Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yeni Tarifler Arıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün bir ilişkide sözler vermeye odaklanmış olabilirsiniz. Biriyle ilgileniyorsanız, ilişkinizi bir sonraki seviyeye taşımaya hazır olabilirsiniz. Belki de sevgilinizle beraber yaşama, evlenme ya da çocuk sahibi olma zamanınız gelmiştir. Gezegensel enerjiler, gerçekçi ve güvenli bir ilişkiye başlamanıza yardım edecek. Şu an hayatınızda biri yoksa, yakında aynı değerleri ve hayalleri paylaştığınız biriyle tanışabilirsiniz.

Kendi başınıza çalışmak için artan bir arzunuz olabilir. Çok bağımsız bir yapıya sahipsiniz ve sık sık kendi başınıza çalışmaktan zevk alıyorsunuz. Bugün bitirmek istediğiniz bir projeniz olabilir ve dikkatinizi dağıtmak istemeyeceksiniz. Telefonunuzu kapatıp gelen aramaları engellemeniz yararlı olabilir. Ya da kapınızı kapatıp, yalnızlığınıza saygı göstermelerini isteyin. Sessizlik konsantre olmanıza yardımcı olabilir.

Bir arkadaşınızla giriştiğiniz bazıgirişimleri bugün biraz sallantıda gibi duruyor. Bu projeyle ilgili heves ve üzüntü arasında gidip gelebilirsiniz. Proje muhtemelen iyi bir proje ve size istediğiniz başarıyı getirecek. Bugün olan şeyleri temel alarak, geleceğiniz hakkında negatif yargılarda bulunmayın. Birkaç gün içerisinde, tekrardan hepsi hepsi ilerleme kaydedecek. Metin olun!

Bugün doğruyu söylemekle yalan söylemek arasında kalabilirsin. Bazı durumlarda bu verilmesi çok zor bir karardır – özellikle de birilerinin duygularını incitebileceğini düşünüyorsan. Şunu aklında tut ki yalan söylemek doğruyu söylemekten daha fazla enerji tüketir. Bir düşün, karşındaki insan senin yerinde olsa ne yapmasını isterdin? Yapmak ne kadar zor da olsa ahlaki anlayışına, etiğe sadık kal.Bugün işlere hakim olmakta sıkıntı yaşamayacak gibi görünüyorsunuz. O ajandayı ya da kişisel not defterini kapın ve güncelleyin. Her zaman yanında liste taşıyan türden bir insan olmayabilirsiniz ancak buzdolabının üstündeki yapılacaklar listesinin başına yazmak bile işinizi görecektir. Kendiniz için birkaç hedef belirlemenin tam zamanı; zira bugün onlara ulaşmak için tam olarak ne yapmanız gerektiğini daha kolay göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, muhtemelen apansız ortaya çıkacak, pek de hoşunuza gitmeyecek sosyal ilişkiler içine girmeniz gerekebilir. Çok ciddi şeyler olmasa da düzeninizi bozmaya yetecek gibi görünüyorlar. Mahallenizdeki değişiklikler günlük rutininizi engelleyebilir. Bir komşunuz ya da akrabanız hastalanabilir ve ona yardım etmeye zorunlu hissedebilirsiniz. Çok fazla kendinizi hırpalamadığınız sürece bundan zarar gelmez.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Yeni Ay gerçekleşiyor. İstek ve duygularınızla ilgili bir karmaşa hali olabilir. Bir arzu ve isteğinizde ısrarcı olabilir, bir süredir kafanıza koyduklarınızı ise elde edebilirsiniz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

09.00-18.43 saatlerinde Ay boşlukta hareket ediyor. Dalgın bir görüntü çiziyorsun. Bu durumyerindeki çalışma arkadaşlarının dikkatinden kaçmayacak. Uzun süreli birlikteliği olan bir Yay burcuysan, son günlerde sevgilini ihmal ettiğini düşünebilirsin. Onunla beraber geçireceğin güzel bir akşam yemeği hazırlamak için fikir arayışındasın.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güven sorunu yaşıyorsanız suçu kendinizde arama durumunu abartmamalısınız. Ortada bir hatanız varsa bile bunun için hayıflanmak yerine özgüveninizi koruyarak hatanızı düzeltmeye odaklanmak daha iyi bir tercih olacaktır.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Parasal konularda başkalarından alacağınız destekler var. Fikirlerinizdeki ısrarcı davranabilirsiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde doğru kararlar vermek isteği içinde olacaksınız. Sorumlu olduğunuz konularda alternatif planlar yapabilirsiniz.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süredir devam eden maddi problemlerinizi aşmak için açılım fikirleri aklınıza gelebilir. Evrenin çözümlerine kendinizi aşın ve maddi bereketiniz artışa geçsin.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

13 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün programınızı hafifletmenin veya ayrıntılı işlerden kaçınmanın doğru olabileceği bir zamandır. Yakında bunun ne demek olduğunu daha iyi anlayacaksınız.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü ilişkileri seviyorsunuz. Sezgilerinizi  kullanmanız sayesinde başarıyı hızlı yakalayacaksınız. Mesleki konularda istediğiniz şartları karşı  tarafa kabul ettireceksiniz. Doğrularınızdan taviz vermemelisiniz. 

13 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi çok cilveli ve tutkulu hissettiğiniz için, bugün partneriniz ile birlikte güzel bir buluşma ayarlayın. İş yerinizde, harika fırsatlar ile karşılaşacaksınız. Kafanızı dinlendirmek için biraz yalnız vakit geçirmeyi deneyin.

13 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınızda bazı yenilikler yaşayabileceğiniz bir gün. Bu yenilikler aşk veya çalışma hayatınızla ilgili olabilir. İleriye yönelik olarak olumlu ve pratik kararlar almanız olası. İşleriniz yoğun da olsa, bunların üstesinden gelebilecek kadar enerjiniz var. Özellikle yakın zamanda yapmanız gereken ve sizi düşündüren bazı ödemeleriniz varsa onlarla ilgili ferahlatıcı gelişmeler olabilir. Borç olarak dağıttığınız paraları geri toplamakta güçlük çekiyorsunuz.

13 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 28' 09" R
Ay
Yay
28° 23' 10"
Merkür
Koç
16° 17' 20"
Venüs
Koç
28° 31' 07"
Mars
Balık
28° 10' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 17"
Satürn
Balık
16° 23' 45"
Uranüs
Boğa
22° 13' 57"
Neptün
Balık
28° 50' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 41"
Lilith
Başak
23° 06' 52"
True Node
Koç
15° 26' 08"
Son Güncelleme : 28/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>