Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Talihsizlikler Peşini Bırakmıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 50%

Sevdiklerinize nazik davranmaya çalışın. Gezegensel enerjilerden dolayı biraz sinirli olabilirsiniz ve bunu ailenizde çıkarmak size kolay gelebilir. Huysuz bir ruh halinde olsanız bile çocuklarınızı sevdiğinizi belirtin! Ya da eşinize bazı sorunları çözdüğünüzü söyleyin ve ona karşı kaba olmayın. Kalbiniz, açın ve insanların sizi ne kadar önemsediğini görün.

Bugün sizi saran akışa yumuşak ve nazik bir hareketle dalın. Son zamanlarda beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan endişeleriniz hakkında kendinizi rahatlatın. Bilinçaltınız yolu biliyor. Günün anahtar kelimeleri duyarlılık ve sezgidir. Bunlar sizin uzmanlık alanlarınız. Bir şey için endişelenmenize gerek yok. Her şey yoluna girecek. Bu yüzden, kendinizi yeterince hazırlamadığınız için endişelenmeyin. Bir mola verin ve rahatlayın.

Bugün dışarıda zaman geçirmek isteyebilirsiniz, belki parkta bir yürüyüş olabilir. Bunu yapmanın en iyi yolunun bir süreliğine kendinizden uzaklaşmak olduğunu düşünebilirsiniz. Karar vermek bugün sizin için kolay olmayacak bu yüzden çok da zorlamayın. Dışarı çıkıp temiz havanın tadını çıkarın. Bazen bazı şeyler onları bir süreliğine aklımızdan çıkardığımızda daha hızlı bir araya gelir.

Bugün birisinin, görevini ayak sürüye sürüye yapışını izlemek adeta bir boyanın kurumasını beklemek gibi hissettirecek. Çünkü bu işi yapmanın daha hızlı ve daha iyi bir yolu olduğunu biliyorsun ama bu kişi yavaş ve zamanın keyfini çıkara çıkara hareket etmekte kararlı. Bu durum sende rahatsızlık ve hatta sinirlilik yaratacak ve olaya müdahale etme dürtüsüyle karşılaşacaksın. Sabırsızlığınla insanları kendinden soğutmamaya dikkat et.Bugün karşı koyamayacağınız bir değişiklik ihtiyacı tarafından motive edileceksiniz. Hayatınızın yapı taşlarına ve temeline karşı asilik yapmak isteyeceksiniz. Çevreniz bu düşüncelerinizi desteklemeyebilir ve hatta sizden bu yüzden uzaklaştıklarını hissedebilirsiniz. Yine de günlük hayat akışınızın sınırlarının dışına çıkmaktan korkmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şey sizin için biraz kafa karıştırıcı olabilir. Hepsini anlamlandırmaya çalışmayın. Aslında bu, tam olarak imkansız. Ne yaparsanız yapın kendiniz olmaya çalışın. Yaratıcı doğanızın bir yıldız gibi parlamasına izin verin. Diğer insanlar oldukça yumuşak başlı olabilir bu yüzden her konuda önderlik etmekten çekinmeyin. Ama yine de, diğerlerinin ihtiyaçlarını göz ardı etmediğinizden emin olun.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ev içerisinde sularla ilglilenin. Yemekler yapın. Sorumluluklar yerine aşamdan keyif de alabilme zamanı.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Talihsizlikler peşini bırakmıyor. Kendine ayırmak istediğin bugünde aksilikler yaşayabilirsin. Güzel bir gece geçirmek için sinema gecesi planlamak istesen de bilgisayarındaki sorun yüzünden ertelemek zorunda kalabilirsin. Evde hareketsiz kalmamak için spor yapmayı düşünüyorsun. Sağlığını önemsiyorsun.  

6 Mayıs 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde iletişiminize dikkat etmeniz gerekebilir. Yanlış anlaşılmalar sizi zor durumda bırakmadan önce gerekli ön açıklamayı yapmalısınız. İyi niyetiniz her zaman kurtarıcınız olmayabilir. Elde ettiğiniz mutluluğu ve iyi anların kıymetini bilerek yaşayın.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailevi konularla meşgul olabilirsiniz. Geçmişte kalan olaylarla ilgileneceğiniz durumlar içinde olabilirsiniz. Bu durum biraz kafanızı karıştırabilir. Planlarınızdaki değişiklikler yüzünden esnek kalmaya bakın. Neyse ki akşam saatleri daha keyifli ve tatmin edici olabilir. Kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Sevdiğiniz insanlarla bir arada olabilirsiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yarım kalan işlerinizi tamamlamak, eksiklerinizi görmek ve öz eleştiri yapmak için uygun bir gün. Bitmesi gerekenleri bitirin ve yeni bir sayfa açmaya başlayın.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklarınızda pozitif etkiler aldığınız bugün, sosyal etkinliklerde, toplantılarda yer alabilir, çalışmalarınızı en iyi şekilde sergileyebilir, görüşmelere katılabilir ve aşk hayatınızda pozitif görüşmeler gerçekleştirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir komşunuz sizden uzaklaşmak zorunda kalabilir. Bu duygusal olarak zorlayıcı olabilir ve bu kişiyle zor bir konuşma yapabilirsiniz. Önem verdiğiniz birini bırakmak her zaman kolay değildir, ancak bu tarafsızlık konusunda değerli bir ders olabilir. Hoşunuza gitmeyecek olsa da, muhtemelen bu fikre alışmanız biraz zaman alacak. 

6 Mayıs 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans konularındaki öngörülerde partnerinizin fikirlerini de alsanız fena olmayacak. Maddi riskler içine girmemek için, inatçı tarzınızdan vazgeçmelisiniz. Çevrenizi geniş bir ufukla görseniz, daha tatminkar olacaksınız.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakında kendinizi zirvede bulacağınızdan hiç kuşkunuz olmasın. Şu günlerde sevgilinizden size karşı daha tutkulu davranmasını bekleyeceksiniz. Yalnızsanız artık utangaçlığı bırakın. Biraz cesaret çok işinize yarayacak.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı daha tutkulu ve şefkatli olmaktan korkmayın. Gelecekteki hayallerinizi gerçekleştirebilmek istiyorsanız birikim yapmaya başlamalısınız. Bir konu hakkında kendinizi geliştirmek isteyeceksiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevresel ilişkilerinizde size hayran olan kişilerin varlığı sizi mutlu ediyor. Bugün, iletişim konusunda olumlu olayların gündeme gelme olasılığı bir hayli yüksek. Yapacağınız telefon konuşmalarınızilişkilerinin güçlenmesine neden olacak. Maddi harcamalarınızı dengelemek zorundasınız. Kendinize güvenmelisiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 39' 25" R
Ay
Balık
26° 57' 02"
Merkür
Koç
19° 12' 12"
Venüs
Boğa
06° 22' 22"
Mars
Koç
03° 05' 02"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 39"
Satürn
Balık
16° 56' 58"
Uranüs
Boğa
22° 35' 51"
Neptün
Balık
29° 02' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 08"
Lilith
Başak
23° 49' 17"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 04/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>