Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Aktif Olabilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Nisan 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün büyük hayalleriniz ve sezgileriniz olabilir. İşyerinde daha iyi bir ürünün nasıl üretileceği konusunda bir fikir sahibi olabilir ya da kişisel bir sorunun derinliklerini görebilirsiniz. Bulduğunuz çözüm, köklü değişiklikler gerektirecek şekilde kapsamlı olabilir. Sadece bu fikirleri uygulama konusunda sabırlı olun. Başkalarını ikna etmek ve planlarınızı desteklemelerini sağlamak biraz zaman alabilir.

Gün boyu süren bir enerji dalgası, genellikle başa çıkabildiğinizden daha fazlaüstlenmenize ve biraz da başarmanıza yardımcı olabilir. Eski projeleri tamamlamak ve bitmemiş işlerle baş etmek için harika bir gün. Kararınız güçlü ve iç güçleriniz normalden daha aktif, bu nedenle sizi normalde olduğu gibi yormuyor. Ancak, yine de kendinizi hızlandırmak akıllıca olacaktır.

Bugün iletişim, hayatınızda normalden daha fazla yoğun olacak. Bazı kafa karıştırıcı telefonlar alabilirsiniz. En az bir tanesi bir engel, diğerleri de neden aradığını unuttuğunuz arkadaşlarınızdan gelebilir. İlk bakışta, bazıları çöp olan diğerleri de asla duymadığınız kişilere gönderilmiş maillerle dolu mail kutunuzu görmek için heyecanlanabilirsiniz. Hepsini silin ve metin olun. Bu yoğunluk yarına kadar geçecek!

Yeni bir yön mü çizmek istiyorsun? Eğer istiyorsan, işte bugün o gün. Ayrıca olası gelir kaynaklarıyla ilgili beklenmedik haberler de ayağına gelebilir. Her ne olursa olsun bugün sosyoekonomik olarak seni yükseltecek ve yaşam tarzında büyük değişiklikler yaratabilecek yeni fırsatlar kendini gösteriyor olacak. Bu durumdan olabildiğince yararlan!Kendinize acımaktan vazgeçmelisiniz. Olaylar istediğiniz gibi gelişmediğinde veya bazı istenmeyen durumlarla karşılaştığınızda, mağduru oynamak çok kolay olabilir. Ancak her zaman çevremizde olup bitenleri ve bize olacakları kontrol altına alamayacağımızdan, en iyisi onlarla nasıl baş edebileceğimizin yollarını bulmak olacaktır. Acı çekmek her ne kadar iyileşmek için önemli bir unsur olsa da, daha iyi bir yol var. Asla pes etmeyip kendinizi hep daha iyiye taşımayı çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, kendinizi ifade etmezseniz insanlar bir şeylerin yolunda olmadığını düşünebilir, konuştuğunuz kişi sizi sıktığını sanabilir. Sohbete katılın. Güçlü fikirler havada uçuşabilir bu yüzden sizin fikrinizin de herkesinki kadar geçerli olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Canlı ve zeki olun.

23 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün şans ve fırsatlarla karşılaşabilir, ilahi adalet durumlarıyla karşılaşabilirsiniz. Eğitim, seyahat konularında gelişmeler olabilir. Sözlerinizin gücü artıyor.

23 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mars, su burcunda hareket ediyor. İş arayışı içinde ise; aradığın standartlarda birfırsatı yakalayabilirsin. İnsanlar ile iletişiminde daha aktif ve açıklayıcı oluyorsun. Aile içerisinde çözümlenememiş miras konuları konuşulabilir. Ailesiyle çalışan bir Yay burcuysan,yerinin taşınması gündeme gelebilir.

23 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir ortaklıiçin görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Aracı olan dostlarınız sayesinde farklı bir sektöre giriş yapıyorsunuz. Geniş ve farklı bakış açınız size hem yeni bir çevre hem de yeni bir kazanç noktası oluşturacaktır.

23 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda iletişimden kaynaklı yoğunluk yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizden aldığınız bilgiler uğraştığınız konularda işinize yarayabilir. Çevrenizde yaşanan değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. Sorumlu olduğunuz konularda bürokratik engellere takılabilirsiniz. Bazı konularda yenilik arayışında olabilirsiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda lüks harcamalar yapabilmek için elinize imkan geçecek hem günün akşam saatlerini hem de paranızı kendinize ayırabileceksiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sevdiğiniz, değer verdiğiniz insanlara sevginizi daha çok belli etmeniz ve kesin sınırlarla yaklaşmamanız gereken bir zaman diliminden geçmektesiniz. Arkadaş çevreniz, alım satım işleriniz, parasal durumunuz ve toplantılarda güç mücadelelerine açık bir zamanda bulunduğunuz için sizi dinlendiren olumlu hissettiren pozitif ortamlarda yer almanız faydalı olacaktır.

23 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle yeni bir sayfa açın. İlişkilerinize yeni bir şeyler katın. Dinamiğe yeni bir hassasiyet ve duygusallık dalgası ekleyin. İlişki konusunda sizi rahatsız eden bir şey varsa, onunla yüzleşmeyin ve diğer kişinin savunma duvarlarının yükselmesine neden olmayın. Yaklaşımınızda düşünceli ve sevgi dolu olun ve böylece karşılığında aynısını alacaksınız.

23 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda açılmaktan ve genişlemekten yanasınız. Partnerinizin size sunacağı tekliflerden yola çıkarak, kısa sürede isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Bazı alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin verdiğiniz müddetçe, gecikmeler yaşayabilirsiniz. 

23 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, moraliniz oldukça yüksek olabilir. Bu durum, özgüveninizi de artıracaktır ve bu sayede daha önce korktuğunuz adımları atmanız için sizi cesaretlendirecektir. Korkularınızın sizi bir süre rahat bırakacağını görebilirsiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ne yaparsanız yapın, mevcut partnerinizi eski partnerinizle karşılaştırmaya çalışmayın. Bugünarkadaşlarınız ile birlikte ortaya harika çalışmalar çıkaracaksınız. Geleceğiniz hakkında çok endişelisiniz.

23 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşka olan küskünlüğünüz son bulmak üzere. Çok yakında yeni bir ilişkinin kapıları aralanabilir. İş hayatınızda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Tedbirli ve dikkatli olmanıza rağmen beklenmedik gelişmeler olabilir. Daha sakin olmaya ve kafanızı küçük detaylarla çok fazla meşgul etmemeye özen göstermelisiniz. Para sorunlarınızı çözmekte zorlanıyorsunuz, yakınlarınızdan destek isteyin. Bir akrabanızın sağlık sorunu, nedeniyle kısa bir yolculuk yapabilirsiniz.

23 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 26" R
Ay
Akrep
28° 58' 46"
Merkür
Koç
15° 59' 22"
Venüs
Koç
25° 41' 40"
Mars
Balık
26° 24' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 22"
Satürn
Balık
16° 11' 10"
Uranüs
Boğa
22° 06' 10"
Neptün
Balık
28° 46' 29"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 49"
Lilith
Başak
22° 51' 36"
True Node
Koç
15° 33' 41"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>