Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendini Şımartmak İsteyeceksin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 100%
Sağlık 70%

Sevgilinize bugün kendinizi ifade etme konusunda güçlük çekebilirsiniz. Aranızda bazı duygusal gelişmeler gerçekleşebilir fakat sözlerinizi dikkatli seçmelisiniz. Partnerinizin kırılganlığını üstünde.

Bugünyerinizde bazı fırsatlar elde edeceksiniz. Bu fırsatlar hayatınızı maddi açıdan rahatlatacak nitelikte olacak. Bir ortak çalışma söz konusu olabilir.

Uzun zamandır çekmiş olduğunuz parasal sıkıntıları geride bırakmak için bugün elinize bir fırsat geçecek ama siz buna tepkisiz kalacaksınız. Dikkatli olup doğru karar vermelisiniz.

Bugün küçük bir kaza geçirmeniz söz konusu olabilir. Kafanızı toparlamalı ve daha dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayın ilk gününde maddi konular,ve para konuları gündeminize gelirken sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı iyi değerlendirmek için çaba ve mücadele içinde olabilirsiniz. Harcamalarınızla ilgili bütçenizi gözetmeyi ihmal etmeyin.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatı ve çalışma süreçlerinizle ilgili beklenmedik gündemler oluşabilir. Yaşamınızda mevcut sorunlarınıza fazlaca odaklanarak, sorumluluklarınızı gözünüzde büyüterek enerjinizi düşürebilirsiniz, dikkat. Abartılardan kaçının.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünü kendine ve ailene ayırıyorsun. Güzel bir kahvaltı hazırlayarak kendini şımartmak isteyeceksin. Aile içerisinde sağlık sorunları olan birisi hakkında gelen güzel haberler seni mutlu edecek. Çocuk sahibi bir Yay burcuysan, çocuklarınla vakit geçirirken, kendi çocukluğuna dönebilirsin.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplantılarınız ve görüşmeleriniz varsa bugünü bunların hazırlıklarına ayırabilirsiniz. Metinleriniz ve kullanacağınız materyallerle çalışma yapmak heyecanınızı doğru kullanmanız ve etkili bir sunum gerçekleştirmeniz için size yardımcı olacaktır. Ertelemediğiniz takdirde istediğiniz iyi sonuçları elde edebilirsiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda küçülen Ay, parasal konularda acele etmemenizi öğütlemekte. Desteğe ihtiyacınız da olabilir.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki sizi seven, muhabbetinizi seven kişilerle görüşmek size daha iyi gelecek. Geçmişi geçmişte bırakmak için uygun bir gün.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç Burcunda gerçekleşecek olan dolunay zamanı, finansal durumunuzla ilgili geçici zorlanmalar yaşayabilir, toplu paralar, krediler, eskiye ait borçlar, eşin ve ortakların parası ile ilgili konularda sıkıntı duyabilirsiniz. Bu süreçte özellikle yeni başlayan ikili ilişkilerde güven problemleri sıklıkla görülürken, dolunay ile birlikte ilişkilerinizde eğer kaybetmek istemiyorsanız çok daha sabırlı davranmanız gereken bir süreç sözkonusu olacak. Tüm bunların dışında ise olumlu bir haber alacak, yeni teklif ve davetlerle karşılaşacaksınız.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her şeyi sağlama almaya çalışıyorsunuz ancak elinizde olmayan bazı koşullara bu kadar hükmetmeye çalışmanız hiç doğru değil. Derin bir nefes alın ve kendinizi akışa bırakın. O sizi olmanız gereken yere götürecek.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Elinizdeki olanaklarla yetinmek istemiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı, çevrenizle ilişkilerinizde daha da ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda elinizin rahatlamasını istiyorsanız,hayatınıza yeni kazançlar eklemelisiniz. 

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev yaşamınız veya aile içi ilişkiler üzerine eğileceğiniz bir gün geçirmeniz muhtemeldir. Bu nedenle, bazı sorumluluklarınızı rahatça yerine getirmenizi sağlayacak geniş vakitler bulamayabilirsiniz. Bu durum nedeniyle strese girmemeye çalışın.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkiniz hakkında düşünmeye ihtiyacınız var. Çevrenizdehayatınızdaki başarılarınızı kıskanan insanlar olabilir. Bugün duygusal olarak kendinizi zinde ve pozitif hissedeceksiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, duygusal enerjiniz çok yüksek Oldukça inatçı davranışlar içindesiniz ve kafanızdaki konuları yaşama geçirme konusunda ısrarcı yaklaşıyorsunuz. Mesleki alanınızda farklı çalışmalara yönelmek istiyorsunuz fakat bazı tereddütler içinde olmanız, olayın akışını geciktirebilir. Çevrenizi yargılamaktan vazgeçmelisiniz.

1 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 10' 26"
Ay
Akrep
24° 32' 49"
Merkür
Koç
26° 27' 31"
Venüs
Balık
21° 37' 20"
Mars
Balık
04° 58' 43"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 50"
Satürn
Balık
13° 18' 11"
Uranüs
Boğa
20° 39' 44"
Neptün
Balık
27° 48' 33"
Plüton
Kova
01° 49' 34"
Chiron
Koç
18° 47' 39"
Lilith
Başak
19° 47' 53"
True Node
Koç
15° 36' 03"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>