlardan yardım isteyebilirsin. Sevdiklerinle sorumlulukları paylaşman daha önemli olabilir.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Belirli bir kişiyle anlaşamıyorsanız, sorun değil. Onlardan hoşlanmak, hatta önlenebiliyorsa onlarla çalışmak zorunda değilsiniz. Ancak bundan kaçınılamazsa, bugün en azından profesyonel olarak aranızı iyi tutmak için çaba gösterin.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşının ortakteklifine çekimser yaklaşıyorsun. Aldığın duyumlar nedeniyle ortaklığa çekimser yaklaşacaksın. Kararlardan emin bir şekilde hareket edeceğin bir gündesin. Soğukkanlı tavırların, gün içerisinde karşılaşacağın ufak sorunların üstesinden gelmeni kolaylaştıracak. Uzun zamandır ilişkin varsa, sevgilinden gelecek evlilik teklifi seni heyecanlandırabilir.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başlangıçları düşündüğünüz bir gün olabilir. Tutumlarınızla istekleriniz arasında bir fark olması adım atmanızı zorlaştırabilir. Ailenizin öngörüleri ve uyarılarını dikkate almak zihninizdelki olumsuz yargıyı kırmanızı sağlayacaktır.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birkaç gündür yakın çevrenizle ilgili yaşadığınız gelişmeler sabah saatlerinde de devam edebilir. Kardeşleriniz ile yine sıklıkla bir araya gelebilirsiniz. Aynı zamanda pozitif haberler planlarınızda olumlu değişikliklere de yol açabilir. Gün ortasından sonra ise planlarınız tamamen değişecek. Elinizdeki kaynaklar konusunda önemli getirileri olan kararlar daha çok ön plana çıkabilir.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın en şanslı ve mutlu evrelerinden bir tanesine girmiş bulunmaktasınız. Hem maddi bereketiniz hem manevi istekleriniz gündeme gelebilir...

7 Aralık 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla birlikte zaman geçirmekten keyif alacaksın. Onlarla geçireceğin zamanın senin için yararlı olduğunu bilmek seni motive edecek. Onların desteğini her işinde arkanda hissetmek ilerlemek için iyi olacak.

7 Aralık 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En iyi hazırlanmış planlar bile bazen rotadan sapabilir, özellikle şu anda. Gözünüzü hedefte tutmaya muhtemelen heveslisiniz, ancak gün hem bu hırsları hem de programınızı kargaşaya sürükleyebilir. Açık fikirli kalmak için çaba gösterin ve görevleri nasıl ele alacağınız konusunda kendinize esneklik tanıyın, çünkü ne kadar dikkatli plan yaparsanız yapın, şansınız yüksektir.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eski alışkanlıklarınızı değiştirecek yeteneğe sahipsiniz. Girişimciliğiniz iyi ses getirecek. Cesaretli olun. Yaratıcılığınızı özgürce kullandığınız zaman ortaya mükemmel işler çıkıyor. Çevrenizle giderek çoğalan bir ilişki içindesiniz.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün partner ya da ortakla zaman geçirebilirsiniz. Partner ya da ortakla beraber seyahat edebilirsiniz. Ayrıca partnerle fikirsel anlaşmazlık, yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir. Hemen karar vermemeye çalışmalısınız.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde hiç zorlama yok. Mutluluğunuzu biraz da geniş yürekli oluşunuza borçlusunuz. Bugün tamamlamanız gereken işleri daha sonraya erteleme imkanınız yok. Biraz daha tempolu çalışmanız gerekiyor. Bugün her zamankinden daha fazla sorumluluk üstlenmek zorunda kalabilirsiniz. Finansal anlamda kendinize hakim olun; çünkü bu aralar, oldukça gereksiz masraflar yaptınız. Çok fazla şekerli gıda tüketimi kısa sürede yağ birikimi olarak vücudunuzda yerini alabilir

7 Aralık 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 49' 16" R
Ay
Akrep
10° 51' 15" R
Merkür
Koç
16° 01' 25"
Venüs
Koç
23° 53' 48"
Mars
Balık
25° 16' 31"
Jüpiter
Boğa
22° 37' 08"
Satürn
Balık
16° 03' 00"
Uranüs
Boğa
22° 01' 15"
Neptün
Balık
28° 43' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 16"
Chiron
Koç
20° 19' 47"
Lilith
Başak
22° 41' 54"
True Node
Koç
15° 37' 23"
Son Güncelleme : 24/04/2024 15:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>