Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 40%
Sağlık 70%

Bu sevgilinizi/eşinizi ne kadar önemsediğinizi göstermek için iyi bir gün. Ona karşı minnetarlığınızı göstermek için tatlı bir hediye satın almak isteyebilirsiniz. Veya komik bir karta aptalca bir not yazmak da eğlenceli olabilir. Hatta romantik ve eğlenceli bir mesaj bile gönderebilirsiniz. Yaratıcı bir şeyler yapın, böylece aranızdaki romantizmi hep canlı tutabilirsiniz. Yaratıcı olun!

Bugün önemli bir rol üstleneceksiniz! Bugünkü ruh hali biraz sinir bozucu olabilir, ancak bunun üstesinden gelme biçiminizyerinde veya okulda tanınmanızı sağlauacak. Gücünüz, öz denetiminiz ve istikrarınız, başarınız ve başarısızlığınız arasında fark yaratır. Kendinizle gurur duyabilirsiniz, duymalısınız da!

Borsadaki ani düşüş finansal geleceğiniz hakkında birkaç endişe uyandırabilir. Geçici bir şekilde sizi negatif olarak etkileyecek bazı yatırımlar yapabilirsiniz. Ancak bu gibi olaylar kesinlikle gelecek için devam eden eğilimleri yansıtmaz, bunu aklınızdan çıkarmayın. İsterseniz güvenli ağ yaratma konusunda bazı adımlar atabilirsiniz fakat otomatik olarak en kötüsünü düşünmeyin. Borsa yarın fırlayacak!

Kendini bütünüyle ifade et. Hislerinle mücadele etmek için farklı ve geleneksel olmayan yöntemler benimse. Ne düşünmen ve kim olman gerektiğinin standart bir kalıbı olduğu yanılsamasına düşme. Tek yapman gereken kendini düşünmek. Yaygın normlarla savaş ve kendine has bir insan ol.Bugün normalden biraz daha gergin hissediyor olabilirsiniz. Daha da kötüsü, günlerinde de onlar için iyi gitmeyen başkalarına koşacaksın. İki yapışık kaplumbağayı bir varil içine atmak gibi, durum hızla kontrolün dışına çıkabilir. Gururunuzun, birisine geri çekilmemeye karar veren ilk kişi olmanızı engellemesine izin vermeyin. Sadece onlara kötü bir gün geçirdiğini ve neyin yanlış olduğunu sorduğunu söylemek gerginliği ortadan kaldıracaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün karşı koyamayacağınız bir değişiklik ihtiyacı tarafından motive edileceksiniz. Hayatınızın yapı taşlarına ve temeline karşı asilik yapmak isteyeceksiniz. Çevreniz bu düşüncelerinizi desteklemeyebilir ve hatta sizden bu yüzden uzaklaştıklarını hissedebilirsiniz. Yine de günlük hayat akışınızın sınırlarının dışına çıkmaktan korkmayın.

7 Mayıs 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ev içerisinde sularla ilgili tadilat ve tamirat yaptırabilirsiniz. Yemek ve mutfakla ilgilenmek iyi gelebilir. Sorumluluklar gibi yaşamdan keyif de alabilme zamanı.

7 Mayıs 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün özlem duygusu üzerinde hakim olabilir. Ailesinden ayrı yaşayan bir Yay burcuysan, duyduğun özlem artıyor. Görüntülü konuşma ile özlemini gidermek isteyeceksin. Ay, bugün boşlukta hareket ederken, kendine daha fazla vakit ayırman gerektiğinin farkına varabilirsin. Kitap okumak iyi bir fikir olabilir.

7 Mayıs 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkinize yeniden dönmek isterken yaptığınız hatalar yüzünüze söylenebilir. Bazı noktalarda geç kaldığınızı fark etmek elinizin boş kalmasına sebep olacaktır. Buradan çıkarmanız gereken önemli ders, zamanı ve yaşadıklarınızı o an önemsemeniz gerektiğidir.

7 Mayıs 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularda hassas dengeler olabilir. Konuştuğunuz kişileri anlayarak yaklaşmanızda fayda var. Kendi iç sesinize kulak verin. Uğraştığınız konularda yaratıcılığınızı kullanmanız gerekebilir. Zorlandığınız durumlarda yardım almalısınız. Duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bazı şeyleri akışa bırakmalısınız.

7 Mayıs 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yarım kalan işlerinizi tamamlamak, eksiklerinizi görmek ve öz eleştiri yapmak için uygun bir gün. Bitmesi gerekenleri bitirin ve yeni bir sayfa açmaya başlayın.

7 Mayıs 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi muazzam yüksek bir enerjide hissedecek, yaptığınız her işle öne çıkacak ve ilişkilerinizde fırsatlarla karşılaşacaksınız. Sportif faaliyetler ile güzellik ve bakımıza da önem verebileceğiniz bugün akşam saatlerinde aile ilişkilerinde incinmeye açık bir enerjiden geçerken, ilişkilerinizde geçmişi fazla düşünebilir, anılarınız ile şimdiki zaman arasında kalabilirsiniz.

7 Mayıs 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu sizin şanslı gününüz olabilir, özellikle aşk meselelerinde. Kendinizi özellikle yakın arkadaş çevrenizdeki insanlara olduğu kadar özel birine de yakın hissedebilirsiniz. Bunu avantajınız için kullanın ve beklentilerinizi gerçekçi tutun.

7 Mayıs 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevmeye ve sevilmeye çok ihtiyacınız olduğu halde, ilişkilerinizde bazen umursamaz oluyorsunuz. Duygusal konularda yaşayacağınız acılardan korkuyorsunuz ve geriye çekiliyorsunuz. Sinir sisteminizin hassas olduğunu unutmayın.

7 Mayıs 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

7 Mayıs 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizi çok seviyorsunuz ve onu kıskanıyorsunuz. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını çok yakında alacaksınız. Fiziksel sağlığınız için egzersiz yapmaya ve daha sağlıklı beslenmeye başlamalısınız.

7 Mayıs 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel egonuzu tatmin edecek bazı olayların gündeme gelmesiyle kendinizi aktif hissedeceksiniz. Bugün, Ay'dan aldığınız olumlu etkiler, yaratıcılığınızı ortaya çıkarıyor. Yaptığınız her şeyin anlamlı olmasını istiyorsunuz. Ailenizin duygusal desteğini üzerinizde hissettiğiniz zaman çok daha mutlu oluyorsunuz.

7 Mayıs 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 48' 22" R
Ay
Boğa
29° 30' 09" R
Merkür
Koç
22° 38' 10"
Venüs
Boğa
11° 38' 57"
Mars
Koç
06° 22' 27"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 17' 44"
Uranüs
Boğa
22° 50' 43"
Neptün
Balık
29° 09' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 09"
Lilith
Başak
24° 17' 48"
True Node
Koç
15° 17' 52"
Son Güncelleme : 09/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>