Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kararsızsın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 50%

Kalbiniz ve duygularınız aynı görüşte, ancak siz onların bu görüşte olmasını istemiyor olabilirsiniz. Bu size geçmişteki bir olayı anımsatıyor olabilir. Eskiden yaşadığınız mutlu bir karşılaşma, şimdi size bir gül ağacından geriye kalanın yalnızca dikenler olduğunu hissettirebilir. Şu ana odaklanın ve bırakın geçmiş geçmişte kalsın.

En güçlü yeteneklerinizden biri, diğer insanlara liderlik etme yeteneğiniz. Geçmişe bakarsanız, şu anki durumunuzla arasında gerçek bir fark yarattığınızı göreceksiniz. Şu anda işyerinde pozisyonunuzu korumakta zorlanıyor gibi hissedebilirsiniz. Diğerleri, fikirlerinizi önemli ve geçerli olduğunu anlayamayabilir. Cesaretinizi kırmamaya çalışın! Biraz araştırma yapın, coşkunuzu yükseltin ve ne düşündüğünüzü doğrudan söyleyin.

Sanki bir şey yapmanız gerekiyormuş gibi fakat hatırlamıyormuşsunuz gibi, bu tuhaf ve rahatsız edici his gün boyu başınızı ağrıtabilir. Bu konuda sakin kalmaya çalışın. Aslına bir şeyi unutmadınız hepsi sadece rahatsız edici bir düşünceydi. Bu düşünceyi pek umrunuzda değilse, arkanıza yaslanın ve hayal kurun. Sonra hayalinizi not edin. Neyle ilgili olduğunuz bir tek siz biliyorsunuz, özgür hissedin. Günün tadının çıkarın!

Neden insanlardan kaçmak istiyorsun? Kendinle ilgili bir şeyler keşfetmekten mi korkuyorsun? Önemli bir değişim dönemi içindesin. Bu sana defalarca söylenmiştir ama duyduğun şeyden pek hoşnut değil gibisin. Yalnız kurt olarak, insanlara karşı korkunu sürdürüyorsun ve dünyadan soyutlanmış gibisin. Endişelenme. İninden kısa süre sonra çıkarsın.Bugün çok büyük sükse yapabilirsiniz. Doğuştan gelen bir performans yeteneğiniz var ve bugün yapacağınız gösteri ortama damgasını vurabilir. Bir toplantıya dramatik bir hava ile girebilir, ateşli konuşmanızla dinleyenleri mest edebilirsiniz ya da dinamik ifade biçiminizle birilerini etkileyebilirsiniz. Bugünün yıldızı sizsiniz ve nereye gitseniz hayranlık toplayacaksınız. Sahne ışıklarının tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sıcak ve verici yönünüzün öne çıkması için ideal bir gün. Bol bol gülümseyin ve olabildiğince çok kişiyle sohbet edin. Arkadaş canlısı karakteriniz onları cezbedecek ve birlikte geçirdiğiniz zamandan hepiniz keyif alacaksınız. Birinin zor bir gün geçirdiğini fark ederseniz ondan ilginizi esirgemeyin. Onun sorunlarına birkaç dakika kulak verin ve onu anladığınızı dile getirin.

9 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ev içerisinde sularla ilgili tadilat ve tamirat yaptırabilirsiniz. Yemek ve mutfakla ilgilenmek iyi gelebilir. Sorumluluklar gibi yaşamdan keyif de alabilme zamanı.

9 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öğlen saatlerine kadar uyuyarak günü geçirmek isteyebilirsin. Kararsızlığın duygusal hayatında yıpranmana sebep oluyor. Yeni bir ilişkiye başlamak için kendini hazır hissetmiyorsun. Evde eski eşyalarını karıştırırken bulacakların, iyice duygusallaşmana neden olabilir.

9 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize yeni bir güvenli alan oluşturuyorsunuz. Koruma çemberiniz içerisinde hasarsız bir şekilde yaşamayı planlıyorsunuz. Ancak, güvenli alanların hasar görmekten ziyade görülen hasarı en iyi şekilde onarıp hayatınıza devam edeceğiniz yerler olduğunu unutmamalısınız.

9 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı konulara zaman ayırabileceğiniz, daha iyimser olabileceğiniz bir gündesiniz. Çocuklarla ilgili konular, keyifler gündeme gelebilir.

9 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kusurlarınız gözünüze bir iken bin görünebilir. Hepimizin kusurları vardır kendinizi bu hal içerisinde görerek sevmeniz çok önemli.

9 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sevdiklerinize ve ailenize zaman ayırabilir, evinizde zaman geçirerek, ruhunuzu dinlendirmeye zaman ayırabilirsiniz. Meditasyon, enerji çalışmaları ve duaların etkisinden maksimum yararlanabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızda güçlü destekleriniz var. Yol göstermeye yardımcı olan ışıklar var Bu insanları ve kaynakları kullanın ve böylelikle rahatça ilerleyeceksiniz. Bir başlangıç noktasındasınız. Masanızdaki gereksiz olan şeyleri temizleyin ve yeni bir güne başlayın.

9 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Bugünlerde size gelecek olantekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Düşüncelerini savunan biri olarak, uğraşılarınızla ilgili tavizler vermeyeceksiniz. 

9 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

9 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizde bazı şeyleri değiştirmek isteyeceksiniz. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla vakit geçirmeye özen göstermelisiniz. Bugün aile bireylerinizden birinin size harika haberleri olabilir.

9 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın geçmişinizi artık düşünmek istemiyorsunuz. Yapacağınız her türlü çalışmalarınızı ileriye dönük planlamalısınız. Eş veortaklıklarında özgür çalışmaktan yanasınız. Emir almaktan hoşlanmıyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, düşüncelerinize belli bir felsefe getirerek, sizi olumlu yönde etkileyecek.

9 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 08' 03" R
Ay
Boğa
19° 31' 29" R
Merkür
Koç
22° 00' 34"
Venüs
Boğa
10° 47' 39"
Mars
Koç
05° 50' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 49' 16"
Satürn
Balık
17° 14' 27"
Uranüs
Boğa
22° 48' 18"
Neptün
Balık
29° 08' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 05' 55"
Lilith
Başak
24° 13' 10"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 08/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>