Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kabullenmekte Zorlanabiliyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2020, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Yaratıcı sanatları içeren tam veya yarı zamanlı bir kariyer peşinde misiniz? Eğer öyleyse, yaklaşmakta olan bir başarının haberini bugün alabilirsiniz. Bu sizin için çok sevindirici bir gün olabilir. Arkadaşlarınız sizi arayabilir ya datebrik etmeye gelebilir ve aklınızda yeni projeler için fikirler olabilir. Kendinizi ve bir arkadaşınızı veya sevgiliniz bu akşam yemeğe çıkarın. Bunu hakediyorsunuz!

Gününüzün iletişim ve tartışma mevzuları ile dolu olduğunu göreceksiniz. Romantik partnerinizle fikir alışverişinde bulunmanın özellikle kolay ve verimli olduğunu göreceksiniz. Okul veya kişisel projeler için beyin fırtınası tartışmaları faydalı olacaktır. Bununla birlikte, gelenekselliği reddetmek için birlikte çalışın, çünkü özgünlük çok daha iyi bir şekilde işe yarayacaktır.

Şimdiye kadar hayatınızda yansıttığınız gibi, onları o an fark etmeseniz de sizi oldukça etkileyen belli başlı insanlar olduğu aşikar. Olayları analiz etmede çok iyisiniz ve çocukluğunuz ve gençliğinizdeki belli olayları düşündükçe Hayatınızı değiştirmenize neden olan çok önemli anları belirleyebilirsiniz. Bu sessiz nostaljik günün tadını çıkarın.

Günün sunacağı bütün olasılıklara kendini açık tut. İnsanlara ve eylemlerine karşı yargılayıcı olmayı bıraktığın takdirde karşına ne kadar muhteşem fırsatlar çıktığına şaşıracaksın. Şimdi sosyal ve eğlenceli olma zamanı. Kelimelerin gücü bugün oldukça yüksek, o yüzden onları dikkatli kullandığına emin ol.Bugün sizin için havada romantizm kokusu olacak, bu yüzden halihazırda görüştüğünüz birisi yoksa, yepyeni bir buluşma organize etseniz iyi olur. Çılgın bir müzik yapan bir grubu dinlemeye gitmek ya da alışılmadık ve farklı bir yere günübirlik bir gezi düzenlemek gibi delice bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Zaten birlikte olduğunuz özel bir kişi varsa, plan yaparken onu da dahil edin. Biraz değişiklik yapmaya ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne dilediğinize dikkat edin çünkü gerçek olabilir. Bu söz özellikle size hitap ediyor çünkü güçlü karakteriniz ve atılgan zekanız hedeflediğiniz her şeye ulaşmanızı kesinleştiriyor. Fakat son zamanlarda pek de uygun olmayan bir hedefi gözünüze kestirmiş gibisiniz. Bunun üzerine biraz düşünün bakalım, gerçekten onaylıyor musunuz?

11 Şubat 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Geçmişte sizi bir şekilde sınırlandıran bazı travmalar ve fobiler bugün aniden yüzeye çıkabilir. Hayallerinizi analiz ederek en iyi bilgiyi elde edebilirsiniz. Hepsini tamamen kavramak için bugün yalnız zaman geçirmeniz gerekebilir. Günün sonunda sevinmiş olmalısınız çünkü şimdi bazı engellerinizi aşmanın yolunu göreceksiniz.

11 Şubat 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinizdeki hareketliliğe karşı sosyal aktivitelerde aktif roller oynamak isteyebilirsiniz. Ailenizle aranızdaki diyaloglar artabilir. Sosyal çevren ile çok fazla iletişime girebilirsin. Derdi olan arkadaşların sana içini dökmek isteyebilir. Onların bu davranışı aranızdaki güven bağlarını sağlamlaştırabilir. Sen de onlara dertlerinden bahsedebilirsin. Spor ile ilgili bir Yay burcuysan, bugün spor salonunda daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsin. İkili ilişkilere karşı, belli önyargılarını kırmakta zorlanabilirsin.

11 Şubat 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün şüpheci tarafınız ortaya çıkabilir ve ilişkilerde denge bulmakta zorlanabilirsiniz. Sosyal çevre ilişkilerinizde iletişim bozuklukları sizi aynı hatalara sürüklememelidir.

11 Şubat 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız ön plana çıkabilir. Hedeflerinize ulaşmak için daha fazla çalışacağınız bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde hatalı değerlendirmeler yapmamaya özen göstermelisiniz. Gün içinde eşinizle çatışma içinde olabilirsiniz. Bu durumuhayatınıza yansıtmamaya dikkat etmelisiniz.

11 Şubat 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yanlış anlaşılabilir ya da maddi olsun manevi olsun zarara uğrayabilirsiniz. Sonradan üzülmemek için bu günü egzersiz ve ev işlerinizle geçirin, iyi gelecektir.

11 Şubat 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam fırsatlar elde edebileceğiniz, görüşmelerinizde şanslı olduğunuz ve yeni teklif ve davetlere açık olduğunuz bugün, beklediğiniz haberleri alabilir,ve özel hayatınızdaki görüşmelerden mutlulukla ayrılabilirsiniz. Gün içinde aile büyükleri ve patronlarla ilgili konularda güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindesiniz.

11 Şubat 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başka birinin bugün büyük bir değişiklik yaşamasına önayak olacaksınız. Özel olarak çabalamanıza gerek kalmadan bu kişinin hayatına bir sürpriz getireceksiniz.

11 Şubat 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün kariyer evinizdeki seyahatine devam ediyor. Kariyeriniz ve toplum önünde çizdiğiniz imajınız üzerine kafa yorabilirsiniz.İşinizi büyütmek ve gelirlerinizi arttırmak için adımlar atabilirsiniz. Ay ile Satürn etkileşimi kariyerinizle ilgili konularda atacağınız adımların karşılığını uzun vadede alabileceğinizi gösteriyor.

11 Şubat 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yönünüzü serbest bırakmak ve sizi yakın çevreniz ile çeşitli faaliyetlere veya sohbet ortamlarına sürüklemesine izin vermek, bugün yapacağınız en iyi şey olabilir. Kafanızı dinlendirebilir, sinirlerinizi gevşetebilirsiniz. İleriki günlerde işe ayıracağınız gücü toplamanız mümkündür.

11 Şubat 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda ihtiyaçlarınız artış gösteriyor. Kendinizi hem daha güçlü hem de zaman zaman daha yetersiz hissediyorsunuz. Ya hep ya hiç tavrınız, özellikle son zamanlarda, madde ve maddenin getirdiği güç üzerinden dönüyor. Biraz hesap kitap yapma, elle tutulur, gözle görülür konulara yatırım yapma zamanınız gelmiş olabilir.

11 Şubat 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bugünlerde hayatının bazı bölümlerini dengelemeye ihtiyacın olabilir. Kazanımların açısından destekleniyor olsan da işlerinden iyi sonuç almak için fazla çalıştığından yorgun düşebilirsin. Akşam saatlerinde benmerkezci davranabilirsin.

11 Şubat 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 06' 05" R
Ay
Balık
03° 45' 03"
Merkür
Koç
18° 12' 14"
Venüs
Boğa
04° 23' 48"
Mars
Koç
01° 50' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 06"
Satürn
Balık
16° 48' 52"
Uranüs
Boğa
22° 30' 19"
Neptün
Balık
28° 59' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 48"
Lilith
Başak
23° 38' 37"
True Node
Koç
15° 21' 42"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>