Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Çevrene Destek Oluyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2021, Pazar

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 40%

Eviniz bugün yalnız ve sevgiden mahrum bir yere dönüşebilir. Ailenizden biri veya eşiniz geceleri uzakta olabilir, bu da evin normalde olduğundan daha soğuk ve boş görünmesine neden olabilir. Bugün, evde kalmak için iyi bir gece değil. Dışarı çıkın ve bir arkadaşınızı ziyaret edin ya da eğer mümkünse bir filme gidin. Ev yalnızlıktan kurtulanan kadar kendinizi bir şeylerle meşgul etmelisiniz.

Bugün aklınızın size neler söylediğine dikkat edin. Büyük olasılıkla, mantıklı olan aklınız, doğru yolu seçmeyi bilecek. Duygularınız eylemlere dökülmek için istekli, ancak aklınızın direksiyona geçmesine izin verin. Anahtar, hiçbir şey için uğraşmamak olacaktır. Neyin adil neyin olmadığı konusunda tartışırken sinirler gerilebilir. Sorunun bir parçası olmak yerine çözümün bir parçası olun.

İşteki stres bugün keyifsiz hissetmenize neden olabilir. Biraz şişkin ve toksik dolu gibi hissedebilirsiniz bu yüzden bol bol sıvı tüketmeniz iyi olacaktır. Biraz egzersiz ve dinlenmek de seçenekler arasında. Ve baharatlı yiyeceklerden uzak durun! Kitap okumak, ders çalışmak ya da biraz araştırma yapmak için iyi bir gün. Fiziksel olarak olması gerektiği gibi hissetmeyebilirsiniz fakat bugün zekanız çok keskin!

Başkalarının fikirleri seni kaygılandırmasın. İyi bir insan olmaya çalışıyorsun ve insanları memnun etmek için elinden geleni yapıyorsun. Fakat bazı insanlar gerçekten zor mutlu oluyor! Ebeveynin veya patronun seni eleştiriyorsa da bunu çok ciddiye alma. Kimsenin seni kontrol veya manipüle etme hakkı yok. Kendi kararlarını verip senin için doğru olduğuna inandığın yolu izlemen en önemlisi.Uzun süredir tanıdığınız anca bir süredir görmediğiniz biri aniden çıkıp gelebilir. Bir çeşit sosyal bir aktiviteye katılabilir, ya da ailenizi ziyaret etmek için eve uğrayabilir. Arkadaşlıklar ve gruplar destekleyici ve tatmin edici olduklarını kanıtlayabilirler ve kendinizi onların yanında epey güvende hissedebilirsiniz. Özellikle sanatla ilgili olan kurslara katılmak için iyi bir zaman.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birisi size birverip fakat nasıl yapılacağını öğretmeden gitti mi? Şaşkın ve sinirli hissetmeniz çok normal! Ne yapacağınız konusunda hiçbir fikriniz ve danışacağınız biri de yoksa, bu işi bilen birini bulana kadar sabredin. Bu işi yanlış yapmaktan daha iyidir. Eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım!

10 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sıkılganlık, değişiklik isteği, farklı deneyimler ve farklı maceralar gün içinde öne çıkabilir. İlginizi çeken konulara yönelebilir, ruh halinize göre hareket edebilirsiniz. Sağlık ve estetikle ilgili konular gündeminizde olabilir.

10 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir arkadaşın sıkıntı yaşadığı bir konuda sana danışabilir. Onun yanında olduğunu hissettireceksin. Gün içerisinde aile büyüklerinin birinin sağlık durumuyla ilgili haberler alabilirsin. Çevrene yeni insanlar katmak için arkadaşlık uygulamalarını kullanmaya karar verebilirsin.

10 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde ön planda olabilirsiniz. Sizlerden fikir almak isteyen yakınlarınız telefonlarınızı meşgul edebilir. Sıkılmadan önce size değer verdiklerini hesaba katmalısınız.

10 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken, kişisel işlerinize daha çok ilgilenebilirsiniz. Yeni adımlar ve girişimler başarılı sonuçlar getirebilir. Kişisel konulara zaman ayırabilirsiniz.

10 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde fırtına uyarılarına dikkat etmekte fayda var. Kazancınızın ve bereketinizin artacağı bir gündesiniz. Gelecek olumsuzluklara karşı hazırlıklı olun.

10 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, yaptığınız işlerle ön plana çıkabilir, enerjinizi toplum içinde en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Gün içinde yaşamınızda size zarar veren birini fark edebileceğiniz bugün, gizli eylemlerden uzak durmayı tercih etmeniz gerekmekte.

10 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herkes arada bir hata yapar, bu yüzden kendinize fazla sert davranmayın. Her küçük detayın üzerine düşemezsiniz. Bugün utanç verici başka bir şey yaptıysanız endişelenmeyin çünkü herkes illa ki unutacak.

10 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşam enerjiniz çok güçlü. Çevrenizde orijinal olan her düşünce kafanızda fırtınalar yaratıyor. Bağımsızlık dürtülerinizi önleyemiyorsunuz. Cazibeniz oldukça dikkat çekiyor. Kendinizle ilgili derin düşünceler içindesiniz. 

10 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevreniz, komşularınız, arkadaşlarınıza karşı daha duyarlı, empatik davranabileceğiniz bir gün olabilir, onlarla vakit geçirirken duygularınızı paylaşmaktan da çekinmeyebilirsiniz. İfade ve anlatım gücünüz yüksek, kelime bulmakta zorlanmayabilirsiniz. Bol iletişim, görüşmeler ve kısa yolculuklar söz konusu olabilir.

10 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birbirinize karşı çok anlayışlısınız. İş yerinizde karşınıza birtakım engeller çıksa bile durmadan ilerlemeye devam ediyorsunuz. Uyku saatlerinizi düzenleyin ve beslenme listenizde bazı değişiklikler yapın.

10 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusallığınız sizi huzursuz edebilir. Artan güvenlik ihtiyacınız karar vermenizi zorlaştırıyor. Duygularınızın sesinden çok mantığınızın sesini dinlemenizde yarar var. Duygularınızın mantığınızın sesini bastırmasına izin vermeyin ve düşündüklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçin. Hayatınızın her alanında karşınıza çıkan engellerin üstesinden gelebilecek güce sahipsiniz. Maddi konulardaki tutarlılığınıza nazar değdi. Biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor.

10 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 28' 34" R
Ay
Yay
28° 28' 37"
Merkür
Koç
16° 17' 26"
Venüs
Koç
28° 31' 38"
Mars
Balık
28° 10' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 23"
Satürn
Balık
16° 23' 47"
Uranüs
Boğa
22° 13' 58"
Neptün
Balık
28° 50' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 42"
Lilith
Başak
23° 06' 54"
True Node
Koç
15° 26' 07"
Son Güncelleme : 28/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>