Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sosyal Hayatta Aktifsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Aralık 2022, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Yeni biriyle tanışmak için ortamını değiştirmen gerekebilir bugün. Yeni mekanlara, ortamlara girip yeni insanlarla tanışmak ileride güzel bir flört konusunda şansını açabilir. Değişime açık olmak sana ileride özellikle de aşk konularında sürprizler getirebilir.

İş hayatında yarışmalardan hoşlanmıyorsunuz. Ama en hırslı kişilikler bile, mütevazi karakterinizin kazanımlarının gerisinde kalıyor. İş yerinizdeki konumunuz giderek daha da güçlenecek.

Maddi konularda daha eli açık olman gerekebilir. Hatta ve hatta tutumlu olmakla cimri olmayı birbirinden ayırman gerekebilir. Gerektiği noktalarda doğru harcamaları yapabilmen gerekir. Bu konuda kendini geliştirmen gerekecek.

Arkadaşlarınla birlikte daha çok zaman geçirme fırsatı bulabilirsin bugün. Bol bol yürüyüş yapıp temiz hava solumayı da ihmal etmemelisin. Sevdiğin insanlarla açık havada bulunmak sana çok iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenle beraber zaman geçirmek sana daha cazip gelecek. Onlarla beraber geçireceğin zamanın kıymetini bilmek gününün daha keyifli geçmesini sağlayabilir. Olası sorunları çözmek için birlikte hareket etmeye özen göstermelisin.

4 Aralık 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün duygularınızın dışında hareket etmek isteyebilirsiniz. Bu durumun ilerleyen süreçte sizin için iyi sonuçlar doğurduğunu fark edeceksiniz. Olayları abartmamaya çalışın ve sizi farklı gösterecek olağandışı tepkilerinizden kaçının. Eylemlerinize ve tüm durumlara tepkilerinize daha çekingen bir yaklaşım getirin.

4 Aralık 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Manevi yönden güçleniyorsun. Sevdiklerine karşı daha korumacı ve içten davranabilirsin. İlişkilerinde ne istediğini karşı tarafa yansıtmak gün içinde bazı gerilmelere neden olabilir. Karşında inatçı ve dediğim dedik birini bulabilirsin. Özellikle sosyal hayatında birçok işi bugün aynı anda halledebilirsin.

4 Aralık 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni hafta öncesinde mali durumunuzu kontrol etmelisiniz. Bu sayede hem ödeme planlarınız doğrultusunda hareket edebilir hem de gereksiz harcamalardan da kaçınmış olursunuz. Kendinize değer vermenin sadece maddi alışverişlerle mümkün olmadığını bilmelisiniz.

4 Aralık 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Terazi’de küçülmekte. Sevdiklerinizle bir arada olmak ya da eve yönelik bir konu üzerinde düşünmek söz konusu. Arkadaşlarla bir arada olmak da güzel.

4 Aralık 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddiyatla alakalı olarak kendinizi daha güvende hissedeceğiniz ve borçlarınızı bir nebze de olsa ödeyebilme fırsatı yakalayacağınız bir zamandasınız...

4 Aralık 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yanındaki insanların ne dediğini daha dikkatli dinlemen gerekebilir. Söyledikleri senin için önemli olabilir. Tavsiyeleri uygulamasan bile farklı seçenekleri görmek senin için daha iyi olacak. Önerileri dinlemeye çalışmak senin için önemli olabilir.

4 Aralık 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzaktaki arkadaşlar sizi arayabilir ve ziyaret için yakınınızda olduklarını söyleyebilirler. Bunu duymaktan memnun olacaksınız ve evinizi yukarıdan aşağıya şöyle bir süzüp evinizi elden geçirmeye karar verebilirsiniz. Aile üyeleri de katılabilir - protesto etseler de! Yine de, herkes bu ziyaret için sabırsızlanıyor olmalı. Tartışma çıktığında ne yapacağını biliyorsun çünkü, çok sayıda tartışma çıkmasını bekliyorsun. İyi eğlenceler!Eğitim hayatımda başarılı olacak mıyım?

4 Aralık 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aceleci tavırlarınız yüzünden zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda sizi fark etmelerini beklemeden öne atılacaksınız. Başlattığınız tüm çalışmaları inatla, ve kararlı şekilde sürdüreceksiniz.

4 Aralık 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir başlangıcın tohumlarını ekebilirsiniz. Kariyerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Ancak başarınız başkalarını kıskandıracağından fazla göze batmayın. Sevdikleriniz size yüzde yüz güven duyacak ve planlarınızın olumlu ve olumsuz yönlerini sizinle konuşacak. Kendinizi ancak bu şekilde başarısızlıktan koruyabilirsiniz. Önünüzdeki fırtınalı zamanları sakin bir şekilde karşılayın. Kendinizi şımartacağınız veya tatile çıkacağınız bir haftasonu harikalar yaratabilir.

4 Aralık 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün ay 08:46’dan 14:37’ye kadar boşlukta olacak. Bu saatlerde yeni işlerle uğraştığınızda sonuçsuz kalacaktır. Önceden planladığınız ve yarım kalan işleri tamamlamak daha verimli bir süreç geçirmenizi sağlayacaktır. Aslında boşa zaman geçirmek için harika zamanlardır. Ay 14:37’den sonra boğa burcuna geçecek. Çalışma hayatı, yanınızda çakışanlar, gündelik uğraşlar, evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz çünkü boyun-boğaz bölgesi rahatsızları gerçekleşebilir.

4 Aralık 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde bir sorun yaşıyorsunuz ve o da bunun farkında. Geçmişin izlerini ilişkinize taşımanız sürekli problem yaratıyor. İş konularında çok titiz ve ihtiyatlı olmalısınız. Sizin yerinizde gözü olan biri var. Sizi aydınlık gösterdikleri çıkmaz yola sürmek isteyen de çıkacak, dikkatli olun! Maddi açıdan elinizin sıkı olduğu bir dönemdesiniz. Ama yine de beklenmedik harcamalara karşı dikkatli olun. Ağır, yağlı yiyeceklerle karaciğerinizi zorlamaktan kaçınmalısınız.

4 Aralık 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 19' 30"
Ay
Akrep
26° 26' 31"
Merkür
Koç
26° 31' 24"
Venüs
Balık
21° 48' 40"
Mars
Balık
05° 05' 51"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 46"
Satürn
Balık
13° 19' 13"
Uranüs
Boğa
20° 40' 10"
Neptün
Balık
27° 48' 54"
Plüton
Kova
01° 49' 43"
Chiron
Koç
18° 48' 11"
Lilith
Başak
19° 48' 54"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>