Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Evini Yeniliyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 40%

Sosyal hayatınızda daha iddialı olmak için güzel bir gün. Birini özel bir yemeğe çıkarmak isteyebilirsiniz. Sevginizi ifade etme konusunda daha emin hissedeceksiniz. Bu, utangaç kişiliğinizden kurtulmanız için iyi bir şey! Bugün, ilgilendiğiniz kişiye duygularınızı açarak olumlu sonuçlar alabilirsiniz. Güzel bir akşam yemeği, vintage şarap ve eğlenceyle tamamlanacak romantik buluşma ayarlayın.

Her zaman ilham almayı seviyorsunuz ve şimdi de yeni bir şeyden pozitif enerji alıyor olabilirsiniz. Belki de aklınıza yeni fikirler getirecek bir şeyler okuyacaksınız. Bu durumun etkilerini düşünebilirve ev işlerine olan dikkatiniz dağılabilir. Eğitim ve öğretim için biraz zaman ayırmanız gerekebilir. Aldığınız bilgiler ileride size yardımcı olabilir!

Bugün bir çok ailesel sorumlulukla meşgul olabilirsiniz. Aileniz için bazı günlükve görevler sizi bekliyor olabilir. Ya da, çocuklarınız için alışveriş yapmanız gerekebilir. Kendinizi, bir yandan yapmanız gerekenler listesindeki maddeleri kontrol ederken bir yandan da bir işten diğerine koştururken bulabilirsiniz. Bugün tüm bunları yapmak, kendinize ayıracak vakit bulamasanız da için iyi olacak.

İçgüdülerinle ilgili vurucu anlar yaşayabileceğin bir gün. Daha bir kelime etmeden, karşındakinin neler yaşadığını ve neler hissettiğini sezeceksin. İş yerinde de patronunun yapacağı duyuruyu, ne söyleyeceğini önceden kestirmen çok olası. İnsanların enerjilerine karşı çok hassas olacaksın ve trendleri da önden kestirebileceksin. İçgörülerin herkesi şaşırtabilir. Psişik titreşimleri sergilerken eğlenmene de bak tabi!Bugün hayatında yepyeni bir sayfaya başlayabilirsin. Önemli kararlara vararak hayatını değiştirme yoluna girebilirsin. Örneğin sigarayı, alkolü bırakmaya çalışıyorsan ya da kilo vermek istiyorsan, bu tip başlangıçlar için heyecanlı hissedeceksin. Hedefine ulaşmak için yardım alabilirsin. Sana rehberlik edecek bir danışman edinebilirsin. Belki de, başkalarının başarı hikayelerinden etkilenip yola koyulabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yataktan kalkar kalkmaz zırhınızı kuşanmak isteyebilirsiniz. Ortada tüm şiddetiyle süren bir savaş var herkes sizi hedef almış gibi görünebilir. Meseleyi tüm yönleriyle kavramadan savunmaya geçip olayı daha da büyütmemeye özen gösterin. Her şey küçücük bir yanlış anlama yüzünden patlama noktasına varmış olabilir.

8 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda akılcı adımlar atmaya, acelecilik ve kaygıdan uzak kalmaya çalışmalısınız. Kıtlık bilinci maddi zorlanmaları yaşamınıza çekmenize neden olabilir. Kendinize güvenerek, yapabileceklerinize odaklanarak ilerlediğinizde destekler görebilirsiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kültürel olarak kendini geliştirmeyi seviyorsun. Eğitim hayatına yeni bir alanda tekrardan başlamaya karar verebilirsin. Eski öğretmenlerin ve yakın çevrenden bu konuda fikir alabilirsin. Yaşam alanını daha huzurlu hale getirmek ruhsal olarak daha rahat hissetmeni sağlayacaktır. Bu yüzden dekorasyon dergilerini ve farklı akımları gözden geçirebilirsin.

8 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızı ihmal ederseniz yaşam kaliteniz düşecektir. Kendinize zaman ayırmak ve sevdiğiniz şeyleri yapmak için alan yaratmalısınız. Kendinizle bugün ilgilenmeniz en azından daha iyi hissetmenize neden olacaktır.

8 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızda farkında olmadığınız, gizli kalan konularla ilgilenebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerle işlerinizde aksaklık yaşanabilir. Gelecek yönünde karar vermek için pek uygun bir gün olmayabilir. Bununla birlikte duygusal yenilenmeye girebilirsiniz. Akşamüstü olaylara karşı abartılı duygusal davranışlar gösterebilirsiniz.

8 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz ya da beklediğiniz şehir dışı misafirleriniz gelebilir. Bu durum çevrenizin genişlemesine hatta aşka yelken açmanıza bile vesile olabilir.

8 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize güveninizin yüksek olduğu, finansal konular ve alım satım işleri ile ilgilenebileceğiniz bir zamanda iken, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalarda yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde partnerinize mesafeli davranabileceğiniz bir zamandasınız.

8 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ciddi ya da somut olan her şeyi unutmanız ve daha geçici, yaratıcı şeylerle ilgilenmeniz gerekir. Böyle yaşamak ruhunuzu iyileştirecektir.

8 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizden ödün vermek istemiyor ve direnme gücünüzü sonuna kadar kullanıyorsunuz. Yaratıcılığınızı toplumsal olaylarda kullanmaktan yanasınız. Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçiyorsunuz.

8 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

8 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Entelektüel ve çekici bir partner adayıyla karşılaşmanıza çok az kaldı. Finansal olarak gayet iyi gidiyorsunuz ve hedeflerinize odaklanmış bir durumdasınız. Ani duygu değişimlerinden kaçınmaya çalışın.

8 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hayatınızda sürekli aklınıza gelen bir kişi var mı? Öyleyse buluşmanın tam zamanı. İlişkinize zarar vermeyi engellemek için bir demet çiçek yeterli olabilir. Başkaları ile görüşmek için vakit ayırın. Hislerinizin sizi nereye götüreceğini bilirsiniz. Bu duygular sizi bu gün çok özel bir yere götürüyor. Hislerinize güvenin! Mali problemler dışında evde her şey huzurlu. Yeni bir masraf kemerleri sıkmayı gerektirecek. Midenize olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor

8 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 33' 14" R
Ay
Koç
10° 30' 52"
Merkür
Koç
19° 51' 14"
Venüs
Boğa
07° 30' 46"
Mars
Koç
03° 47' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 41"
Satürn
Balık
17° 01' 34"
Uranüs
Boğa
22° 39' 03"
Neptün
Balık
29° 03' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 12"
Lilith
Başak
23° 55' 27"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 05/05/2024 16:53

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>