Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sakin Kafa İle Kalmak İstiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Mücadeleci doğanızı aşk hayatınızda da ortaya çıkarın. Bir yangını tekrar alevlendirmek için küçük bir kıvılcımın gerekli olduğunu görebilirsiniz. Şu sıralar hayatınızın bu alanında bir dönüşümden geçiyor olabilirsiniz. Eğer öyleyse, tüm seçenekleri göz önünde bulundurun ve yeni bir ilişkiden kendinizi geri çekmeyin. Beklediğiniz cevabı alabilirsiniz.

Para problemleri tırmanıyor gibi görünebilir ve şu an onlarla başa çıkmanın bir yolunu bulmak için baskı altında kalabilirsiniz. Ancak bu durum geçicidir. Tüm evrak işlerini bir kenara koyun. Eğer biraz daha az stresli hissedene kadar bir gün daha beklerseniz, durumu daha iyi ele alabilir ve bütçenizi biraz daha sarsmamaya çalışabilirsiniz. Dayanın!

Bugün dünyadaki en sıkıcı saçmalıklarla dolu bir gün olabilir. Rutin işler, yazışmalar, fatura ödeme işleri. Hiçbirinden kaçamayacaksınız fakat bazı noktalarda kesinlikle bunun ne kadar gerekli olduğu ve ne kadar sonraya ertelenbildiği konusunda bazı kararlar verebilirsiniz. Huzursuz bir gün geçiriyorsanız, her şeyi bir kenara bırakın ve akşamınızın tadını çıkarın.

Biraz sert bir gün. Gerçekler seni alıp bir maceraya çıkarmak üzere bekliyor. Senin hakkında hiçbir şey gerçekçi değil. Ve eğer hala bir miktar çocuksan veya sorumsuzsan, bugün senin için zor geçecektir. Bu çok da büyütülecek bir şey olmayacak; o yüzden kaygılanma. Yine de, köşeye sıkıştığını hissediyorsan da, tepki gösterme. Başına gelenleri sakince kabul et.Bugün, kendinizi ifade etmezseniz insanlar bir şeylerin yolunda olmadığını düşünebilir, konuştuğunuz kişi sizi sıktığını sanabilir. Sohbete katılın. Güçlü fikirler havada uçuşabilir bu yüzden sizin fikrinizin de herkesinki kadar geçerli olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Canlı ve zeki olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızın heyecan verici kısmı başlıyor. İlişkinizde yeni başlangıçlar yapmanın tam zamanı. Partnerinizle birlikte bir süredir düşündüğünüz değişiklikleri yapmak için hazır olabilirsiniz. Taşınmak, evinizde bazı değişiklikler yapmak, bir yazlık satın almak ya da bir bebek yapmaya daha karar vermek gibi… planları yapmaya başlayın!

22 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızın gerektirdiği sorumluluklar ön planda olabilir. Tembellik, keyfi veya bildiği gibi hareket etme isteğiniz artacak. Kibir ve inatçılıktan kaçının.

22 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda artanyoğunluğunu bir şekilde kontrol altında tutmak isteyebilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Yay burcuysan; önemli bir kararlar alabilirsin. Kalabalıktan uzaklaşıp, sessiz, sakin kalmak istediğin zamanlar olabilir. Kendi içinde uzun süredir cevaplarını aradığın konulara yoğunlaşmak isteyeceksin.

22 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde tahminlerinizi söylediğinizde eleştiri alabilirsiniz. Günün sonunda haklılığınız anlaşıldığında buradaki tavrınız insanların size olan yaklaşımlarını belirleyecektir. Kibir yerine destekleyici bir tutum sergilemek fikirlerinizi ve sizi daha değerli kılabilir.

22 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi özgür hissedebilirsiniz. Geleceğinizle ilgili plan yapmak ve sevdiklerinizi paylaşım içinde olmak isteyebilirsiniz. Akademik konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gereken zamanlar olacaktır. Bazı işlerinizde sıkışmalar meydana gelebilir. İlgilendiğiniz konularda kabullenme içinde olabilirsiniz.

22 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda fikir yürütmek, karar vermek için oldukça uygun bir gün. Duygusal ve planlama ile alakalı meselelerinizde şanslısınız.

22 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde seyahatler, yakın çevre ilişkileri, haberleşme ve kendinizi ifade etme yeteneğinizle ilgili daha fazla çaba göstermeniz gereken, mücadeleye açık bir günden geçmektesiniz. Mars Uranüs ve Pluton arasındaki t

22 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ailenizin meselelerine özel ilgi göstermeniz çok önemlidir. Bir süredir kariyerinizde ilerlemek için ilişkilerinizi görmezden geliyorsunuz. Kariyerinizde yapmayı planladığınız şeyi de başardınız. Şimdi, dikkatinizi ilişkilere çevirmeniz gerekiyor.

22 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni projelerin gündemde olacağı bir gündesiniz. Kafanızdaki  konuları fazla düşünmeyin. Düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken temkinli davranmalısınız. Geriye dönüşleriniz zor oluyor. Sağlık açısından sorun yaşayabilirsiniz.  

22 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, içinizde müthiş bir enerjinin doğmakta olduğunu hissetmeniz mümkündür. Oldukça canlı olabilirsiniz ve bu da, günün tüm potansiyellerini olumlu biçimde etkileyebilir. Ön plana çıkıp mesleğinizde bazı ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

22 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdiğiniz kişi için her şeyi yapabilecek güce sahipsiniz. İş hayatınız hakkında önemli kararlar almadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Bugün daha dikkatli davranmanızda fayda var, çünkü biraz unutkan olabilirsiniz.

22 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden duyacağınız şeyler sizi ilk başta şaşırtabilir ama düşününce siz de ona hak vereceksiniz. Bugün kenara çekilip kararları sevgilinizin vermesine izin verin. Ekip çalışmalarında aldığınız başarılar sizi sevindirecek. Bugün yeni bir projenin sizin tarafınızdan yürütülmesi teklifine hazır olun. Şu günlerde paraya sıkışık olduğunuzdan, ödemesi gelen bir faturanız için yakınlarınızdan borç isteyebilirsiniz. Genel bir bedensel kırgınlığınız var, vitamin takviyesi yapın.

22 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 48' 52"
Ay
Kova
14° 59' 40"
Merkür
Koç
17° 30' 24"
Venüs
Boğa
02° 45' 46"
Mars
Koç
00° 49' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 29"
Satürn
Balık
16° 42' 02"
Uranüs
Boğa
22° 25' 45"
Neptün
Balık
28° 57' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 22"
Lilith
Başak
23° 29' 47"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>