Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Gururun Okşanıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 70%

Birine karşı güçlü bir tutku hissi duyabilirsiniz. Belki de sizinle neredeyse aynı ilgi alanlarına sahip yeni bir arkadaşla tanıştınız. Güçlü bir zihin toplantısı yapabilirsiniz. Bu şekilde sizinle bağlantı kuran birini keşfetmek heyecan verici. Bu, ister güçlü bir arkadaşlık isterse de romantik bir birliktelik olsun, sonuç olumlu olacak. Bu ilişkiyi keşfetmekten korkmayın. Bu kişi sizin için harika bir ruh eşi olabilir.

Bugün mükemmel bir plana benzeyen, yarın mükemmel bir plan gibi görünmeyebilir. Tüm yumurtalarınızı bir sepete koymayın. Sizi ağına almak ve kendi planlarına çekmeye çalışan birileri var. Küçük yatırımlara dikkat edin. bugün, gözlerinizin kapanma olasılığı olan bir gün.

Bugün, birilerinin arkadaşlığını isteyebilirsiniz ve bir grup aktivitesi bunun için iyi bir seçenek olabilir. Bu aktivitede eski arkadaşlarınızla karşılaşacak, yeni arkadaşlıklar edineceksiniz ve bazı ilginç finansal sohbetlere dahil olacaksınız. Ancak, eğer birkaç kişi arasında gerginlik yükselirse şaşırmayın. Sezgisel bir kişiliksinz ve bunlar sinirli insanlar. Buna maruz kalmamaya çalışın.

Her şey senin için güzel olacak. Makineni kıpkırmızı ateş çıkacak kadar ekstra kömürle doldur! Yolunu hiçbir şeyin kesmesine de izin verme! Her şeyinle savaş! Duyguların oldukça güçlü seviyede ve gülsen de ağlasan da, hislerinin yoğunluğu gerçek ve cesurca!Bugün eğitiminizi devam ettirmek istediğinizi fark edebilirsiniz. Bu yüzden yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz bir kursa yazılmayı düşünebilirsiniz. Yeni yetenekler edinmek ya da var olanları uzmanlık seviyesine ualştırmak hoşunuza gidebilir. Tüm seçenekleri dikkatlice değerlendirin ve harekete geçin. Bu dönem, bilginizi artırmak için umut vaat eden bir dönem.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Altıncı hissiniz on ikiden vuracak, bu yüzden içgüdülerinize her daim güvenin. Muhtemelen kuracağınız muhteşem bir ortaklık sayesinde bu aralar tam da geliştirmeyi düşündüğünüz o planı geliştirme fırsatı bulacaksınız. Sizin ve ahlaki değerleriniz için büyük önem teşkil eden şeylerden uzaklaşmayın. Cevap tam önünüzde duruyor, bu yüzden onu uzaklarda aramanıza hiç gerek yok.

25 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün onaylanma, destek görme ihtiyacınızveya özel hayatınızda ortaya çıkabilir. İnsanlara, koşullara göre hareket etmek sizi kısıtlayabilir. Önemli konuşma ve kararları gün batımı ve akşam saatlerine bırakın.

25 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akrabalarının söyledikleri bugün kulağına gelebilir. Senden iftihar ile bahsediyor olmaları gururunu okşuyor. Çevrendeki kişilerin yardımına yetişmek için var gücünle mücadele ediyorsun. Sanata karşı ilgisi olan bir Yay burcuysan, ortaya çıkardığın eser takdir toplayabilir.

25 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne endişeli başlayabilirsiniz. Geçmiş korkularınız yaptığınız hatalarla yeniden tetiklenirken kendinize olan güveninizde düşüklük yaşıyorsunuz. Eğer almanız gereken dersi almış ve buna göre hareket etmişseniz korkmanızı gerektiren bir durum yoktur. Derslerinize odaklanın.

25 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha fazla iletişim ve başkaları ile diyalogların, düşüncelerin ortaya çıkabileceği bir gündesiniz. Gelecek yönünde yeni planlar var.

25 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanlama açısından şanslı olabilirsiniz. Güler yüzlü ancak temkinli kalmaya özen gösterin. Kendinizi koruma altında tutmaya çalışın.

25 Nisan 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahatleriniz, görüşmeleriniz ve arkadaş çevrenizle keyifli ilişkileriniz ön plana çıkarken, özel hayatınızda uyumlu, dengeleyici ve sevgi dolu paylaşımlarda bulunarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. İş görüşmelerinde başarı elde edebileceğiniz bir gündesiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün en azından bir bölümünde içten bir gülüşün tadını çıkardığınızdan emin olun. İster sanal bir toplantıda olun ister sadece kediniz veya köpeğinizle konuşun, bu kahkaha içinizde oluşan bazı gerginlikleri iyileştirmeye yardımcı olacaktır. Muazzam bir rahatlama hissedeceksiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yolculuklarla ilgili bazı projeler gündeme gelecektir. İçsel sıkıntılarınızın tek nedeni, çevrenizin problemlerine çözüm üretmekten yorulmanızdır. Bugün sadece kendi arzularınızın ön planda olacağı işler yapmak isteyeceksiniz. 

25 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizde bugün oluşmaya başlayacak olan şartlar, bazı avantajlara sahip olmanızı ve faydalar sağlamanızı mümkün kılabilirler. Eğer bu şartlara göre doğru hareket şekillerini benimseyebilirseniz, önemli bir dönüşüm gerçekleştirebilirsiniz.

25 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girdiyseniz, bugün kendinizi çok şanslı ve mutlu hissedeceksiniz. İş yerinizde ortaya çıkardığınız başarılı çalışmalar ile patronunuzun gözüne girmeyi başardınız. Meditasyon, negatif enerjilerden kurtulmanın harika bir yoludur.

25 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Günübirlik ilişkilere sıcak bakmanız, sonradan pişman olmanıza yol açıyor. Arkadaşlarınız söyleyip uyardıklarında pek umursamıyorsunuz. İşinizle ilgili birçok konuda kısa sürede gösterdiğiniz yüksek başarılarla, kendinizden oldukça söz ettiriyorsunuz. Fevri bir yapınız var. Ailenizden birileri ile aranızda bir süredir devam eden sorunlar bugün tekrar su üstüne çıkabilir. Sinirlerinize hakim olmaya çalışın. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmak için tuzlu yiyeceklerden uzak durun

25 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 06' 07" R
Ay
Başak
12° 57' 57"
Merkür
Koç
17° 23' 29"
Venüs
Koç
17° 55' 43"
Mars
Balık
21° 31' 47"
Jüpiter
Boğa
21° 30' 23"
Satürn
Balık
15° 35' 01"
Uranüs
Boğa
21° 45' 09"
Neptün
Balık
28° 34' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 49"
Chiron
Koç
20° 02' 56"
Lilith
Başak
22° 09' 41"
True Node
Koç
15° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>