Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İşler Yoğunlaşıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 50%

Sıra dışı bir şeyler bugün yüzünüzün gülmesine neden olabilir. En basitinden güzellik ve aşkı arayın. Orada göremiyorsanız, davranışlarınızı değiştirmeye çalışın. Büyük olasılıkla, etrafınızdaki dünyaya karşı düzeltilmesi gereken şey kendi içsel durumunuz. Daha neşeli ve anlayışı bir moda girebilirseniz, gününüzü daha da aydınlatacak bir gülüş ve romantizm karşınıza çıkacak.

Kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz. Çok fazlahalletmeye çalışıyor ve bu sırada kendinizi büyük bir baskı altında hissediyor olabilirsiniz. Fakat bazı projeler, özellikle de yaratıcılık gerektirenler, aceleye gelmez! Yavaş yavaş devam edip ilham perilerinin işini yapmasına izin verirseniz, sonunda gerçekten örnek alınacak bir ürün ortaya koyacaksınız. Ama acele ederseniz, vaktinizi boş yere harcamış olacaksınız.

Taşınmak veya hayat koşullarınızı bir şekilde değiştirme isteği, şu anda maddi konularda çok fazla endişe etmenize sebep olabilir. Bu şu an yapabileceğiniz bir şey değil, bu isteğiniz sahip olduğunuzdan çok daha fazla şey gerektiriyor. Gelirinizi arttırma yolları üzerinde düşünebilirsiniz fakat şu an bir şeylere kalkışmak için iyi bir zaman değil. Bir kaç gün bekleyin, eğer hala isteğiniz devam ediyorsa o zaman seçenekleri değerlendirirsiniz.

Söz konusu ailenle ilgili bir şey oldu mu, hiçbir şey basit olmuyor. Eğer bunun böyle olduğunu unutmuş vaziyetteysen, bugün sana bunu hatırlatacak. Bazı aile üyelerinle çeşitli sıkıntılar yaşaman olası. Seni bir süredir yiyip bitiren çatışmalara çözümler arayarak bütün enerjini tüketebileceğin bir gün.Bugün değerlerle ilgili bir krizle karşı karşıya kalabilirsiniz. Değer verdiğiniz biri, sizden, yapmaktan pek de hoşnut olmadığınız bir iyilik yapmanızı isteyebilir ve bu sizi zor bir duruma düşürebilir. Muhtemelen bunu yapmak istemeyeceksiniz fakat arkadaşınızın yardımınıza ihtiyacı var. Evet ya da hayır demeden önce muhtemel tüm durumları gözden geçirin ve sonuçların sizi ve arkadaşınızı nasıl etkileyeceği üzerine kafa yorun. Yalnızca bu şekilde adil davranabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüzdeki gün, son aylarda yaşadığınız kişisel dönüşüm süreci bakımından tam zamanında çıkageliyor. Kuvvet ve kararlılıkla öne geçerken geleceğinize dair belirsizliklerin huzurunuzu kaçırmasına meydan vermiyorsunuz. Bugün, sizi motive eden hedef netleşiyor. Kendinize güveninizi tazeleyip tüm kuşkularınızla vedalaşıyorsunuz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bilinçaltı, düşünceleriniz ve zihninizde dönen fikirler rüyalarınıza yansıyabilir. Ulaşım ve seyahatte ani değişiklikler olabilir. Görünmez kazalara karşı daha temkinli olmalı.

29 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun birtemposuna sahip olabilirsin. Bu konuda ekip arkadaşların ile koordineli bir çalışma programı hazırlıyorsun. Yakın arkadaşların ile buluşmayı ertelemen tepki çekebilir. Kendini ifade etmek zorunda kalacaksın. Sağlık konularındaki şüphelerini ortadan kaldırmak için harekete geçiyorsun. 

29 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun ve stresli bir dönemden geçiyor olmak sağlığınız için bir tehdit oluşturabilir. Buna ayak uydurmak zorlaşıyorsa yüklerinizi hafifletecek bir plan yapmalısınız. Kendinize izin verin ve bu iznin bir kısmını gerekli kontrolleri yaptırmak için kullanın.

29 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ani ve özgürleştirici yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz. Bedene ait konular gündeme gelebilir. Beslenmenize dikkat etmelisiniz. İlgilendiğiniz işlerinizle ilgili eğitim almak isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmaktan keyif alacağınız zamanlar var.

29 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık açısından boğaz ve boyun bölgenize dikkat etmelisiniz. Boğaz şişmesi gibi durumlar işinizde aksaklıklar yaşanmasına neden olabilir .

29 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

29 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Normalde yapmadığınız bir şekilde kendinizi açın. Çoğu zaman çok kapalı ve çekingensiniz. Sonuç olarak diğer insanlar sizin hakkınızda yanılgılara sahiptir. Başkalarıyla düşündüklerinizi dürüstçe paylaşarak bu yanlış anlamaları gidermek için iyi bir gün.

29 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün 12.evinizde meydana gelen dolunay ile biraz daha içe döndüğünüz 10 günlük bir süreç başlıyor. Biraz daha dingin olmak isteyeceksiniz, yine de içinizde bazı endişe ve tedirginlikler her zamankinden yoğun ortaya çıkabilir. Özellikle ruhsal sağlığınıza daha çok özen göstermek isteyecek, her şeyi biraz daha akışına bırakacaksınız.

29 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişim açısından hareketli gündeminiz bugün de devam ediyor. Komşularınızla birlikte olmaktan, kardeşleriniz varsa onlarla bir arada zaman geçirmekten keyif alabilirsiniz. İletişimde yanlış anlama ve kopukluklara dikkat etmelisiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok tutkulu bir insansınız ve partneriniz ile olan ilişkinize eğlence katıyorsunuz. Finansal durumunuzu riske sokacak adımlar atmaktan kaçının. Aile bireyleriniz ile birlikte yaşıyorsanız, bugün harika anlar geçireceksiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi bugünlerde çok incitiyorsunuz, hem de onunla ilgisi olmayan nedenlerle. İş ve diğer bazı kişisel sorunlarınızdan onu sorumlu tutar gibisiniz! Beklenmedik bazı gelişmeler işinizde kendinizi huzursuz hissetmenize neden olabilir ama başarı sağlamak için sakin kalmaya gayret etmelisiniz. Para konusunda talih yanınızda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız, karlı çıkarsınız. Gerginlikten kaynaklanan baş ağrılarınız için masaj iyi gelebilir.

29 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 35' 26"
Ay
Akrep
17° 16' 18"
Merkür
Koç
26° 10' 53"
Venüs
Balık
20° 53' 33"
Mars
Balık
04° 31' 09"
Jüpiter
Boğa
16° 40' 20"
Satürn
Balık
13° 14' 08"
Uranüs
Boğa
20° 38' 06"
Neptün
Balık
27° 47' 14"
Plüton
Kova
01° 48' 60"
Chiron
Koç
18° 45' 35"
Lilith
Başak
19° 43' 57"
True Node
Koç
15° 35' 38"
Son Güncelleme : 28/03/2024 22:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>