Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Koşulları İyileştiriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

İlişki konusunda hem kendini hem de karşındaki insanı zorlamamak isteyebilirsin. İşleri ağırdan almak ikiniz için de iyi olacak çünkü. İlişkinin sağlam temellerde oluşması için bir şeyleri gözlemleyerek hareket etmek daha iyi olacak.

Olağanüstü bir potansiyeliniz var. Elbette bunu biliyorsunuz. Yine de bir şey sizi işte geri tutuyor gibi görünüyor. Bir şekilde kendinizden şüpheleniyor musunuz? Belki de yakın zamanda bir tür başarısızlık hakkında çok düşünüyorsunuzdur? Endişe etmeye gerek yok. Olayı hatırlayan tek kişi sizsiniz. Ve başarısızlık başarının kilit bir unsurudur. Mesleki hedeflerinize ulaşmak için tüm malzemelere sahip olduğunuzu bilin; bunu yapmak için sadece kendinize izin vermeniz yeterli!

Finansal durumunun sağlam olması sana başka işlerle ilgilenme imkanı verebilir bugün. Sırtını sağlam yerlere dayayıp ilerlemek senin için daha mümkün olabilir hatta. İş konusunda zihnini farklı şeylere bugünden açabilirsin.

Bugün biraz kendini hareketli bir karmaşa içinde bulabilirsin. O yüzden de enerjini korumaya dikkat etmekte yarar var. Hareketli kalmak için yediklerine daha çok dikkat etmek isteyebilir ve bolca su tüketebilirsin. Ağır yiyeceklerden uzak durmak senin için iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakin bir gün geçireceksin. Gereksiz hareket ve stresten uzak durmak dinlenmene yardımcı olacak. Gününü rahat geçirdikçe aklındaki işlere daha iyi odaklanacaksın. Başarıya yaklaştığını bilmek seni mutlu edecek.

11 Aralık 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün duygularınız ve mantığınız birbirinden bağımsız hareket edebilir. İç farklı sese kulak vermek özellikle karar verme aşamasında sizleri zorlayabilir. Ancak duygu ve mantığınızı tek bir potada eritmeyi başardığınızda sizin için en doğru olan adımı atabileceğinizi unutmayın. Şimdiye odaklanın ve geçmişin tarih olmasına izin verin.

11 Aralık 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailesinden ayrı yaşamayı düşünen bir Yay burcuysan ev ilanlarını kontrol edebilirsin. Fakat yakın çevren bu fikrin hakkında telkinlerde bulunabilir. Maddi koşullarını iyileştirecek haberler alabilirsin. Bu durum yapacağın harcamalara da yansıyacak. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilin ve ortak arkadaşlarınızla birlikte aktiviteye doyamayacağınız etkinliklere katılabilirsiniz.

11 Aralık 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Taşınma ve yer değişikliği işlemlerinizdeki belirsizlikler son bulabilir. Düşündüğünüz gibi olmasa da, ihtiyacınıza karşılık verecek çözümler üretebilirsiniz. Aile içindeki huzursuzluk sona ererken yaşam koşullarınızın sizi derece zorladığını ya da hayatınızı ne yöne taşıdığını daha net görebilirsiniz.

11 Aralık 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Terazi’de küçülmekte. Sevdiklerinizle bir arada olmak ya da eve yönelik bir konu üzerinde düşünmek söz konusu. Arkadaşlarla bir arada olmak da güzel.

11 Aralık 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlık sorunlarınızı ihmal etmemeli ve doktorunuza görünmelisiniz. Endişelerinizin bittiği ve sağlık sorunu yaşıyorsanız iyileşeceğinizin haberlerini...

11 Aralık 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yanındaki insanların seni kötü etkilemesine izin vermemelisin. Olumsuz düşünceleriyle seni etkisi altına almak isteyenlerden uzak durmak senin için iyi olacak. Kendini daha özgür hissedeceğin yerlere geçmek iyi olacak.

11 Aralık 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu zamanda sahneye çıkmak, normalde spot ışığı altında oldukça mutlu olsanız bile, istediğiniz kadar rahat hissetmeyebilir. Başka birinin sorumlu olmasına izin vermeyi tercih ettiğinizde, herkesin liderliği sizin üstlenmenizi beklediğini hissedebilirsiniz, ancak başkalarının arzularının sizi çok fazla etkilemesine izin vermemeye çalışın. Rahatınız da önemli!

11 Aralık 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü ilişkileri seviyorsunuz. Sezgilerinizi kullanmanız sayesinde başarıyı hızlı yakalayacaksınız. Mesleki konularda, istediğiniz her türlü şartı karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Doğrularınızdan taviz vermemelisiniz.

11 Aralık 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

11 Aralık 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün para, vergi, ödemeler, ameliyat, okültizm konularıyla ilgilenebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Ev ve ailenizle ilgili ise güzel, kalıcı, harika gelişmeler gerçekleşebilir. Hayallerinizin evine sahip olma fırsatı yakalayabilirsiniz.

11 Aralık 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz düşünce ve duygularınızın tam olgunlaşmış olduğundan şüpheli! Hislerinizi ve imkanlarınızı daha iyi tartın, kesin kararlı ve güvenli olduğunuzu ona kanıtlayın. İşinizle ilgili yaşadığınız sıkıntıların üstesinden gelebilecek gücünüz var. Yeter ki, olaylar karşısında mantıklı davranın. Bu günlerde alacağınız bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Bu para sayesinde geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız. Bünyeniz zayıf, soğuk algınlığına yakalanmamaya dikkat edin

11 Aralık 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 21' 36" R
Ay
Oğlak
10° 29' 43"
Merkür
Koç
16° 31' 32"
Venüs
Koç
29° 38' 54"
Mars
Balık
28° 52' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 05"
Satürn
Balık
16° 28' 41"
Uranüs
Boğa
22° 17' 04"
Neptün
Balık
28° 52' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 48"
Lilith
Başak
23° 12' 58"
True Node
Koç
15° 23' 31"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>