Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Söz Sahibisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2022, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşkta ileri odaklı kararlar almayı hedefleyebilirsin. Sevdiğin birisi varsa eğer onunla gidilecek bir tatil veya birlikte atılacak önemli bir adım seni mutlu edebilir. Bu konulara zaman ayırmak kalbini ısıtacak.

Hayat şu an size yardım ediyor. Eğer dindar bir insan olsaydınız, bunu ilahi bir güce bağlayabilirdiniz. Bu şey her ne ise, koruyucu meleğiniz daima yanınızda. Belki de, yaşamınızda yeni bir şeye başlamak, ev taşımak, yaşam tarzınızı değiştirmek veya yeni bir işe başlamak istiyor olabilirsiniz. Şu anda yapmak istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz ve her şey yoluna girecek!

İş ve para konularında kendi bildiğine ve kendi hedefine odaklanmalısın. Başkalarının bu konuda sana üstünlük taslamasına izin vermemen gerekecek. Kendi kararlarının arkasında durmalı ve bildiğinin peşine düşmelisin. Bu konuda dik durman gerekecek.

Bazen insanlarla neler paylaştığımız, o kişilerden bize aksettirilen stresi de doğal olarak hayatımıza çekebilir. O yüzden insanlarla neler paylaştığına dikkat etmen gerekecek. Başkasının negatif enerjisini sana sıçratmaması için mesafeli olman iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haftaya başlarken biraz duygusal olarak hassas olabilirsin. Etrafındaki gelişmeler seni her zamankinden fazla etkileyebilir hatta. O yüzden de mantıklı davranmak senin için daha iyi olacak. Olaylara duygusal tepkiler vermekten kaçınmalısın bugün.

12 Aralık 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün hayatınızı kolaylaştırmak adına elinizden geleni yapın. Çünkü bu 24 saat adeta size yetmiyormuş gibi gelecek. İşleriniz arasında koşuşturup duracaksınız. Günü daha verimli bir şekilde geçirmek için çevrenizdekilerden yardım isteyebilirsiniz.

12 Aralık 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Devamlı aklına gelen geçmişini artık ardında bırakıyorsun. Unutmak zor olsa da geleceğe odaklanman gerektiğinin farkındasın. Toplumsal yaratıcılığın güçlü olduğu bir gün. Yardıma muhtaç insanlar için düzenlediğin etkinlik ya da projen ile dikkatleri üzerine çekebilirsin. Aile şirketinde çalışan bir Yay burcuysan, yönetimde söz daha fazla söz sahibi olmak isteyeceksin.

12 Aralık 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beslenme düzeninizde değişiklikler yapmak adına iyi bir gün olabilir. Hem sağlığınız hem de dış görünüşünüz için alışkanlıklarınızda küçük değişiklikler yapmak size iyi gelecektir. Günlük yaşamın koşturması içinde kaçırdığınız detaylar varsa bugün onlara odaklanabilirsiniz.

12 Aralık 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün toparlamak durumunda kaldığınız işlerinizle ilgili destek alabilirsiniz. Gelecek beklentileriniz için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler olabilir. Sosyal konularda farkındalığınız artabilir. Arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir.

12 Aralık 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkesin temkinli davranıyor olması, senin de aynısını yapmanı zorunlu kılmaz. Hatta, iyimser ruhun çevrende dönen yoğun dramayı çok daha olumlu karşılamakta. Diğerlerinin senin oynamanı istediklerini bildiğin role kendini kaptırmamaya dikkat et. Her zaman önüne serilen rolü üstlenmek kolaydır; fakat bu genelde yaşanan durumu olumlu sonuçlara da itmez. Kendi senaryonu takip et; başkasınınkini değil.

12 Aralık 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bulunduğun ortamı değiştirmek için girişimlerin olabilir. Küçük bir gezi planlamak sana iyi gelecek. Yeni ortamlara girip yeni insanlarla tanışmak kendini daha iyi hissetmek için iyi bir yol olabilir. Yenilikler hakkında daha açık olmak iyi olacak.

12 Aralık 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahat planlarıyla ilgili öngörülemeyen sorunlar bugün gündeme gelebilir. Havayolu programlarında, araba arızalarında veya kötü trafikte değişiklikler veya gecikmeler olabilir. Mümkünse herhangi bir seyahatten kaçınmak iyi bir fikir olabilir. Sizi o kadar strese sokabilir ki, sakinleşmeniz tüm gününüzü alabilir! Bu, özellikle bilimsel veya metafizik konularda kalmak ve okumak için harika bir gün.

12 Aralık 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın ilişkilerinizde belli bir mesafeyi koruma taraftarısınız. Bugün maddi konularla ilgili geniş bir araştırma ve tercih yelpazesine sahip olabilirsiniz. Duygusal konularda daha esnek ve yumuşak davranmayı yeğlemelisiniz.

12 Aralık 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

12 Aralık 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk, uzak akraba konularıyla ilgilenebilir ve güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yakın çevre, kardeşler, eğitim, seyahatlerle ilgili ise kalıcı ve uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

12 Aralık 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişinin sorunlarını, başka insanlarla paylaşmayın. Anlattıklarınız ileriki günlerde sevgilinize karşı koz olarak kullanılabilir. İş yerinizde fazla uğraşmadan çalışmaya gayret ediniz. Enerjinizi harcayacağınız yarım kalmış bir projenizde ya da uzun zamandır askıda duran başka işlerinizde harcayabilirsiniz. Uzun süredir beklediğiniz para bugünlerde gelecek. Ama yine de sıraya girmiş bekleyen ödemelere yetmeyecek. Tuzlu yiyeceklerden uzak durun. Tuzu kesince neden kilolu olduğunuzu net bir şekilde görebileceksiniz.

12 Aralık 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 24' 01" R
Ay
Başak
16° 34' 10"
Merkür
Koç
17° 15' 02"
Venüs
Koç
18° 18' 20"
Mars
Balık
21° 45' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 34' 34"
Satürn
Balık
15° 36' 50"
Uranüs
Boğa
21° 46' 09"
Neptün
Balık
28° 34' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
20° 04' 00"
Lilith
Başak
22° 11' 43"
True Node
Koç
15° 37' 26"
Son Güncelleme : 20/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>