Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Dalgınsın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 80%

Aklınız ailenizde olabilir. Sevdiğiniz biri bazı zorluklarla kaşılaşıyor olabilir ve siz de onun hakkında endişeleniyor olabilirsiniz. Nasıl yardımcı olabileceğinizi düşünebilir ve gün boyunca ona pozitif enerji göndermek isteyebilirsiniz. Arayıp onunla biraz sohbet edebilir veya neşelendirmek için ona komik mesajlar yollayabilirsiniz.

Evet, ikır evinize sığınmak profesyonel yaşamınızda yapılacak sayım ve değerlendirme gibi önemli işleri halletmektense çok daha cazip olacak. Yapmanız gerekiyorsa devam edin ve bir iki günlüğüne saklanın. Ama harekete geçmenizin çok uzun sürmesine izin vermeyin.

Eski sandığınızı yeniden kullanılır hale getirmenin zamanı geldi. Özel bir inancınız alevlenmiş gibi görünüyor. Bunu tüm dünyaya yayma dürtüsüne karşı koyamıyorsunuz. Kesinlikle, hevesinizi paylaşın fakat bunu dikkatlice ve düşünerek yapın. İnsanlar çok fazla bilgi vermediğiniz zaman daha iyi tepki verirler. Bırakın kendi sonuçlarını kendileri çıkarsınlar.

Bugün saadetinin peşinden gitmek istiyorsun. Yüzünde bir gülümsemeyle uyanacaksın ve optimizmin varlığını hissedeceksin. Hayatında olup bitenlere pozitif yaklaşacaksın. Karşılaştığın zorluklara ise yaratıcılık bahşeden fırsatlar olarak bakacaksın. Dünyayı fethedecek bir enerji topluyorsun, ruhsal olarak da şarjını dolduruyorsun! İdeal geleceğin resmini çizmek için harika bir zaman.Bugün, uğraşacak hiçbir şey olmaksının kendinizle biraz zaman geçirmekten endişe duyuyor olabilirsiniz. Yaratıcılığınızın bazı yönlerini keşfederek, daha önce hiç yapmadığınız bir şeyi denemek isteyebilirsiniz, şu ana kadar "daha ciddi şeylerle" boğulmuş olabilirsiniz. Harika! Neden savaşmalı? Daha önce hiç hakkında düşünmediğiniz bir şeye yeteneğin olduğunu keşfedebilirsiniz. Sadece biraz daha uzun süre dayananın. Eğer kararlıysanız, keşfedilecek zamanı bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni arkadaşlar, yeni hedefler ve yeni tavırlar ortaya çıkabilir. İçinde bulunduğunuz bir gruptaki beklenmedik gelişmeler, bir eylem sürecinin yeniden değerlendirilmesini gerektirebilir. Bu muhtemelen olumlu bir gelişme ve heyecan verici olabilir ancak bazı anlık düzenlemelerin yapılması gerektiği anlamına da geliyor. Zihinsel enerjiniz hala yüksek olduğu için bu, çok zor olmamalı.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün rutininizden sıyrılmak isteyebilirsiniz. Finansal konular üzerine kafa yorabilir, riskli yatırımlarla ilgilenebilirsiniz. Gelecekle ilgili kaygı enerjisinde kalmamaya gayret edin.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne hafif bir kahvaltıyla başlıyorsun. Öğleden sonra katılman gereken toplantılar için hazırlık yapacaksın. Olası bir internet kesintisine karşı hazırlıklı olmalısın. Bugün dalgınlığın üzerinde olabilir ve yanlış mailler gönderebilirsin. Akşam saatlerinde yağlı besinler tüketmekten uzak durmalısın.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi manipüle etmek isteyenlerle güne başlıyorsunuz. Anlam veremediğiniz şekilde üzerinize gelinmesi motivasyonunuzu düşürebilir. Buna mahal vermeyin. Bir sebep bulamadığınız noktada sizi iyi sonuca götüren çalışma ve davranışlarınızı sürdürmeye devam etmelisiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullarınız gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran yıpratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yaratıcı fikirlerinizi paylaşmak için toplantılar yapabilirsiniz. Yeni bir hizmet ortaya koymak için çalışmalara başlayabilirsiniz. İlerleyen saatlerde ticari görüşmeler yapabilirsiniz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağ duyulu davranmak aynı yardım ve desteğin size kat be kat gelmesine vesile olacağı için sağlıklı düşünmekte fayda var.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, yaptığınız işlerle ön plana çıkabilir, enerjinizi toplum içinde en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Gün içinde yaşamınızda size zarar veren birini fark edebileceğiniz bugün, gizli eylemlerden uzak durmayı tercih etmeniz gerekmekte.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biriyle "kim daha çok biliyor" yarışmasına girmemeye çalışın. Dostça bir şaka olarak başlayabilecek şey, çok çabuk çirkinleşebilir. Hiçbir kavgaya başlamamanız daha iyi. Hiçbir şeyden ötürü öfkelenmenin bir anlamı yok.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde güven duygusunun önemli olduğunu biliyor ve birlikte olduğunuz kişiden de bunu görmek istiyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerin davranışları konusunda haklı çıkmak istiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. 

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızda bazı problemler varsa, birbirinize düşünmek için zaman ayırın. İş yerinizde yorucu ve stresli bir gün geçireceksiniz. Yaşadığınız olumsuz olayları içinize atarak kendinizi yıpratıyorsunuz.

10 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularla ilgili planladığınız konuların gündeme gelmesi, sizi bazı yönlerden rahatlatacaktır. Sınırlarınızın genişlemesini istiyorsunuz. Olaylara yaklaşım tarzınız kendinize özgün olmalı. Bugün, birçok bağlayıcı olayların ardı sıra gündeme gelmesiyle, yaşamınıza farklı bir bakış açısı gelecektir.

10 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 53' 37" R
Ay
İkizler
00° 47' 22" R
Merkür
Koç
22° 43' 10"
Venüs
Boğa
11° 45' 38"
Mars
Koç
06° 26' 36"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 21"
Satürn
Balık
17° 18' 09"
Uranüs
Boğa
22° 51' 02"
Neptün
Balık
29° 09' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 27"
Lilith
Başak
24° 18' 24"
True Node
Koç
15° 17' 27"
Son Güncelleme : 09/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>