Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendi Bildiğini Yapıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2021, Pazartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Uzun zamandır beklediğiniz parayla ilgili nihayet bugün iyi haberler alabilirsiniz. Yüksek hayal gücü ve ilham, aynı zamanda en sevdiklerinizle iletişim kurma ihtiyacı, gün boyu kalbinizi ve zihninizi meşgul edebilir. Bu duyguları bastırmayın, yoksa hayal kırıklığı yaşayacaksınız. Düşüncelerinizi not edin, resim çizmeye çalışın. Arkadaşlarınızı toplayın ve akşam için bir araya gelin. Keyfinize bakın ve bunun için zaman ayırın!

Bugün biraz dikkatiniz dağınık hissediyor olabilirsiniz. Birden fazla görevi yönetirken, bir projeden diğerine sürükleniyor olabilirsiniz. Sık sık ara vererek odaklanmaya çalışın. İşinizi iki kez kontrol edin çünkü hata yapmak kolaydır. Sosyal bazı dikkat dağıtıcı unsurların sizi konsantrasyondan uzak tutmasına izin vermeyin. Günün enerjisi daha disiplinli olmanızı gerektirecek, bu yüzden elinizden geleni yapın!

Eğer bugün büyük bir işbirliğiyle çalışan bir savaş gemisinin kaptanı olsaydınız, önemli bir stratejik karar alırdınız. Piyasa payınızı arttırmanız ve üretim araçlarını geliştirmeniz gerektiğinin farkında fakat aynı zamanda, kendini yenilemeyen işlerin ölüme mahkum olduğunu da biliyor olurdunuz. Bugün, aklınızdaki en önemli konu!

Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı, zor bir durum içerisindesin. Duyguların hayatının akışında ve yapıp ettiklerinde ağır basıyor ve adeta duygusal açıdan sınırlarda yaşıyorsun. Şu anda deneyimlediğin şey her ne ise, bunun hatalı bilgilere veya varsayımlara dayanıyor olma olasılığı yüksek. Gerçeği göremeyecek hale gelecek kadar kendini dramaya kaptırmamaya dikkat etmelisin. Mevcut eğilimin seni sabit bir bakış açısına kilitleyebilir.Bugün birisinden biraz tavsiye almanız gerekebilir. Fevri bir tabiatınız olduğu için bazen etraflıca araştırma yapmadan aceleyle bir şeylere girişebiliyorsunuz. Bugün işleri çok zorlamayın. Bir prosedür ya da bilgisayar uygulamasıyla ilgili kafanızda sorular varsa, size yardımcı olacak birilerini bulabilirsiniz. Akıl danışma hakkınızı da kullanabilirsiniz. Ya da yalnızca birkaç ipucu edinmek için bir arkadaştan öneri isteyebilirsiniz. Başka insanların rehberliğine açık olmayı başardığınız sürece gayet iyi olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı yeni etkinlikler hayatınızın bazı kısımları hakkında şüphe duymanıza sebep olabilir. Ama henüz kesin bir cevap bulmayı beklemeyin. İşin açığı bir kaç gün boyunca sabretmelisiniz. Bu süreç sizin için çok kritik olabilir, çünkü uzun zamandır hayatınıza vermek istediğiniz yönü en sonunda belirleyebilirsiniz. Bugün her şeye dikkatli yaklaşın.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün planlarınız daha hızlı değişebilir. Tembellik ve keyfi hareket etme isteği artabilir. Dinlenmek ve rahatlamak isteyebilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Paylaşım açısından yoğun bir gün geçiriyorsun. Yakın bir arkadaşın evliliğinde yaşadığı sorunları seninle paylaşmak isteyebilir. Evli bir Yay burcuysan, beklenmedik konular eşinle aranda tartışma çıkmasına sebep olabilir. Alttan alman gereken konular karşına gelse de kendi bildiğini yapıyorsun.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öfkenizi çevrenizden çıkarmak isteyebilirsiniz. Duygusal gerilimler içerisinde sakin kalmaya odaklanın. Her şeyin kısa vadeli olması sizin o an verdiğiniz tepkiye bağlıdır. Eğer bunun hayatınızdan daha fazlasını çalmasını ve size, etrafınıza zarar vermemesini istiyorsanız kontrolü hızlı bir şekilde elinize almalısınız.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli zamanlar sizi bekliyor. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerde kopmalar olabilir. Sakin kalmanızda fayda var. Gün içinde yeni haberler alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapmak için uygun zamanlar var.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi endişeli hissedebilirsiniz. Merkezde kalmalı ve dengeli olmayı istemelisiniz. Kariyer bağlamında bugünlerde hevessiz hissedebilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür’ün burç değiştirmesiyle birlikte birebir ilişki, evlilik ve ortaklık konularında iletişimin önemi artıyor. Anlaşma ve uzlaşma gerektiren konularda daha aktif ve etkili olabilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Üzerine çok düşünülmüş olmasalar bile, bugün bazı yeni projeleri başlatmak için endişeli olabilirsiniz. Önce sabrın anahtar olduğunu öğrenmelisiniz. Şimdilik büyük silahlarınızı gizli tutun. Henüz tüm kozları oynamanıza gerek yok.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yerinizde değişimler ve yeni başlangıçlar için uyumlu dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir türlü durduramadığınız bir zihnin sizi sürüklemesine maruz kalabilirsiniz. Bilgi dağarcığınızı genişletmek önem kazanabilir. Ufkunuzu açacak bilgilere ulaşmak, bilgiye sahip insanlarla görüşmek için girişimlerde bulunabilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile olan ilişkinize zaman ayırmak isteyeceksiniz. Harcamalarınız konusunda daha dikkatli olmaya özen göstermelisiniz. Kendinizi yalnız hissederseniz, aile bireylerinizden ve arkadaşlarınızdan destek alın.

3 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi iyi hissettiğiniz zaman gününüz daha güzel geçiyor. Bugün, Ay'dan aldığınız olumlu etkiler sayesinde, yaratıcı yönlerinizi ortaya koyabileceksiniz. Gizemli ve değişik olaylar ilginizi çekiyor. Çevrenizdeki kişilerin, farklı yönlerinden yola çıkarak, onların kapasitesinden faydalanabilirsiniz.

3 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 56' 58" R
Ay
Başak
23° 12' 18"
Merkür
Koç
17° 00' 34"
Venüs
Koç
18° 59' 57"
Mars
Balık
22° 12' 07"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 18"
Satürn
Balık
15° 40' 08"
Uranüs
Boğa
21° 48' 00"
Neptün
Balık
28° 35' 55"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
20° 05' 59"
Lilith
Başak
22° 15' 28"
True Node
Koç
15° 38' 07"
Son Güncelleme : 20/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>