Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Önemli Adımlar Atıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2021, Salı

Aşk 50%
Para 80%
Sağlık 70%

Aileniz bugün size ihtiyaç duyabilir, bu yüzden sizinle iletişime geçen sevdiklerinize kulak verin. Belki de çocuklarınızın, okulda zorlandıkları bir şeyi çözmek için özel bir yardıma ihtiyaçları vardır. Ya da belki sevgilinize hayatındaki zor bir şeyi halletmesi konusunda yardım edebilirsiniz. Doğuştan gelen amigo ruhunuz bugün ortaya çıkacak.

Bir otorite figürünün işiniz veya araştırmanız için sizi ödüllendireceği gün yakında gelecek. Ancak o zaman kendinizin toplum tarafından enayi yerine konmaya izin verdiğinizi anlayacaksınız. Aksine inandığınız kadarıyla, toplum sizi engellemeye ya da sizi kim olduğunuzdan alıkoymaya çalışmıyor, ancak öncülerin bazı sonuçlar ortaya koyana kadar tanınmıyor olduğu da doğru.

İnsanlara pembe gözlükle bakmaya fazlasıyla eğilimlisiniz. Bu hayranlık uyandıran bir durum... tabii bir noktaya kadar. Bugün birisi güven verici kişiliğinizden faydalanmaya çalışabilir. Eğer biri size inşaata elverişli batalık bir arazi satmaya çalışırsa, ona kesinlike "hayır" diyin. Bir insanın sizi kandırmaya çalışmasına inanmak size zor gelebilir ancak dünyanın düzeni bu. Bunu acı bir deneyimle öğrenmektense bizden duymanız daha iyi.

Bugün irrasyonel ve yenilikçi yanını kendi içinde ara, bul ve ortaya çıkart. Duyguların bu ilkeye aykırı hareket ediyor olabilir ama bu durumun ilerlemene engel oluşturmasına izin vermek yerine bir şekilde kendini eyleme geçmeye teşvik etmesi için yol ara. Yeni teknolojiden de faydalan. Avcunun içinde mükemmel kaynaklar var; o halde bu gücü avantajına kullanmaya çekinme.İnsanları dinlemekte, onların ne zaman yardıma ya da ağlanacak bir omuza ihtiyacı olduğunu anlamakta muhtemelen iyisiniz. Bugün, en iyi yaptığınız şeylerden birini yapmak, yani birine yardım etmek için mükemmel bir gün olabilir. İhtiyaç içinde olan birine el uzatarak her zamankinden de fazlasını yapmayı düşünebilirsiniz. Olağanüstü vericiliğinizi göstererek gerçek bir dost olun. Arkadaşınızın yüzüne konduracağınız küçük bir gülücük onun için çok şey değiştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yolunda duran güçlü ve inatçı sütunlar var. Çevrenizdeki yollarda gezinmek zor olabilir, ama eğer bunu yapabilecek biri varsa, o da sizsiniz. Başkalarının geçmesi için çok zor olan bölgelere girip çıkabilen bir yılan gibi hissedebilirsiniz. Başınızı delikten içeri sokun ve yeraltında neler olduğunu öğrenin. Yüzeyde görülebilenlerden farklı bir hikaye olabilir.

27 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal ilişkiler ve sosyal çevre ön planda olacak. Seyahat ve organizasyonlar, davetler ve teklifler karşınıza gelecektir. Gündüz saatleri boyunca keyifli ve neşeli olabilirsiniz.

27 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Su burcunda Dolunay meydana geliyor. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Yay burcuysan hoşlandığın kişiye duygularını açıklamak isteyebilirsin. Gök kubbenin işaretlerine göre seyahat programının artacağı bir döneme giriş yapıyorsun. Uzun süredir görüşmediğin arkadaşlarınla bir araya gelme planları yapacaksın.

27 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızda bir yer edinmek veya yerinizi sağlamlaştırmak için performansınızın üstüne çıkıyorsunuz. Kendinizi kanıtlama gayretiniz işe yarayacaktır. Sınırları korumaya dikkat etmeniz sizi yanlış anlaşılacağınız durumlardan kurtarabilir.

27 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda farkında olmadığınız, gizli kalan konularla ilgilenebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerle işlerinizde aksaklık yaşanabilir. Gelecek yönünde karar vermek için pek uygun bir gün olmayabilir. Bununla birlikte duygusal yenilenmeye girebilirsiniz. Akşamüstü olaylara karşı abartılı duygusal davranışlar gösterebilirsiniz.

27 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır gösterdiğiniz çaba ve emeklere istinaden artık başkalarının sizler için bir şeyler yapmasını istiyorsunuz.

27 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularda ve kariyerinizde güçlü destekler alabilirsiniz. Aynı gün ikili ilişkilerinizde yoğun ve derin duygular ön plana çıkacaktır ancak kalbinizde hangi duygu varsa o büyüyeceği için, nefret, korku veya kaygı yerine sevgi ile hareket etmeniz önemlidir. Akşam saatlerinde ailenizle ve değer verdiğiniz kişilerle zaman geçirebilir, ilişkilerinizi iyileştirebilir, aşk duygusunu çok daha yoğun hissedebilirsiniz.

27 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlıklı yemekler yemeyi, düzenli egzersiz yapmayı ve kendi kendinize iyi bakmayı listenizin en üstüne taşımayı hedefleyin. Kendinize bir iyilik yapın ve bunu kilo verme konusunda yapmayın. Gerçek sıhhat, birkaç ekstra kilo içerse bile, güçlü ve esnek olmakla ilgilidir - ki bunlar yaşlandıkça bizim için istatistiksel olarak daha sağlıklıdır.

27 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel faktörlerden kaynaklanan oluşumlar sizin için önemli olacak. Karşılıklı fikir çatışmaları yaşayacağınız bir gün. Finans konularını kendi lehinize çevirecek gerekli donanıma sahip oluşunuz, sizin için olumlu bir avantaj. 

27 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok güzel bir hafta sonu sizleri bekliyor. Hem keyfiniz yerinizde hem de sürpriz gelişmeler yaşayacaksınız. Eğlenceli ve sevildiğinizi hissettiğiniz bir gün sizleri bekliyor. Maddi anlamda biraz dikkatli olmalısınız. Duygusal kararsızlıklar söz konusu olabilir.

27 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün gereksiz konular yüzünden eşiniz ile tartışmaktan kaçının. İhtiyacınız olmayan şeylere para harcamaktan kaçının ve birikim yapmaya başlayın. Kendinizi hiç bu kadar mutlu ve enerjik hissetmemiştiniz.

27 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk çevrenizde dolaşıp duruyor, hazırlıklı olun. Onu görebilmeniz için, gözlerinizi biraz aralamanız gerekiyor. Kalbiniz hala bazı heyecanlar için çarpabiliyorsa bunun tadını çıkartın. Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Doğruluğuna inandığınız konularda başkalarının olumsuz tavırlarından etkilenmeyin. Olaylara karşı daha gerçekçi yaklaşmanız daha iyi olacak. Yaratıcılığınız sayesinde daha çok para kazanabilirsiniz. Cildinizi sigara ve sigara dumanından uzak tutarak korumaya çalışın.

27 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 03' 27" R
Ay
Başak
00° 19' 40"
Merkür
Koç
17° 56' 09"
Venüs
Koç
16° 36' 34"
Mars
Balık
20° 42' 04"
Jüpiter
Boğa
21° 15' 44"
Satürn
Balık
15° 28' 40"
Uranüs
Boğa
21° 41' 38"
Neptün
Balık
28° 32' 02"
Plüton
Kova
02° 03' 24"
Chiron
Koç
19° 59' 11"
Lilith
Başak
22° 02' 34"
True Node
Koç
15° 35' 36"
Son Güncelleme : 18/04/2024 17:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>