Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Dikkat Çekiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 70%

Hayatında bir durgunluk varsa aşk için, bugün kendine odaklanmak için iyi bir gün olabilir. Hayatında şu an birisinin olmaması ileride de olmayacağı anlamına gelmiyor. Ama kendini tanımak için bu tür zamanlardan iyisini bulamayabilirsin. İçsel bir yolculuk sana iyi gelebilir.

İş ilişkileriniz içinde biriyle sürdürdüğünüz dostane yakınlaşmalarda, önümüzdeki günlerde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. İçinde olduğunuz bir çözümsüzlük, epey bir zaman daha zihninizde yer edecek gibi görünüyor.

Bugün hayat sanakonularında daha iyi fırsatlar sunabilir. Önemli olan bu fırsatları değerlendirebilmek olacak. Maddi açıdan kendini daha iyi bir konuma koyabilmek için şartlarını iyi değerlendirmeli, çalışmaları sıkılaştırmalısın.

Var olan düzenini daha da keyiflendirmek elinde bugün. Bunun için evinin havasını değiştirmek bile yeterli olabilir. Evi iyice havalandırmak ve kirli sepetini boşaltmak bile sende stresin azalmasına yardımcı olacak etkiler bırakabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen insanın canı kaos ister. Eğer o insan bir burç olsa bu tamamen sen olurdun sevgili Yay. Bugün gezegenlerin hayatındaki etkisi, içine sinmeyen şeyleri yıkmakla ve yerine yenilerini koymakla alakalı olabilir.

8 Aralık 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Belirli bir kişiyle anlaşamıyorsanız, sorun değil. Onlardan hoşlanmak, hatta önlenebiliyorsa onlarla çalışmak zorunda değilsiniz. Ancak bundan kaçınılamazsa, bugün en azından profesyonel olarak aranızı iyi tutmak için çaba gösterin.

7 Aralık 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evin ile ilgili çeşitli düzenlemelere hız verebilirsin. Devam eden tadilat işlerinin uzamaması için önlemler alıyorsun. Düşüncelerin ile çevrenin dikkatini üzerine çekiyorsun. Bir süredir hedeflediğin planların için ilk adımı atmak için aradığın cesareti bugün kendinde bulacaksın. Hayatına daha dengeli hale getirmek için, seni üzen meselelerden uzaklaşmaya karar vereceksin.

8 Aralık 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin size destek olması gündeme gelebilir. Ancak bu desteğin bir müdahale olmaması için siz de ne istediğinizden emin olmalısınız. Doğru sınırı bulduğunuzda öğrendiklerinize göre ilerlemek sizin de işinize gelebilir.

8 Aralık 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularda sizi bekleyen bazı fedakârlıklar söz konusu olabilir. Biraz esnek olmanız halinde pek çok işi bir arada yapabilirsiniz. Zira bu günlerde evde güzellikler yaratmak, yerleşimle ilgili konulara hâkim olmak sizi elinizde. Yakınlar ilişkilerin yapıcı ilerlediği bu dönem iç huzurunuzu önemsemenizde fayda var. İş hayatında ise son derece akıcı fikirler, organize olmanız gereken işler dikkat çekiyor.

8 Aralık 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın en şanslı ve mutlu evrelerinden bir tanesine girmiş bulunmaktasınız. Hem maddi bereketiniz hem manevi istekleriniz gündeme gelebilir...

7 Aralık 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakınlarınla olası anlaşmazlıklar yaşaman mümkün. Bunları büyütmeden atlatmak senin elinde olacak. Vereceğin tepkilerin aşırıya kaçmaması, yapıcı olması ilişkilerin aynı seyrinde ilerlemesini sağlayabilir.

8 Aralık 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mali durumunuzda bir yükselme bekleyebilirsiniz. Gün, değerinizle ilgili olası kafa karışıklıklarını gidermeniz için sizi cesaretlendiriyor ve onu artırmanın yollarını gösteriyor. Zam almayı umuyorsanız, hak ettiğiniz nedenlerin bir listesini hazırlamaya başlayın! Yeni bir pozisyon bulmayı mı umuyorsunuz? Özgeçmişinizi göndermeye hazırlanın. Harekete geçmek sizin için iyi olacak.

8 Aralık 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Derin düşünceler içinde olmanız, kişiliğinizi olumsuz etkiliyor. Sevdiklerinizi korumak adına, fazla sorumluluk alıyorsunuz. Kendinizi aşan konularda bile gereksiz bir yük içindesiniz. Farklı ortamlarda bulunmak istiyorsunuz.

8 Aralık 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her ne kadar eski yaklaşımınızla her zaman doğru yoldan gitseniz ve iyi bir ilerleme kaydetseniz de, şu an için başarıya giden yolunuz kapalı. Önünüzde çok fazla engel bulunduğundan, durumu tekrar değerlendirmeniz ve yeni olasılıklara bakmanız gerekiyor. Yaklaşımınızı değiştirmeye ve esas göreve odaklanmaya çalışırsanız, hedefinize çok daha yaklaşmış olacaksınız.

8 Aralık 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; partner, ortaklık, evlilik konularında belirsizlikler belirli hale geliyor. Bu dönemde aile içi ve evinizle ilgili konularda hayal kırıklıkları gerçekleşebilir. Kararlarınızla ilgili olumlu ya da olumsuz fark etmeksizin kalıcı ve uzun vadeli olacaktır.

8 Aralık 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Katılacağınız bir davette yeni tanışacağınız, aklınızı zorlayan kişi ile duygusal ilişkiye girebilirsiniz. İşinizle ilgili alacağınız bazı haberler huzursuzluk yaratabilir, ama düşüncelerinizin karışmasına izin vermeyip üzerinde çalıştığınız projeyi sonuçlandıracaksınız. Uzun zamandır keyfinizi kaçıran maddi konulardaki sıkıntınız çözümleniyor. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye bakın. Sürekli sırt ağrılarından şikayetçisiniz. Artık bir doktora gitmenin zamanı gelmedi mi?

8 Aralık 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 59' 51" R
Ay
Akrep
25° 50' 30"
Merkür
Koç
15° 58' 58"
Venüs
Koç
25° 23' 10"
Mars
Balık
26° 12' 33"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 54"
Satürn
Balık
16° 09' 47"
Uranüs
Boğa
22° 05' 19"
Neptün
Balık
28° 46' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 58"
Lilith
Başak
22° 49' 56"
True Node
Koç
15° 34' 26"
Son Güncelleme : 25/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>