Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Masraflarını Kısıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2021, Salı

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün birinin size ihanet ettiğini hissedebilir, başkaları için yaptığınız her şeyin onlar için bir şey ifade etmediğini düşünebilirsiniz. Yaptığınız şeylerin karşılığında hiçbir şey görmediğinizin farkındasınız. Bir şeylerin vermenin aslında bir tür alma şekli olduğunu unutmayın. Başkaları için bir şey yaptığınızda, karşılığında bir şey almayı beklemeyin. Bunu sadece o kişiye karşı sevginizi ifade etmek için yapın.

Bugün gerçek bir ilerleme kaydetme havasında olabilirsiniz. Belki kariyerinizde kendiniz için yeni bir hedef belirleyebilirsiniz. Yakın gelecekte gelirinizi artırmak için bir taahhütte bulunabilirsiniz. İlk başta, işte daha belirgin bir pozisyon için mücadele etmeye karar verebilirsiniz, ancak şirketiniz sizi terfi ettirmiyorsa, yeni biraramaya koyulabilirsiniz. Bugün hayalleriniz adına kendinize söz verirseniz iyi hissedeceksiniz.

Bugün, birilerinin arkadaşlığını isteyebilirsiniz ve bir grup aktivitesi bunun için iyi bir seçenek olabilir. Bu aktivitede eski arkadaşlarınızla karşılaşacak, yeni arkadaşlıklar edineceksiniz ve bazı ilginç finansal sohbetlere dahil olacaksınız. Ancak, eğer birkaç kişi arasında gerginlik yükselirse şaşırmayın. Sezgisel bir kişiliksinz ve bunlar sinirli insanlar. Buna maruz kalmamaya çalışın.

Biraz sabırlı olman gerekebilir. Aceleci bir gününde olabilirsin. Yapılması gereken bir düzineolabilir. Ev işleriyle de meşgul olma ihtimalin söz konusu. Adeta bütün bu işleri bitirmen için bir klonuna ihtiyacın varmış gibi hissedeceksin! Fakat çok dağılmamaya çalış; tek bir işe odaklan. Acele etme ve panikleme. Sakin kalmayı başarırsan her şey için vakit yaratabilirsin.Bugün eviniz yol geçen hanına dönmüş gibi hissedebilirsiniz. Misafirler, haber getirenler, geçerken uğrayanlar çok olacak. Sizin ise tek istediğiniz televizyon izlemek ya da bir köşeye kıvrılıp kitap okumak, dolayısıyla bu durumun keyfinizi kaçırması anlaşılabilir. Siz yine de her zamanki nazik kişiliğinizden ödün vermeyin. Yapabiliyorsanız ailenizden birinin arayıp soranları idare etmesini rica edin. Her ne kadar sinirleriniz bozulmuş olsa da kimseyi kırmak istemezsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birisinden biraz tavsiye almanız gerekebilir. Fevri bir tabiatınız olduğu için bazen etraflıca araştırma yapmadan aceleyle bir şeylere girişebiliyorsunuz. Bugün işleri çok zorlamayın. Bir prosedür ya da bilgisayar uygulamasıyla ilgili kafanızda sorular varsa, size yardımcı olacak birilerini bulabilirsiniz. Akıl danışma hakkınızı da kullanabilirsiniz. Ya da yalnızca birkaç ipucu edinmek için bir arkadaştan öneri isteyebilirsiniz. Başka insanların rehberliğine açık olmayı başardığınız sürece gayet iyi olacaksınız.

4 Mayıs 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün önemli görüşmeler yapabilir, kritik kararlar alabilir, ilişkileriniz ve ortaklıklarınızla ilgili resmi adımlar içerisinde olabilirsiniz. Teknolojik aletlerle ilgili tadilat ve harcamalar gündeme gelebilir.

4 Mayıs 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklentilerinin karşılık bulacağı bir gün olacak. Bu durum sana moral olacak. Ailesinden ayrı yaşayan bir Yay burcuysan, uzun süren telefon görüşmelerin olabilir. Evli bir Yay burcuysan, harcamalarının artması sonrasında eşin şikayetçi olabilir. Eşinin tepkilerini anlayışla karşılayacak ve sonrası için masraflarını kısacaksın.

4 Mayıs 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuları geride bıraktığınızı düşünüyorsunuz. Yeniden karşınıza çıkınca dürtüsel hareket etmek yerine asıl mesajın ne olduğunu anlamaya çalışın. Endişelerinizi muhatapları ile paylaşmak, profesyonel bir bakış açısıyla çözüm aramak sizi bu işten kazançlı çıkaracaktır.

4 Mayıs 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareketli bir gündeminiz var. Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu zamanlardasınız. Bazı konularda karar vermeniz gerekebilir. Yeni konulara temel atabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde düzenleme gerektiren işler içinde olabilirsiniz. Gün içinde yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkileneceksiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Planladığınız zamanda işleriniz bitmeyebilir ya da üstüne yapmanız gereken yeni şeyler eklenebilir. Ani kazalar ve ufak problemler baş gösterebilir.

4 Mayıs 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kararsızlıklar yaşayabilir, alacağınız bazı haberlerden yüzdeyüz mutlu olmayabilir ve eğitim kurumlarından gelen işler, davalar gibi beklediğiniz süreçlerde tatminsizlik ve beklentinizin dışında gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gün içinde hislerinizden emin olmadan harekete geçmemeniz önemlidir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aşk hayatınızda fırsatlarla karşılaşabilir, eşle iletişim konusunda olumlu paylaşımlarda bulunacağınız şanslar elde edebilirsiniz.

4 Mayıs 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doğanızı gerçekten değiştirmenin bir yolu yoktur, ancak belirli durumların meydana gelmesini engelleyebilirsiniz. İlk olarak, ne kadar meşgul olduğunuz ve başkalarına yardım etmek için planlar yapmadan önce kendi başınıza yapmanız gereken her şeyi yönetip yönetemeyeceğiniz konusunda kendinize karşı dürüst olun.

4 Mayıs 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularla ilgili bir takım gelişmeler söz konusu. İşinde başarılı ve kariyer sahibi arkadaşlarınızın sizinle yapacakları mantıklı ortaklıklar,konusunda ufkunuzun açılmasına neden olacak ve sonuçlandıracaksınız.

4 Mayıs 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, günlük işlerde artış olmasını, ilgilenmeniz detayların çoğalmasını bekleyebilirsiniz. Görev duygunuz güçlenebilir; bu sayede, işlerinizle uğraşırken sıkılmak yerine keyif almanız mümkün olabilir.

4 Mayıs 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte sevgi dolu anlar geçireceksiniz. Finansal durumunuz ile ilgili çok doğru kararlar veriyorsunuz ve emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz. Ani duygu değişimlerinden kaçınmalısınız.

4 Mayıs 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizin derin duygularınızı karşı tarafa anlatmanız zaman alabilir. Bugün, olayların karşısında değişik tepkiler göstereceksiniz. Ayağınıza gelecek fırsatlar konusunda gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Karşı tarafın sistemli fakat kendinizi ağırdan alan davranışları karşısında sıkılabilirsiniz. Sabırlı olun.

4 Mayıs 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 22' 24" R
Ay
Başak
16° 14' 30"
Merkür
Koç
17° 15' 47"
Venüs
Koç
18° 16' 16"
Mars
Balık
21° 44' 42"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 11"
Satürn
Balık
15° 36' 40"
Uranüs
Boğa
21° 46' 04"
Neptün
Balık
28° 34' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 55"
Chiron
Koç
20° 03' 55"
Lilith
Başak
22° 11' 32"
True Node
Koç
15° 37' 23"
Son Güncelleme : 20/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>