Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Güçlü Kalmalısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Her zamankinden daha fazla gülüyorsunuz! Sizi böylesine neşeli yapan ne? Son zamanlarda kariyer hayatınız çok başarılı mı ilerliyor? Yoksa tekrardan aşık mı oldunuz? Bugün ruhunuzu canlandıran ve umutlarınızı yeşerten sizdeki bu humanizm dalgasının düşünürsek belki bunların hiçbiri değil. Aferin size!

Bugün, yapamayacağınız bir şey yok gibi görünüyor. Ve son zamanlarda, herkesin bunun doğru olup olmadığını test etmeye çalıştığı anlaşılıyor! Çok fazla şey yaptığınız için her zamankinden daha meşgulsünüz. Her zorluğa,arkadaşlarınızın her can sıkıntısına eliniz uzanıyor gibi görünüyorsunuz. Hey, onlara süperstar olmaları için yardım edemeyeceğini söyleyin! Belki gülecekler ama, bu mümkün değil!

Bugün yaratıcı fikirlere kulak vermek için güzel bir gün. Bunu her zaman fark etmezsiniz fakat içinizde bir sanatçı yaşıyor. Belki hayal gücünüz kendini hikaye anlatıcılığıyla ifade ediyor. Bugün arkadaşlarınıza zeki hikayeler anlatmaya son verebilirsiniz. Ya da, yapmak istediğin bir şey hakkında planlarınız olabilir. Bir marangozluk projesi veya ev yenileme hakkındaki fikirlerinizi kaleme alın.

Normalde oldukça pratik bir insansındır. Uygunsuz duyguların önüne geçebiliyor olmandan ve kendini kontrol edebilme yetinden dolayı övünüyorsun. Fakat bugün hislerin öyle yoğun ki bu seni şaşırtıyor. Küçük bir meseleyle ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsin ve bu durumun seni neden bu kadar rahatsız ettiğini merak edebilirsin. Bu kez duygularının önüne geçmeye çalışma çünkü oldukça güçlü olacaklar! Bu hislerin kökenine inmek için biraz meditasyon yapmayı dene.Altıncı hissiniz on ikiden vuracak, bu yüzden içgüdülerinize her daim güvenin. Muhtemelen kuracağınız muhteşem bir ortaklık sayesinde bu aralar tam da geliştirmeyi düşündüğünüz o planı geliştirme fırsatı bulacaksınız. Sizin ve ahlaki değerleriniz için büyük önem teşkil eden şeylerden uzaklaşmayın. Cevap tam önünüzde duruyor, bu yüzden onu uzaklarda aramanıza hiç gerek yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize acımaktan vazgeçmelisiniz. Olaylar istediğiniz gibi gelişmediğinde veya bazı istenmeyen durumlarla karşılaştığınızda, mağduru oynamak çok kolay olabilir. Ancak her zaman çevremizde olup bitenleri ve bize olacakları kontrol altına alamayacağımızdan, en iyisi onlarla nasıl baş edebileceğimizin yollarını bulmak olacaktır. Acı çekmek her ne kadar iyileşmek için önemli bir unsur olsa da, daha iyi bir yol var. Asla pes etmeyip kendinizi hep daha iyiye taşımayı çalışın.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlık ve beslenme konularıyla ilgilenebilirsiniz. Çocuklarınızla daha çok vakit geçirerek enerjinizi yükseltebilirsiniz. Ruh haliniz daha sık değişebilir.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

12.48’den 18.05’e kadar Ay, boşlukta hareket ediyor. Kariyer yaşamında hırslı bir insansın. Çalışan bir Yay burcuysan çalışma arkadaşların ile tartışabilirsin. Sıkıntılarla baş etmek için daha güçlü olmak zorundasın. Boş kaldığın vakitleri araştırma yaparak geçirmeyi düşünebilirsin.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde öfkeli konuşmalar sergileyebilirsiniz. Gerginliğinizi başkasının üzerinden atmaya çalışmanız bağ kurduğunuz kişi ile sorun yaşamanıza yol açabilir. Bu durumun kısa süreli bir etki olduğunu hatırlamanız sizi geri dönülmez yollardan ve sözlerden koruyacaktır.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde olsanız da sorumlulukların ve işe yönelik konuların öne çıkabileceği görülüyor. Biraz daha öngörülü olmak fayda sağlayacak.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda başkalarının yapamadığı, konfor alanından çıkamadığı bazı konularda başarı göstermeniz kıskanılmamıza neden olabilir.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelir ve giderlerinizi dengelemekte zorlanabilirsiniz. Bugün, gelirinizi desteklemek için ikinci biraramaya başlamak için en iyi gün. İsteğinize göre çok şey bulabilirsiniz ve bu, önümüzdeki birkaç yıl içinde birincil işiniz olma potansiyeline sahiptir. 

24 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Artık eski alışkanlıklarınızı değiştirecek yeteneğe sahipsiniz. Girişimciliğiniz iyi ses getirecek. Yaratıcılığınızı özgürce kullandığınız zaman ortaya daha mükemmel işler çıkıyor. Çevrenizle, çoğalan bir ilişki içindesiniz. 

24 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınıza olumlu yansımaları olacak etkiler alabilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız, arkadaş grubunuzu toplayabilir veya kalabalık sosyal ortamlara dahil olabilirsiniz. Herhangi bir konuda dostlarınıza danışmaktan da korkmayın.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi çok tutkulu ve aşık hissedeceksiniz. Kariyeriniz söz konusu olduğunda birkaç aksaklık yaşayabilirsiniz, bunun sizi caydırmasına izin vermeyin ve motive kalın. Daha erken yatmak isteyebilirsiniz.

24 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yaşadığınız küçük sıkıntıları biriktiriyor, vaktinde çözmüyorsunuz. Sonradan da büyük bir sorun olarak karşınıza çıkıyor. İş yaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Sonradan üzebileceğiniz durumlarla karşılaşmak istemiyorsanız, bazı insanlara tepkilerinizi doğrudan göstermelisiniz. Bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Zararınızı kapatmanız zor gibi! Abur cubura olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor.

24 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 48' 38" R
Ay
Başak
09° 26' 33"
Merkür
Koç
17° 32' 07"
Venüs
Koç
17° 33' 37"
Mars
Balık
21° 17' 54"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 17"
Satürn
Balık
15° 33' 15"
Uranüs
Boğa
21° 44' 10"
Neptün
Balık
28° 33' 35"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
20° 01' 53"
Lilith
Başak
22° 07' 42"
True Node
Koç
15° 36' 37"
Son Güncelleme : 19/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>