Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kararların Değişebilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 40%

Bugün, ailenizle geçirmeniz gereken bir gün. Bu haftasonu yapılması gereken şeyler ve diğer günlük kaygılar yerine, ailenize odaklanmaya çalışın. Çevrenizde şu anda ekstra sevgi ve ilgi isteyen birileri mi var? Belki anne-babanız sizden kucaklaşmalar veya sıcak sohbetler bekliyordur ya da kardeşiniz şu anda zor bir zamandan geçiyor olabilir. Sizi daima seven insanlarla birlikte olmanın keyfini çıkarın.

Önünüzde harika bir gün var. Hem kişisel hem de profesyonel yaşamınızda, kendiniz için belirlediğiniz hedeflere ulaşma arzunuzdan sizi geri tutmak zor olacaktır. Sabırsızlıktan başka hiçbir şey yolunuza çıkamaz! Kendinize, hedeflerinize ulaşmak için yaptığınız işin, gerçekten onlara ulaştığınızda hissettiğiniz sevinç kadar neşe vermesi gerektiğini söyleyin!

Parasal mevzular bugün belirsiz görünebilir ve her zamanki ruh halinizden uzaklaşabilirsiniz. Bu sizi stresli ve öfkeli yapabilir çünkü finansal konularla başa çıkma konusunda normalde daha başarılısınız. Bu tuzağa düşmeyin. Bu belirsizlik yarına kalmaz geçecek. Bu süreçte, eğer endişeleriniz çok artarsa bir veya iki gün bekleyin ya da yardım alın. Kendinize bir mola verin.

Bazı açılardan, hayalleriyle pek teması olmayan, kayıp bir ruh gibi hissediyor olabilirsin. Her ne kadar enerjik ve içten hissediyor olsan da, aynı zamanda enerjinin yanlış yere yönelmiş olduğunu düşünebilirsin. Yapman gereken kendine rehberlik etmek. Kendine liderlik et. İnsanları bırak; kendi yolunu izle! Ne kadar inisiyatif alırsan o kadar mutlu olursun.Önünüzdeki gün, son aylarda yaşadığınız kişisel dönüşüm süreci bakımından tam zamanında çıkageliyor. Kuvvet ve kararlılıkla öne geçerken geleceğinize dair belirsizliklerin huzurunuzu kaçırmasına meydan vermiyorsunuz. Bugün, sizi motive eden hedef netleşiyor. Kendinize güveninizi tazeleyip tüm kuşkularınızla vedalaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanları dinlemekte, onların ne zaman yardıma ya da ağlanacak bir omuza ihtiyacı olduğunu anlamakta muhtemelen iyisiniz. Bugün, en iyi yaptığınız şeylerden birini yapmak, yani birine yardım etmek için mükemmel bir gün olabilir. İhtiyaç içinde olan birine el uzatarak her zamankinden de fazlasını yapmayı düşünebilirsiniz. Olağanüstü vericiliğinizi göstererek gerçek bir dost olun. Arkadaşınızın yüzüne konduracağınız küçük bir gülücük onun için çok şey değiştirebilir.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici ve işaretçi rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Gün içerisindeki planlarınız aniden değişebilir. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar, dış koşullar rotanızı değiştirebilir.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal anlamda kararlarında bazı değişiklikler meydana gelebilir. İlişkisi olan bir Yay burcuysan sevgilin ile ayrılık konuşması yapmayı düşünüyorsun.  Yakın bir arkadaşının yardım isteğini istemesen de geri çevirmek zorunda kalabilirsin. Estetik yaptırmak gibi bir düşünce varsa bugün doğru gün olmayabilir.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinizle gerçekler arasında kaldığınızı düşünüyorsunuz. Somut gerçeklere dönüştürmekte zorlandığınız her düşünce hayal kırıklığı olarak kalabilir. Kurduğunuz hayalleri düşünün, ütopik mi yoksa siz gereken çabayı mı göstermiyorsunuz? Cevabı bulduğunuzda ilerlemeniz daha kolay olacaktır.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı yaşayacağınız kayıplar gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde beklediğiniz işlerde sıkışmalar yaşanabilir. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz. Ani çıkışlardan kaçının. Akşam saatlerinde iletişiminizin daha yoğun ve canlı olduğu zamanlar var. Kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır gösterdiğiniz çaba ve emeklere istinaden artık başkalarının sizler için bir şeyler yapmasını istiyorsunuz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında çocuklarınızın yaşamıyla ilgili bazı problemler size yansıyabilirken, aşk hayatınız konusunda mücadelelere açık bir enerjiden geçeceksiniz. Bu hafta size hem zorluk hem de bir şeyleri çözümleyebilme ve geçmiş inançlarınızı yıkıp, yeniden mutluluğu daha sağlıklı bir şekilde inşa etme enerjisi sunuyor. Yani ilişkilerinizi sonlandırmak veya devam ettirmek sizin elinizde olacak. İlişkisi uzun süre devam edenler için bu yeniay haftası evlilik tekliflerini gündeme getirebilir.

28 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda çok iyi bir konumdasınız. Yeni biriçin arayıştaysanız bu, görüşmeleri planlamak ve görüntülü sohbet yoluyla potansiyel işverenlerle tanışmak için iyi bir gün. Bıraktığınız izlenim son derece olumlu olacaktır. 

28 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel duygularınızı sorgulayarak adımları sağlam bir şekilde atmaktan yanasınız. Özellikle araştırmalarınızı derinleştirerek, şimdiye kadar düşünmediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilir ve özgürleşebilirsiniz. 

28 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişimin oldukça artması, bugün sizi şaşırtmamalıdır. Ancak, iletişimle birlikte yanlış anlamalar da artabilir. Bu potansiyeli aklınızda bulundurun ve ifade etmek istediklerinizin kolay anlaşılır olmasını sağlayın.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize çok güveniyorsunuz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek istiyorsanız bazı planlamalar yapmaya başlamalısınız. Bugün kararsız kaldığınız zamanlarda kalbinizin sesini dinleyin ve içgüdülerinize güvenin.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dolunayın ardından güne kontrolünüz dışı gelişmeler damgasını vururken akışta kalmak size çok şey kazandırabilir. Hayır, bağış işleri, başkaları için yararlı olabilecek konularla ilgilenebilirsiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 49' 51" R
Ay
Başak
09° 41' 18"
Merkür
Koç
17° 31' 30"
Venüs
Koç
17° 35' 10"
Mars
Balık
21° 18' 53"
Jüpiter
Boğa
21° 26' 34"
Satürn
Balık
15° 33' 23"
Uranüs
Boğa
21° 44' 14"
Neptün
Balık
28° 33' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
20° 01' 58"
Lilith
Başak
22° 07' 50"
True Node
Koç
15° 36' 39"
Son Güncelleme : 19/04/2024 12:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>