Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Duygularını Yoğun Yaşıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Aralık 2022, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşkta içindeki hislere göre hareket etmen gerekebilir. Eğer birisine açılmak istiyorsan bunu yapman şart. İçindeki hisleri kendine saklamaman en iyisi. Karşı tarafın bir şeyleri bilmesi bazı şeyleri değiştirebilir.

Uyarılmış ve ilham almış hissedebilirsiniz. Çok fazla fiziksel enerjiniz olacak ve hatta kendinizi biraz çılgın hissedebilirsiniz! Gün boyunca kafein ve derin nefes almaktan kaçınarak denge sağlamaya çalışın. Ayak işlerini haletmek veya güzel bir antrenman yapmak için spor salonuna gitmek isteyebilirsiniz. Enerjinize odaklanmanıza ve yaşam gücünüzü kontrol etmenize yardımcı olacak bir şey yapmanız gerekecektir.

Bugün sahip olacağın olumlu bakış açısını işe yansıtmak sana para olarak geri dönebilir. Maddi açıdan kendini daha da kuvvetlendirebilirsin. İşe daha fazla odaklanman gerekebilir. Parasal açıdan kendini toparlayabilirsin.

Stresten arınmak ve keyifli bir gün geçirmek sana çok iyi gelecek. Ve bunun için de gereken şartlara sahip olabileceksin. Fiziksel olarak enerjini koruyabileceğin, daha keyifli bir gün geçirebileceğin bu süreçte sağlık sana bir sıkıntı yaratmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş konusunda gerçekten düşündüğün kadar fırsatın olup olmadığını gözden geçirmen gerekebilir. Bazen içinde bulunduğun negatif durumlar dolayısıyla diğer fırsatlar insanın gözünde büyüyebilir. Bu konularda daha alıcı gözüyle hareket etmelisin.

6 Aralık 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, günün ilerleyen saatlerinde zorlandığınız durumların kendiliğinden çözüldüğünü göreceksiniz. Gün içinde sağduyu ve akılın çizgisinden uzaklaşmadan hareket etmeye özen gösterin. Mümkünse yakın arkadaşlarınızla sosyalleşerek iletişim kurmak için kendinize zaman yaratın.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Yay burcuysan sevgilin yanlış bir iletişim dili kullanıyor olabilir. Onu bu konuda uyarıyorsun. Yoğun düşüncelerin zihnini kurcalarken, bu durum konuşmalarına da yansıyacak. El becerilerinin geliştiğini keşfediyorsun. Bu durumu ciddiye alarak kendine ekyaratma fırsatı bulabilirsin.

6 Aralık 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal medya çalışmalarınız için içerikler hazırlayabilirsiniz. Sizin istekleriniz ve sizden beklentiler olarak iki ayrı başlık sizi zorlayabilir. Ortak paydada buluşacağınız, hem gerçek hem de sanal hayatta aynı dili konuşabileceğiniz ortamlar ve konular bulmak omuzlarınızdaki yükü hafifletebilir.

6 Aralık 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük hayatınıza ilişkin plan değişiklikleri gündeminizde olabilir. Yakın çevrenizde olup biten konular, yeni haberlerin getirdiği olumlu etkiler ortaya çıkabilir. Başkalarını düşüncelerinizle etkilemek, zihinsel açıdan sizi meşgul eden konularla ilgilenmek önceliğiniz olacak. Yaratıcı etkilerin öne çıktığı bu dönem çok yeni şeyler öğrenebileceğiniz fırsatlar bulabilirsiniz.

6 Aralık 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda açık yürekli olduğunuz kadarkonularında da risk almaktan çekinmemelisiniz. Bazen başarısız olsanız da bunlar tecrübeler getirecektir...

6 Aralık 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafına biraz iyi niyet ve şefkat saç bugün. Eğer insanların onları ne kadar önemsediğini ve çabalarını takdir ettiğini bilmelerine izin vereli epey zaman olduysa, bunun zamanı gelmiş de geçiyor bile. Kartlar, telefon konuşmaları, mektuplar, çiçekler ya da kucaklaşmalar, hepsi ilginizi ifade etmenin yolları. İçlerinden birisini öğlen yemeğine çıkararak onu şaşırtmayı düşün, ya da onlar için özel bir şeyler yap. Entelektüel yanının duygusal yanınla birlikte gereken zamanı elde ettikleri konusunda emin ol. Bunların hepsi hayatını dengede tutmak için.

6 Aralık 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi zihniniz çok hızlı çalışıyor. Bir gün içinde kafanızdan süzülen şeylerin bir kısmını bile işlemeye çalışan başka birinin başı dönerdi. Sizin için anahtar, her bir düşünceyi yüksek sesle söylemek değil, işlemlerinizi içsel tutmaktır. İnsanlar nihai kararınızı duymak ister, ona ulaşmak için geçtiğiniz süreci değil. Bunu yaparsanız herkese çok zaman kazandıracaksınız.

6 Aralık 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Marjinal düşünceler içinde olmanıza rağmen, hislerinizi kontrol altında tutmayı başarıyorsunuz. Aşk ve özgürlüğün bir arada olması mümkün değil ve yalnız kalmayı sevmediğiniz için oyunuzu, özgürlükten yana kullanıyorsunuz.

6 Aralık 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

6 Aralık 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün çalışma hayatı, yanınızda çakışanlar, gündelik uğraşlar, evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz çünkü boyun-boğaz bölgesi rahatsızları gerçekleşebilir. Eğitim, seyahat, iletişim konularında ani sorunlar yaşanabilir. Otoritelerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

5 Aralık 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Artık kalbiniz yeni ve güzel bir aşka hazır. Akıllıca davranarak ve gönlünüzün gösterdiği yöne giderek, aşk dolu ve yaşam boyu sürecek bir ilişki kurabilirsiniz. Çalışma hayatının genel sorunlarıyerinizde bolca yaşanıyor. Bu durumdan memnun değilsiniz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek. Finansal konularda yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler, motivasyonunuzu kaybetmenize neden olabilir. Sakın kendinizi bırakmayın. Uykunuza dikkat ederseniz kendinizi daha sağlıklı hissedebilirsiniz.

6 Aralık 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 49' 14" R
Ay
Başak
21° 38' 53"
Merkür
Koç
17° 03' 50"
Venüs
Koç
18° 50' 11"
Mars
Balık
22° 05' 60"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 29"
Satürn
Balık
15° 39' 22"
Uranüs
Boğa
21° 47' 34"
Neptün
Balık
28° 35' 39"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
20° 05' 31"
Lilith
Başak
22° 14' 35"
True Node
Koç
15° 37' 58"
Son Güncelleme : 20/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>