Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Eksiklerini Fark Ediyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Aralık 2022, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Sevdiğin insanın ilişkiniz için tek başına planlar yapıp kararlar alması seni rahatsız edebilir bugün. Bunu emrivaki olarak görebilirsin. Ama yapıcı kalarak ona birlikte bir şeyler yapmanın öneminden bahsedebilirsin. Paylaştıklarınız arttıkça ilişkinizin kıymeti de artabilir.

Sadece deneyimin yeterli olmadığının siz de farkındasınız. İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyor, ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir.

Bugün işlerinin planladığın gibi gitmesi kendine daha çok zaman kalmasını sağlayabilir. Bu süreyi kendini geliştirmek için kullanabilirsin o yüzden. Bu sayede devam eden işleyişe küçük ama etkili müdahaleler yapma şansın da olacak. Bu durum sana keyif verebilir.

Yeni şeylerden çekinmemelisin, özellikle de sağlığına iyi gelecekse. Senin için farklı ve yeni olan şeyler denemek kendine daha çok dikkat etmeni sağlayabilir bugün. Bu vesileyle ihtiyaçlarını tam olarak belirleme şansın da olacak. Bugün özellikle ağır yemeklerden uzak durmak senin için iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini tek bir şeyle kısıtlayıp onu yapmak için iradeni zorlamamalısın bugün. Aksine, çok yönlü olmak senin için daha iyi olabilir. Aynı anda bir çok şeyle uğraşmak karşına daha fazla fırsatın çıkmasına vesile olabilir mesela. Bunları değerlendirmeye çalışmak seni daha memnun edecek.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, günün ilerleyen saatlerinde zorlandığınız durumların kendiliğinden çözüldüğünü göreceksiniz. Gün içinde sağduyu ve akılın çizgisinden uzaklaşmadan hareket etmeye özen gösterin. Mümkünse yakın arkadaşlarınızla sosyalleşerek iletişim kurmak için kendinize zaman yaratın.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında ortak karar aldığı arkadaşların seni yarı yolda bırakma eğiliminde olabilirler. Kendine göre onlara hissettirmeden önlemler alıyorsun. Üşengeç tavırların aile üyelerin ile sorun yaşamana neden olabilir. Eksikliğini hissettiğin konulara daha fazla yönelmek isteyeceğin bir gün. Eğer maddi sıkıntıları olan bir Yay burcuysan, bugün alacağın haber elini güçlendirecek.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yapacağınız konular ya da seyahatleriniz konusunda araştırmalar yapabilirsiniz. Bulduklarınızı yakınlarınızla, ortaklarınızla paylaşmak uygulama aşamasında ilerleyişinizi kolaylaştırabilir. Emeğin ne kadar değerli ve geçerli olduğunu kendi tecrübelerinizin size dönüşlerini düşünerek fark edebilirsiniz.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün toparlamak durumunda kaldığınız işlerinizle ilgili destek alabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler olabilir. Sosyal konularda farkındalığınız artabilir. Arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda otorite figürleri ile tartışma içerisine girebilirsiniz. Bu konuda politik ve dikkatli olmanız gerekmekte. Kendinizi ve eksik yanlarınızı...

5 Aralık 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenle birlikte daha çok zaman geçirmek senin için önemli olacak. Onların yardımına koşmak, olası sorunları engellemek aranızdaki ilişkilerin daha iyi bir hale gelmesine yardımcı olabilir. Seni seven insanlarla bir arada durmak sana iyi gelecek.

5 Aralık 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize öncelik vermek her zaman doğal değildir, ancak bugün önünüzde bazı gerçek çukurlar olabilir. Yaklaşımınızdan biraz emin olamasa da, dilediğinizi yapma özgürlüğüne sahipsiniz. Kendinizi ortaya koyarsanız, bir şeyi unutmuş gibi hissedebilir ve kendinizi tercih ettiğinizden daha fazla açıkta bırakabilirsiniz. Gün boyunca nazikçe hareket edin. Bugün diğerlerinden daha zorlu olabilir.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal yaşantınızla ilgili çalışmalar çok önemli olacak. Yaşamınıza yeni bir hareket ve eğlence kazandırabilirsiniz. Partnerinizle birlikte özel paylaşımlar yaşamak istiyorsanız, onun fikirlerine saygı göstermek zorundasınız.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki birçok yeni fırsat var. İşyerinizde yepyeni eğilimleri başlatan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınız da değişikliklerle dolu. Yeni gelen insanlara kucak açın, şimdiki arkadaşlarınıza yenilerinin de eklenebileceğini göreceksiniz.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün çalışma hayatı, yanınızda çakışanlar, gündelik uğraşlar, evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz çünkü boyun-boğaz bölgesi rahatsızları gerçekleşebilir. Eğitim, seyahat, iletişim konularında ani sorunlar yaşanabilir. Otoritelerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz her günü sizinle paylaşmak istiyor. Bugün size bir sürprizi var. Bu sürprizi gerçekleştirmesi için ona fırsat vermenizi bekleyebilir. Disiplininiz ve uzun vadeli çalışmanızın karşılığını alacağınız bir dönem. Ektiklerinizi biçmenin zamanı geldi. Uzun zamandır uğraştığınız bir projenin sonu geldi. Bugün bu çalışmanızla ilgili olumlu bir gelişme yaşanabilir. Ciddi para sıkıntılarınız olmasa da, ödemelerin fazlalığı sizi bunaltıyor. Üzüldüğünüz bir sağlık sorunu var, uzmana başvurun.

5 Aralık 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 24' 44" R
Ay
Oğlak
25° 04' 42"
Merkür
Koç
16° 53' 18"
Venüs
Boğa
00° 58' 59"
Mars
Balık
29° 42' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 14"
Satürn
Balık
16° 34' 28"
Uranüs
Boğa
22° 20' 47"
Neptün
Balık
28° 54' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 29"
Lilith
Başak
23° 20' 10"
True Node
Koç
15° 21' 23"
Son Güncelleme : 30/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>