Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kısa Sürede Olumlu İşler Yapıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 60%

Bugün romantik bir şiir ya da aşk mektubu yazma havasındasınız. Yaratıcı tarafınız ortaya çıkmak isteyecek ve en sevdiğiniz konu ise aşk! Baştan çıkartıcı bir mesaj yazıp özel birine gönderebilirsiniz. Ya da kendi bestelediğiniz bir aşk şarkısıyla sevgilinize serenat yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda size yardımcı olması için bu yaratıcı yetenekleri kullanmak isteyeceksiniz. Cyrano gibi olun ve Roxanne''yi baştan çıkartın!

Günün büyük çoğunluğunu diken üstünde geçirebilirsiniz. Osite gerginlik hüküm sürüyor. İş arkadaşlarınız normalde olduklarından daha huzursuzlar ve onları rahatlatmak için yapabileceğiniz çok az şey var. En iyi taktiğiniz onlardan mümkün olduğunca uzak durmak olacaktır. Odanızın kapısını kapatın ve işinize odaklanın. Sadece sular durulduğunda dışarı çıkın.

Bahçe işleri bugün size yaratıcı bir alan sağlayabilir. İş, kariyer ve/veya para açısından son zamanlarda başınıza gelen bir şey hakkında başarılı olabilirsiniz. Kesinlikle ilerleme sizinle olacak, ve bunu dört gözle bekliyorsunuz. Sosyal etkinlikler ve grup aktiviteleri sayesinde sizinle aynı fikirleri paylaşan insanlarla iletişimde olacabilirsiniz. Rahatlayın ve günün tadını çıkarın!

Kendini bir çatışma içinde bulursan, geri adım atmadığına emin ol! Rakiplerine karşı seni üstün kılan şey ise kuvvetli gözlem yeteneğin. Diğer insanların ne düşündüğünü, tartışmalarda kullanacakları savları gerçekten kestirebiliyorsun. Patlayıcı konuları daha başlamadan bastırabiliyorsun ve olayların kontrolden çıkmasını böylece engellemiş oluyorsun. Durumu kontrol alman için agresif olman gerektiğine inanıyorsan bunu yapmalısın!Başkalarına karşı biraz sert bir tavır içinde olabilirsiniz. İnsanların size ne yapmanız ya da kime inanmanız gerektiğini söylemesinden hoşlanmıyorsunuz. Bu tip tavırlar hareket alanınızı daraltıp belli ilişkilerin fişini çekebilir fakat bu sorun değil. Kendinizi açıp diğer insanların saldırılarına karşı savunmasız kalmaktansa bir tavrınız olması daha iyi. Kendinize dikkat etmeyi iyi biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün değerlerle ilgili bir krizle karşı karşıya kalabilirsiniz. Değer verdiğiniz biri, sizden, yapmaktan pek de hoşnut olmadığınız bir iyilik yapmanızı isteyebilir ve bu sizi zor bir duruma düşürebilir. Muhtemelen bunu yapmak istemeyeceksiniz fakat arkadaşınızın yardımınıza ihtiyacı var. Evet ya da hayır demeden önce muhtemel tüm durumları gözden geçirin ve sonuçların sizi ve arkadaşınızı nasıl etkileyeceği üzerine kafa yorun. Yalnızca bu şekilde adil davranabilirsiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatı ve kariyer, sorumluluklar ve görevlerle ilgili konular ön planda olabilir. Görüntünüze, duruşunuza, toplum içindeki pozisyonunuza daha fazla önem verebilirsiniz. Akşam saatlerinde daha huzurlu olabilirsiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birikim yapmak istiyorsun. Bu konuda yapman gerekenleri planlıyorsun. Vereceğin olumlu kararlar sorumluluk yükünü hafifletebilir. Aile içerisinde sağlık sorunları olan birisi hakkında güzel gelişmeler yaşanabilir. Evde geçireceğin süreç boyunca ailenle daha fazla vakit geçirmek isteyeceksin.

30 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecek planlarınıza ara vererek sadece günü kurtaracak şekilde yaşama kararı alıyorsunuz. Umutlarınızın azalması sizi dostlarınızın desteğini almaya itiyor. Yapacağınız fikir alışverişi karışıklığınızı çözmenize yardımcı olacaktır.

30 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için heves içinde olacağınız zamanlar var. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Özgürce kendi hayatınıza bakacağınız bir gündesiniz. Keyif aldığınız kişilerle görüşüp, kendinize zaman ayıracaksınız. Yeniliklere açıksınız. İmaj değişikliğinde kararlarınızı dikkatli almanızda fayda var.

30 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günü kuruntular ve olumsuz düşüncelerle başlayabilirsiniz. Etrafınızdaki size kötü gelen insanları hayatınızdan çıkartmak için ciddi kararlar alabilirsiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi yetenekleriniz ve düşüncelerinizle ön plana çıkaracak, bulunduğunuz çevrelerde fikirlerine danışılan kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde aile ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evin veya arabanın onarımını gerektiren beklenmedik bir masraf, banka hesabınızdan büyük bir miktar alabilir. Bu cesaret kırıcı olabilir. Paranız için çok çalıştınız ve şimdi bazı planlarınızı askıya almanız gerekebilir. Yine de bu konuda mantıklı olmanız gerekiyor.

30 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her anlamda tatmin sağlayacak işlerden hoşlanmanıza rağmen, olaylara aktiflik kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Güneş, Boğa’da ilerlerken olabilecek sorunları ve her şeyi ince ayrıntılarına kadar düşünmelisiniz. 

30 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm dikkatinizi eviniz ile ilgili gelişmeler veya aile içi ilişkilere yöneltebilirsiniz. Bazı beklenmedik şartlarla karşılaşmanız sürpriz olmayacaktır. Sakin ve anlayışlı olursanız, ufak tefek problemler canınızı sıkmayacaktır.

30 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile konuşurken kullandığınız kelimelere dikkat etmeye çalışın. İş yerinizdeki tecrübeli arkadaşlarınızdan önemli ipuçları öğreneceksiniz. Çevrenizdeki insanlara pozitif enerji saçıyorsunuz.

30 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birçok olayı içinizde yaşamaktan yanasınız. Duygularınızı yeniden yapılandırmak için uygun bir gün içindesiniz. Kendinizi yargılamak istemiyor ve bazı beklentilerinizi yaşama geçirme konusunda beklemeyi tercih ediyorsunuz. Bugün, alacağınız bazı haberler sizin aktif yönlerinizi ortaya çıkaracak.

30 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 52' 08" R
Ay
Yay
07° 08' 50"
Merkür
Koç
16° 01' 51"
Venüs
Koç
26° 29' 25"
Mars
Balık
26° 54' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 21"
Satürn
Balık
16° 14' 45"
Uranüs
Boğa
22° 08' 21"
Neptün
Balık
28° 47' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 03"
Lilith
Başak
22° 55' 54"
True Node
Koç
15° 31' 37"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>