Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Karar Vermekte Zorlanıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün çok konuşkan bir havada olabilirsiniz. Sosyal tarafınız ön planda olacak. Kendinzi bir arkadaşınızla uzun sohbetler ederken bulabilirsiniz. Ya da sevgilinizle birçok ilginç konuyu tartışabilirsiniz. Görüşlerinizi ve eşsiz mizah anlayışınızı insanlara sunmaktan keyif alacaksınız. Zeki bir ateş burcu olarak, insanları tutkulu fikirlerinizle etkileme konusunda iyisiniz. Bir konuya yeni bir bakış açısıyla bakması için birine ilham verebilirsiniz.

Bugün, yeni bir yol izlemeniz gereken günlerden biri. Diğer insanlardan gelen karşıt görüşlerin, diğerlerinden daha yükseğe tırmanmanız için sizi teşvik etmesine izin verin. Romantik tarafta gezintiye çıkın ve fantezilerinizin çılgınlaşmasına izin verin. İşler sizin için iyi bir şekilde gidiyor olmalı, o yüzden sınırlarınızı zorlamaktan çekinmeyin. İşinizi erken halledin, böylece bu gece her şeyi yapabileceğiniz bir partiye hazır olacaksınız.

Şimdiye kadar hayatınızda yansıttığınız gibi, onları o an fark etmeseniz de sizi oldukça etkileyen belli başlı insanlar olduğu aşikar. Olayları analiz etmede çok iyisiniz ve çocukluğunuz ve gençliğinizdeki belli olayları düşündükçe Hayatınızı değiştirmenize neden olan çok önemli anları belirleyebilirsiniz. Bu sessiz nostaljik günün tadını çıkarın.

Bugün kişiliğinin en acımasız, haşin taraflarından biriyle yüzleşebilirsin. Bu seni bir miktar şoka sokabilir. Öfken alevlenebilir veya kıskançlık hissi seni esir alabilir. Normalde duygularının kontrolünü pek kaybetmezsin. Üzülme – nihayetinde sen de bir insansın! Bu deneyimden öğrenebileceklerini öğren ve tanrı aşkına; yoluna devam et gitsin!Bugün sıcak ve verici yönünüzün öne çıkması için ideal bir gün. Bol bol gülümseyin ve olabildiğince çok kişiyle sohbet edin. Arkadaş canlısı karakteriniz onları cezbedecek ve birlikte geçirdiğiniz zamandan hepiniz keyif alacaksınız. Birinin zor bir gün geçirdiğini fark ederseniz ondan ilginizi esirgemeyin. Onun sorunlarına birkaç dakika kulak verin ve onu anladığınızı dile getirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün normalden biraz daha gergin hissediyor olabilirsiniz. Daha da kötüsü, günlerinde de onlar için iyi gitmeyen başkalarına koşacaksın. İki yapışık kaplumbağayı bir varil içine atmak gibi, durum hızla kontrolün dışına çıkabilir. Gururunuzun, birisine geri çekilmemeye karar veren ilk kişi olmanızı engellemesine izin vermeyin. Sadece onlara kötü bir gün geçirdiğini ve neyin yanlış olduğunu sorduğunu söylemek gerginliği ortadan kaldıracaktır.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ev içerisinde, çalışma ortamında aksaklık ve dikkatsizlik gibi durumlar ortaya çıkabilir. Yaşam alanınızı derlemeye, toparlamaya özen gösterin. Bulunduğunuz ortamın enerjisini güçlendirin.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karar vermekte zorlanacağın bir gündesin. Mantık ve duyguların arasında denge kurma konusunda sorunlar yaşayabilirsin. Geçmiş konuların tekrar gündeme gelmesi, seni duygusal olarak yorabilir. İnternet üzerinde yapacağın alışverişlerde aşırıya kaçman eşinin tepkisine neden olabilir.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Refah seviyenizi yükseltmek için yeni birgirişiminde bulunmak için plan yapıyorsunuz. Harekete geçmek için doğru zamanı hesaplamalısınız. Şartların uygunluğu ve izleyeceğin yolun da bunu desteklemesi önemli bir detay. Bu süreci disiplinle geçirmelisiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ani düşüncelere dikkat etmek gerek. Fiziksel açıdan riskli konulara da özen göstermelisiniz. Acele işler çıkabilir.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günü sakin ve kontrollü geçirmeniz önemli olacaktır. Karamsar olduğunuz bazı konularda ilham alabilir ya da başkalarının desteğini görerek umutlanabilirsiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize güveninizin yüksek olduğu, finansal konular ve alım satım işleri ile ilgilenebileceğiniz bir zamanda iken, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalarda yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde partnerinize mesafeli davranabileceğiniz bir zamandasınız.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün elektronik aletlerle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bilgisayarınız her zamankinden ağır çalışabilir ya da mutfak robotunuz bozulabilir. Sizin yapabileceğiniz hiçbir şey olmayacak ne yazık ki. Ancak bu sorunları gidermek zor olmayacak emin olabilirsiniz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün daha hareketli ve aktif olacaksınız. Her şeyi herkesle paylaşmak istiyorsunuz. Uzak yollarla ilgili planlarınız olacak. İsteklerinizdeki artışlar sizi yorabilir. Çevrenize hemen güvenmek yerine, onları biraz sınamalısınız.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm dikkatiniz, yine gelecek üzerine yoğunlaşabilir. Ufkunuzu açmaya çalışabilir, çeşitli faaliyetlerle bakış açınızı genişletecek bilgilere ulaşmaya çalışabilirsiniz. Uzun vadeli planlarınız, günün ana konularından olabilir.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile ateşli anlar geçireceksiniz ve kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. İş yerinizde stresli anlar geçirirseniz derin bir nefes almayı deneyin. Arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla vakit geçirebilmek istiyorsunuz.

8 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güçlü sezgileriniz size her konuda destekliyor. Bugün, partnerinizi kıskandıracak hareketlerden vazgeçmelisiniz. Onun algılama tarzı sizden çok farklı ve olayları abartmanıza bir anlam veremiyor. Arkadaşlarınızla birlikte ortak sosyal çalışmalara yönelerek, kendinizi mutlu etmenin yollarını bulacaksınız.

8 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 06' 51" R
Ay
Boğa
19° 13' 25" R
Merkür
Koç
21° 59' 28"
Venüs
Boğa
10° 46' 07"
Mars
Koç
05° 49' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 48' 59"
Satürn
Balık
17° 14' 21"
Uranüs
Boğa
22° 48' 14"
Neptün
Balık
29° 08' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 05' 50"
Lilith
Başak
24° 13' 02"
True Node
Koç
15° 20' 46"
Son Güncelleme : 08/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>