Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Önemli Gelişmeler Yaşanıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 100%

Diğer insanlar bugün sizin için özel önem arz ediyor. Arkadaşlıktanortaklığına kadar her türlü ilişkinin yanı sıra, romantizmin de aklınızda olması muhtemel. Bugün insanlarla olan etkileşimlerinizin sıcak, samimi ve destekleyici olacak, ayrıca romantik duygular masalsı bir seviyeye ulaşıyor. Ancak, herkesi olduğu gibi görmeye ve idealize edilmiş görünümlerine aldanmamaya çalışın.

Bugün etrafınızda bazı vahşi konuşmalar gerçekleşebilir. Gezegenlerin enerjileri, bazı insanların cesur olması konusunda ilham oluyor. Bir meslektaşınızın kişisel bir durumunun ortaya çıktığını veya bir arkadaşınızın size şok edici ve gizli bir şey anlattığına şahit olabilirsiniz. Kesinlikle insanların saklı katmanlarının ortaya çıktığını göreceksiniz, bu da onlar hakkındaki düşüncelerinizi değiştirebilir. Tam resmi görebilmek için gözlerinizi ve kulaklarınızı dört açın.

Finansal konularda beklenmedik bir engel sizi sersemletebilir. Belki de, bir diş ağrısı veya bir eşyanızın bozulması hesapladığınızdan daha fazla masraf çıkarabilir. Fakat merak etmeyin, bu krizle baş etmenin yolunu muhtemelen bulacaksınız. Elinizde şu anda farkında olmadığınız yararlanabileceğiniz kaynaklar olabilir. Finansal kayıtlarınıza bir bakın, hoş bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Metanetli olun!

Evini tamir etmek için sanatsal yeteneklerinden faydalanabilirsin. Kitaplar ve iç dekorasyon, Feng Shui kolaylaştırıcılar olabilir. Fakat fikirlerinin çoğu estetik anlayışından filizleniyor. Yeni tarifler denemek isteyebilirsin de. Günün bu şekilde geçirebilirsin ve akşam da misafirlerini ağırlayabilirsin!Bugün yolunda duran güçlü ve inatçı sütunlar var. Çevrenizdeki yollarda gezinmek zor olabilir, ama eğer bunu yapabilecek biri varsa, o da sizsiniz. Başkalarının geçmesi için çok zor olan bölgelere girip çıkabilen bir yılan gibi hissedebilirsiniz. Başınızı delikten içeri sokun ve yeraltında neler olduğunu öğrenin. Yüzeyde görülebilenlerden farklı bir hikaye olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Altıncı hissiniz on ikiden vuracak, bu yüzden içgüdülerinize her daim güvenin. Muhtemelen kuracağınız muhteşem bir ortaklık sayesinde bu aralar tam da geliştirmeyi düşündüğünüz o planı geliştirme fırsatı bulacaksınız. Sizin ve ahlaki değerleriniz için büyük önem teşkil eden şeylerden uzaklaşmayın. Cevap tam önünüzde duruyor, bu yüzden onu uzaklarda aramanıza hiç gerek yok.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün onaylanma, destek görme ihtiyacınızveya özel hayatınızda ortaya çıkabilir. İnsanlara, koşullara göre hareket etmek sizi kısıtlayabilir. Önemli konuşma ve kararları gün batımı ve akşam saatlerine bırakın.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailen ile alacağın ortak karar doğrultusunda hareket etmek sana faydalı oluyor. İlişkisi olan bir Yay burcuysan karşı tarafın sana karşı ciddi adımları olabilir. Hazırlıklı olmalısın. İşlerinde başarılarının takdir görmesi seni gururlandıracak. İhtiyaç sahiplerine yardımda bulunmayı ihmal etmeyeceksin.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı üçüncü kişilere paylaşıp paylaşmamakta kararsızsınız. Kendinizi ifade etmek için açık konuşmayı tercih ediyorsunuz ancak kime neyi ne kadar anlatmanız gerektiğini iyi belirlemelisiniz. Bir anlık duygusal boşluk kendinizle ilgili bir açık vermenize sebep olabilir.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konularınızla ilgilenmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Birlikte yolculuk planlara yapabilirsiniz. Dernek işlerinize ayıracağınız zamanlar var. İşten gelecek destekler olabilir. İkili ilişkilerde sakin olmakta fayda var, huzursuzluklar yaşanabilir. Risk almaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar spor yaparken de mümkün olduğunca dikkatli olmaya çalışın, ani hareketten kaçının. Sağlığınızı ön planda tutmalısınız.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızla ilgili ani gelişmeler yaşamaya müsait bir gündesiniz. Varolan yüksek enerjinizi spora kanalize etmeniz, öfkeli davranışlardan uzak durmanız gereken bugün, flörtler ve çocuklarla iletişim konusunda gerginliğe açık bir zamandan geçmektesiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünarkadaşlarınızla ilgilenirken özel dikkat göstermeniz gerekiyor. İş yerinizdeki gergin bir atmosfer, büyük bir tartışmaya dönüşebilir. Bu nedenle, bugünyerinde çatışmalardan kaçınmak en iyisidir. 

26 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostluk duygularınızın sizi yönlendireceği bir gün içindesiniz. Kişisel özelliklerinizi vurgulayan işlerden zevk aldığınız için, daha özgün davranabilirsiniz. Olumlu davranışlarınızın size kazandıracağı artılar önemli.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi konulara verdiğiniz önem artabilir ve dolayısıyla da tüm dikkatinizi onların üzerinde yoğunlaştırabilirsiniz. Ancak; sosyal ortamların size vereceği keyife kapılıp oldukça masraf etmeye devam etmeniz de ihtimal dahilindedir. .

26 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize çok aşıksınız ve bugün tutkulu anlar geçireceksiniz. Geleceğiniz için bütçe planlamaları yapmaya başlamalısınız. Değer verdiğiniz insanlara yardımcı olmaktan büyük bir keyif alıyorsunuz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle birlikte katılacağınız toplantılarda duygu birliği ederek, aynı düşünceler içinde olmanız beraberliğinizi güçlendiriyor. İşyerinizdeki ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyorsunuz. Bugünlerde birlikte çalıştığınız kişilere karşı dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Yakınlarınızdan gelecek para desteği, hayatınızı hiç olmazsa geçici bir süreliğine rahatlatacak. Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir.

26 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 03' 29" R
Ay
Yay
09° 37' 27"
Merkür
Koç
16° 02' 60"
Venüs
Koç
26° 43' 48"
Mars
Balık
27° 03' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 03"
Satürn
Balık
16° 15' 49"
Uranüs
Boğa
22° 09' 01"
Neptün
Balık
28° 48' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 43"
Lilith
Başak
22° 57' 12"
True Node
Koç
15° 30' 59"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>