Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İkna Etme Kabiliyetin Yüksek Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2020, Salı

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 50%

Hiçbir şey sizin istediğiniz gibi gitmiyor. Akılcı zihniniz size her şeyin yerinde ve yolunda olduğunu ve planlarınıza devam etmek için hiç bir engelinizin olmadığını söylüyor. Ancak içinizden bir ses, bunun tam aksini iddia ediyor. Planlarınızda bir şekilde kusurlar olduğunu düşünebilir veya kalbinizde diğerlerinden saklayarak görmezden gelmeye çalıştığınız fakat herkese söylemeniz gereken bir acı olabilir.

Her zaman yeni şeyler öğrenmekten hoşlanırsınız. Bugün bazı yeni beceriler ya da bazı yeni bilgiler toplamakla meşgulsünüz. Evde bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz ve üzerinde çalıştıkça kendiniz hakkında bilgi edinebilirsiniz. Evinizi yenileyebilir, bilgisayarınıza yeni sistemler yükleyebilir veya bir marangozluk projesi üzerinde çalışabilirsiniz. Gün boyunca, ilham bulacak ve yaptığınız şey hakkında gerçekten heyecanlı hissedeceksiniz.

Yakın gelecekte gelirinizin artacağı yönündeki bir söz bugün size özellikle iyimser hissettirebilir. Kazancınızı arttırma konusunda bir fırsat yakalayabilirsiniz veya borç verdiğiniz bir kişi sonunda paranızı ödeyebilir. Kaynağı neyse ne, peki bu parayı nasıl değerlendireceksiniz? Biraz çılgınlaşıp büyük bir parti vermeyi düşünebilirsiniz, aynı zamanda bazı sağlam yatırımlar da yapmak isteyebilirsiniz. Bunları bir düşünün!

Aklından geçeni dışa vurmak için güzel bir gün. Bir Yay olarak aslında bu konuda hiç sıkıntı çekmiyorsun. Yine de senin bile konuşmaktan çekindiğin, kendini ifade etmekten şüphe duyduğun şartlar mevcut. Ama bugün değil. Altından kalkamayacağın hiçbir şey yaşamayacaksın; hatta göksel enerjiler yeteneklerini taçlandıracak. Yaklaşmakta tereddütlü olduğun birisi varsa, bugün onunla konuşmak için bir adım atabilirsin.İnsanlar sizi sık sık utangaç ve bir başınıza olarak görürler, ama tabii ki rahat olduğunuzda gerçekten çok açık olduğunuzu biliyoruz. Bugün diğerleriyle etkileşime geçmeyi olağandışı bir şekilde kolay bulacaksınız. Aslında, bugün oldukça girişken ve söyleyecek şeylerle dolu hissediyorsunuz. Bu yeni arkadaş canlısı davranışlarınız imajınız adına harikalar yaratıyor. Biraz işleri gevşetmen gerek ama.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evden çıkmasanız bile heyecanlı, tatminkar ve teşvik edici bir gün olacak. Akrabalarınız ya da komşularınız evinize heyecan verici haberler taşıyan ilginç insanlar getirebilir. Erkek bir ziyaretçiniz evinizi dekore etmenize ya da ufak tefek tamiratları halletmenize yardımcı olabilir. Bilgisayar ya da televizyon gibi yeni bir elektronik alet sayesinde olan bitenden anında haberiniz olacak!

11 Ağustos 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sorumluluklarınızla ilgilenebilir, birden fazla işle ilgilenebilir, yoğun ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sağlıkla ilgili destekler alabilir, yaşamınızı düzenlemeye odaklanabilirsiniz. Beslenmede ve sporlarda dikkat etmeli.

11 Ağustos 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evin ile ilgili düzenlemeler yapmak niyetindesin. Evli bir Yay burcuysan adlığın kararları eşin ile fikir alışverişi yapmadan alman gerginliğe sebebiyet verebilir. Fakat ikna etme kabiliyetin onunla orta yolu bulmanda yardımcı oluyor. Çevrenin dikkatini sakin üslubun ile çekmeye başarıyorsun. İnsanları sakinleştiren bir özelliğe sahipsin.

11 Ağustos 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortamınızda bazı durumlar istediğiniz gibi ilerlemiyor olabilir. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde fevri olmayın. Sorumluluklar sizi yoruyor ve gereğinden fazla sorumluluk üstleniyor olabilirsiniz. Sağlığınıza biraz daha fazla dikkat edin. İletişim yönünüzü kuvvetlendirmek için kendinizi geliştirin.

11 Ağustos 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma koşullarınızdaki değişiklik gündeminizi etkileyebilir. Çalışma arkadaşlarınızla ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekebilir. İş odaklı olmak gerekebilir. Yönünüzü netleştirmek için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Sizi yoran durumlara karşı daha özen göstermelisiniz. Gelirlerinizle ilgili yeni atılımlar yapmak isteyebilirsiniz.

11 Ağustos 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün davranışlarınızı gözden geçirmek ve itici güçlerinizi anlayabilmek için içinize dönmek son derece faydalı olacaktır. Son zamanlarda muhtemelen çevrenizdekilerle fikir ayrılığına düşmenizden ileri gelen bir duygusal karmaşaya maruz kaldınız. Peşin hükümler vermeden ve haklı olduğunuz konusunda ısrar etmeden önce başkalarının bakış açılarını da dinlemeye özen gösterin. Bugün, gelecekte size yardımı dokunacak bir şey öğrenebilirsiniz.

11 Ağustos 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

11 Ağustos 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kısa zamanda oldukça iyi işler çıkardınız, bu yüzden artık yavaşlamak istemenizde herhangi bir yanlışlık yok. Temponuz çok yoğundu, ancak bu hızda devam ederseniz, kendinizi gelecek projeler için çok fazla yormuş olacaksınız.

11 Ağustos 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcunda devam eden seyahati çalışma hayatınızı ön plana taşıyor.Birlikte çalıştığınız kişilerle kurduğunuz ilişkiler önem kazanıyor. İş hayatınızı ilgilendiren konularda somut adımlar atmak için uygun bir gün olacaktır. Sağlığınızı ihmal etmeyin, doktor kontrolünden geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

11 Ağustos 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

11 Ağustos 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hoşlandığınız kişiden kaçarak hiçbir şey elde edemezsiniz. Kötümser düşüncelerden kurtulun ve hayatın size verdiği güzelliklere odaklanın. Finansal durumunuzu düzeltmek için, elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. 

11 Ağustos 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Bugün, yine ataklık gerektiren düşüncelerinizi pratiğe geçirme planları içindesiniz. Sizi zorlayacak olaylar gelişebilir.

11 Ağustos 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 59' 36" R
Ay
Koç
02° 01' 41"
Merkür
Koç
19° 26' 28"
Venüs
Boğa
06° 48' 01"
Mars
Koç
03° 21' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 32"
Satürn
Balık
16° 58' 42"
Uranüs
Boğa
22° 37' 03"
Neptün
Balık
29° 02' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 17"
Lilith
Başak
23° 51' 36"
True Node
Koç
15° 24' 19"
Son Güncelleme : 05/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>