Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kreatif Yönün Ortaya Çıkıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 90%

Etrafınızdaki insanları anlamak için bugün biraz uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu konuda ilgi istiyorsanız, sevgiye ve romantizme karşı daha ateşli ve tutkulu bir tavır takının. Hedefinizi yüksek tutmaktan çekinmeyin. Yan gelip yatmak sizi hiçbir yere götürmez. İlk adımı siz atın; cesur olun ve risk alın.

Bu, başkalarıyla açıkça iletişim kurmak için iyi bir zamandır. Aklınızdaki her şey hakkında partnerinize dürüst olmalısınız. İşvereninizle görüşmek üzere bir çalışanınızla ilgili bazı sorunlarınız varsa, onları şimdi keşfetmekten korkmayın. Endişeleriniz hakkında net olduğunuz sürece her türlü sorunu çözebilirsiniz. Evde ilişkilerinizi geliştirebilmeli veortamınıza yeni bir hayat verebilmelisiniz.

İş ve sosyal yükümlülükleriniz arasında biraz sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu gece eğlenceli bir şey yapacaksınız, ekstra yardıma ihtiyacınız olabilir. Yemek için mümkünse yardımcı olacak birini ayarlayın. Misafirleri eğlendirmek ve mutlu olmalarını sğalamak zordur. Superwomen gibi olmaya çalışmayın.

Başarı fırsatları parmaklarının ucunda; o halde karşına çıkacak olan yeni enerjilere karşı açık ol. Eğer rastlantı sonucu karşına çıkan yol ayrımlarını veya kavşakları kullanmazsan, bir daha karşına böyleleri çıkmayabilir. Ayağına gelen şeylere karşı dikkatli ol; direkt altın kesesiyle karşılaşmamış olabilirsin ama seni gökkuşağının sonuna yani altının olduğu yere götürecek ipuçları mevcut olabilir! Eğer hiçbir şey olmazsa da, ruhunu güçlendirebilecek fırsatlar sayesinde kendini sonraki güçlüklere hazırlayabileceksin.Bugün bazı yeni etkinlikler hayatınızın bazı kısımları hakkında şüphe duymanıza sebep olabilir. Ama henüz kesin bir cevap bulmayı beklemeyin. İşin açığı bir kaç gün boyunca sabretmelisiniz. Bu süreç sizin için çok kritik olabilir, çünkü uzun zamandır hayatınıza vermek istediğiniz yönü en sonunda belirleyebilirsiniz. Bugün her şeye dikkatli yaklaşın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birine bir ders verme şansı yakalarsanız, verin. Yüksek ihtimalle, birisi sizin bu yol göstericiliğinize ihtiyaç duyuyor. Doğru yolu belirginleştirip açık bir hale getirecek güçlü sözcükler ve sabır sizde mevcut. Bildiklerinizi insanlardan esirgemeyin. Bilgeliğinizi diğer insanlarla paylaştığınızda durumlar sizin için de çevrenizdekiler için de daha iyi bir hal alacak.

2 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda şans ve şanssızlıklara daha açık enerjiler hakim olacak. Risk almaktan kaçınmalı ve finansal güvenliğinizi korumalısınız. İş hayatında ve sınavlarda başarı sağlayabilirsiniz.

2 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kreatif yönün ortaya çıkıyor. Yaşam alanında değişiklik yapmak için bugün harekete geçiyorsun. Maddi açıdan seni zor duruma sokacak fikirlerden uzak duruyorsun. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilinin bazı davranışlarından duyduğun rahatsızlıkları dile getireceksin.

2 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle yalnızca sosyal mecralarda görüşmeniz motivasyonunuzu düşürüyor olabilir. Şartların elinizde olmadığını kabul ederek zamana adapte olmaya çalışmalısınız. Pozitif fikirlerinizle bu durumu fırsata çevirecek planlar yapabilirsiniz.

2 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Oğlak burcunda ilerlerken elinizdekileri daha fazla düşünmek ve maddi konularda daha dikkatli davranmanız gerekiyor.

2 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi endişeli hissedebilirsiniz. Merkezde kalmalı ve dengeli olmayı istemelisiniz. Kariyer bağlamında bugünlerde hevessiz hissedebilirsiniz.

2 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerle ilgili iletişim problemleri, finansal konularda geçici zorlanmalar yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında etkinlik, davet ve organizasyonlarda yer alabilir, yakın çevre ilişkileri ve iletişimden yana fırsatlar elde edebilirsiniz.

2 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Spiritüel ve metafiziksel kavramlar bugün size karanlık gelebilir. Arkadaşlarınızın kabul ettiği bazı fikirler de elbette ki tuhaf gelebilir. Tartışmaya girmeyin. Konuyla ilgili daha fazla bilgi edinin. Sonunda hepsini mantıklıca bir araya getirmelisiniz.

2 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aceleci tavırlarınız yüzünden  zarar görmek istemiyorsanız, dikkatli olmalısınız. Bulunduğunuz ortamlarda sizi fark etmelerini beklemeden öne atılacaksınız. Başlattığınız tüm çalışmaları inatla,  ve kararlı bir şekilde sürdüreceksiniz. 

2 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün keyfiniz yerinde olabilir. Motivasyonunuzun ve iyimserliğinizin yüksek olmasını bekleyebilirsiniz. Tüm bunlar size canlılık ve cesaret vererek planladıklarınızı gerçekleştirmenizi, daha önce sizi korkutan hamleleri yapmanızı sağlayabilir.

2 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin sergilediği bazı davranışlardan hoşlanmıyorsunuz. Para harcarken daha dikkatli olmaya çalışmalısınız. Çok hassas bir insansınız fakat çevrenizdeki insanların kalbinizi kırmasına izin vermemelisiniz.

2 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olaylara mantıklı bir şekilde yaklaşmanıza alışanlar için, bugün farklı davranışlarınız onlara şaşırtıcı gelecektir. Bilinç altınızda sizi yoran düşüncelerinizden bir an önce kurtulmalısınız. Olaylara saplantılı bir şekilde yaklaşmanız yüzünden, yapacağınız çalışmalara gereksiz engeller koyuyorsunuz. İçinizdeki enerjiyi çıkarmalısınız.

2 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 40' 23" R
Ay
Akrep
21° 40' 42" R
Merkür
Koç
15° 58' 55"
Venüs
Koç
24° 58' 31"
Mars
Balık
25° 57' 06"
Jüpiter
Boğa
22° 49' 16"
Satürn
Balık
16° 07' 55"
Uranüs
Boğa
22° 04' 12"
Neptün
Balık
28° 45' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 49"
Lilith
Başak
22° 47' 43"
True Node
Koç
15° 35' 21"
Son Güncelleme : 25/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>