Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Tavırların Değişiyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2022, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Senden hoşlanan birisiyle daha fazla görüşme imkanın olabilir bugün. Yapacağı görüşme teklifini kabul etmek kendini daha iyi hissetmene vesile olabilir. Yüz yüze görüşemeseniz bile kuracağınız iletişimler oldukça yapıcı olabilir.

İş ortamınızda beklemediğiniz bazı değişikliklerin olabileceği yada sizi rahatsız edecek konuların gündeme gelebileceği bir gündesiniz. Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınızda değişim gösterecektir. Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı yeterince değerlendiremeye bilirsiniz. İş ortamınızda her zamankinden çok çalışmanız gerekebilir ve üzerinize çok fazla yük alabilirsiniz. Günlük programınıza uymakta zorlanabilir ve hesapta olmayan şeylerle vakit geçirebilirsiniz.

Bugünkonularında sadece kendi hayallerine göre hareket etmek yanıltıcı olabilir. Var olan şartlara göre bir şeyleri düzenlemek ise çok fark edecek. Hedefler koymak normal ancak bu hedeflere giden yolda değişimler için de esneklik payı bırakabilmelisin.

Hareketten uzak kalmak isteyebilirsin bugün. Biraz tembellik etmek senin de hakkın. Kendini gereksiz yere yormamak çok cazip gelebilir. Bu konuda kendini biraz şımartman ve daha rahat bir gün geçirmen gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hareketlerinin sonuçlarına daha çok dikkat etmen gerekebilir bugün. Yanındaki insanları üzmemeye çalışmakta yarar var o yüzden. Etrafına karşı daha yapıcı davranarak hareket etmen birtakım meseleleri kolaylıkla çözmeni sağlayabilir.

13 Aralık 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aşırı iddialı olmak istemeyebilirsiniz, ancak gezegenler, kendiniz için karar vermeniz gerekirken bazı insanların sizin yerinize karar vermesine izin verdiğinizi gösteriyor. Başkalarını rahatsız etse bile, bugün sizi memnun eden şeyi yapmaya özen gösterin!

13 Aralık 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinde konsantrasyon eksikliği hissedebilirsin. Kendi işinin sahibi bir Yay burcuysan gözden kaçırdığın detaylar ufak çaplı problemlere yol açabilir. Uzun zamandır karar almakta zorluk çektiğin konular tekrar gündeme gelecek. Bu yüzden bazı tavırlarını değiştirmek için harekete geçmen gerekebilir. Akşam saatlerinde eksiklerini tamamlamak için alışverişe çıkabilirsin.

13 Aralık 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farklı düşünmekten, günlük temponuzda değişiklik yapmaktan korkmamalısınız. Tedbirli olmak isterken hayatı kaçırabilirsiniz. Sadece bugünü değil, yarınlarınızı da düşünerek hareket etmek temel mottonuz olabilir.

13 Aralık 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük hayatınıza ilişkin plan değişiklikleri gündeminizde olabilir. Yakın çevrenizde olup biten konular, yeni haberlerin getirdiği olumlu etkiler ortaya çıkabilir. Başkalarını düşüncelerinizle etkilemek, zihinsel açıdan sizi meşgul eden konularla ilgilenmek önceliğiniz olacak. Yaratıcı etkilerin öne çıktığı bu dönem çok yeni şeyler öğrenebileceğiniz fırsatlar bulabilirsiniz.

13 Aralık 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda oldukça şanslı olacağınız bir gündesiniz. Partnerinizden göreceğiniz sevgi ve ilgi aynı zamanda affedicilik sizi epey rahatlatacak...

13 Aralık 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarından güzel haberler alman olası. Bu haberler sayesinde yeni ve güzel fırsatlarla karşılaşacaksın. Bunları değerlendirmek için arkadaşlarınla beraber hareket etmek isteyebilirsin. Hareket planı yapmakta fayda var.

13 Aralık 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün maceralı bir notla başlayarak size her zamanki sınırlamalarınızı aşma ve dünyada sizin için başka neler olduğunu görme dürtüsü veriyor. Çok uzaklara gitmenize gerek yok ama sizi insanlığın geri kalanıyla bağlayacak bir şeyler yapmaya çalışın. Akşam yemeği için yeni bir mutfak denemeyi veya evrensel çapta sanatla uğraşmayı göz önünde bulundurun.

13 Aralık 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Derin düşünceler içinde olmanız, kişiliğinizi olumsuz etkiliyor. Sevdiklerinizi korumak adına, fazla sorumluluk alıyorsunuz. Kendinizi aşan konularda bile gereksiz bir yük içindesiniz. Farklı ortamlarda bulunmak istiyorsunuz.

13 Aralık 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirlerinize ve planlarınıza yeni bir hız kazandırabilmek ve canlılık katmak için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirin. Arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla yapacağınız sohbetler veya dış görünümünüzde yapacağınız bir değişikliğin faydası olabilir. Size sunulan yeni fikirlere ve deneyimlere açık olun, ama sizi asıl yolunuzdan fazla uzaklaştırmalarına da izin vermeyin. Kendinize sadık kalın.

13 Aralık 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sizi motive edebilecek pek çok etken var. Siz içeri girer girmez sohbetlerin canlandığını fark edeceksiniz. Düşler, hayaller ve ilham dolu dilekler su yüzüne çıkıp, açık görüşlü ve maceraperest zihninizle onları teşvik etmenizi bekleyebilirler. Bu durumu içinizdeki ateşi canlı tutmak için değerlendirin. Düşlerinizi gerçekleştirmek için başkalarıyla güç birliği yapın.

13 Aralık 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınız açısından oldukça güzel ama bir o kadar da karışık bir dönemden geçiyorsunuz. İlişkinize biraz heyecan katmanız gerekiyor. İşlerinize yoğunlaşacağınız bir gün ve tamamlamak için yoğun çaba göstereceksiniz. Birikmiş işler gözünüzü korkutabilir, paniğe kapılmadan hareket edin. Üstlerinizin sizden beklentilerini boşa çıkarmayacaksınız. Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz, destek alın. Aşırı stres ve öfke sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Doğa sporları yaparak rahatlamayı deneyin.

13 Aralık 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 11' 11" R
Ay
Başak
01° 53' 27"
Merkür
Koç
17° 51' 52"
Venüs
Koç
16° 46' 20"
Mars
Balık
20° 48' 12"
Jüpiter
Boğa
21° 17' 32"
Satürn
Balık
15° 29' 27"
Uranüs
Boğa
21° 42' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 18"
Plüton
Kova
02° 03' 27"
Chiron
Koç
19° 59' 39"
Lilith
Başak
22° 03' 27"
True Node
Koç
15° 35' 47"
Son Güncelleme : 18/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>