Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Araştırma Halindesin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2021, Perşembe

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk bugün sizin lehinize işliyor, tüm romantik ve sosyal durumların da iyiye gittiğini göreceksiniz. Bugün, yaratıcı projelerde dikkat gerektiren her şeyde önderlik etmek için mükemmel bir gün. Bugünkü genel ruh haliniz olumlu ve neşeli olacak ve kendinizi ifade ederken hata yapmadığınızı göreceksiniz.

Bugün, bir kez olsun tüm itaatkar tavrınızdan kurtulmanız için mükemmel bir gün. Kim bilir, belki birisiyle yüzleşmek için çok cesur hissedebilirsiniz. Bu kişi patronunuzdur belki de? Sizin için, gerçek gücün hiyerarşi ile ilgisi yok. Aksine, güçlü bir doğru ve yanlış duygusuyla motive oluyorsunuz. Sonunda, gerçek bir fark yaratacak güce ve sese sahipsiniz. Diğerleri çabalarınızdan faydalanacaktır.

Bugün telefonlarınız susmayacak. Arkadaşlarınız ve ailenizin sizinle paylaşmayı beklediği iyi haberleri ve ilginç bilgileri var bu yüzden onlarla telefonda uzun bir süre geçirmek isteyebilirsiniz. İlginizi çeken yeni çıkan kitaplar hakkında bir şeyler öğrenebilirsiniz. Yapılması gereken onlarcasizi bekliyor fakat bunları yaparken eğleneceksiniz de. Keyfini çıkarın!

Yepyeni birine abayı yakabilirsin. Günün enerjisi seni flörtöz ve sosyal yapıyor. Bir komşunla ya da tamamen yabancı olan çekici bir kimseyle sohbete girebilirsin. Hatta tanıdığın bir kişiye çıkma teklifi de edebilirsin. Romantik açıdan ufuklarını genişletmek istiyorsun. Eğer halihazırda bir ilişkideysen de, yeni heyecanlar yaratmak isteyeceksindir.Bugün yataktan kalkar kalkmaz zırhınızı kuşanmak isteyebilirsiniz. Ortada tüm şiddetiyle süren bir savaş var herkes sizi hedef almış gibi görünebilir. Meseleyi tüm yönleriyle kavramadan savunmaya geçip olayı daha da büyütmemeye özen gösterin. Her şey küçücük bir yanlış anlama yüzünden patlama noktasına varmış olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün ilerledikçe her şey senin için daha iyi olacak ve akşam olunca, tam tempo hareket edeceksin. Bu gece kabuğundan çıkıp birkaç gündür sana olumsuz olarak hükmeden yoğun duygusal durumdan kurtulmak için uygun bir gece. Birkaç arkadaşını yanına al, dışarı çık ve spontane bir şekilde takılın.

7 Ocak 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün plan dışı durumlar, sürpriz değişimler,hayatında köklü ve uzun vadeli değişiklikler gündeme gelebilir. Ruh ve beden sağlığına özen göstermeli, kendinizi ve şartlarınızı zorlamamaya gayret etmelisiniz. Yeni birbaşlangıcı olabilir.

7 Ocak 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ödemelerinin başladığı bir döneme başlangıç yapıyor olabilirsin. Maddi konularda yaşadığın zorlukları her ne olursa olsun çevrendekilere yansıtmaktan kaçınmalısın. Çocuğu olan bir Yay burcuysan, onların eğitimi üzerine yoğunlaşabilirsin. Geleceğe yönelik atmak istediğin adımları ince eleyip sık dokuyorsun.

7 Ocak 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizde bazı problemleri çözmek zorunda kalabilirsiniz. Bu tür tuzaklara gelmemelisiniz. Bazı konularda başarılarınız kıskanılıyor olabilir. Bu durumu çok fazla dillendirmeden hareket edin. Mütevazi bir yaklaşım gününüzü kurtarabilir.

7 Ocak 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınızın gizli kalan konularıyla ilgilenebilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar olabilir. İletişim problemlerinden dolayı kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Karşınızdakini anlamak için çaba sarf etmek durumunda kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde sanatsal uğraşlarla ilgilenebileceğiniz keyifli zamanlar var.

7 Ocak 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizin için hangisi daha önemli - dünyevi başarı mı, yoksa yakın ilişkiler mi? Mevcut koşullar bu alanlarda zor kararlar dikte ediyor. Siz hangisinin en önemli ve pratik olduğuna karar vermelisiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi muazzam yüksek bir enerjide hissedecek, yaptığınız her işle öne çıkacak ve ilişkilerinizde fırsatlarla karşılaşacaksınız. Sportif faaliyetler ile güzellik ve bakımıza da önem verebileceğiniz bugün akşam saatlerinde aile ilişkilerinde incinmeye açık bir enerjiden geçerken, ilişkilerinizde geçmişi fazla düşünebilir, anılarınız ile şimdiki zaman arasında kalabilirsiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün partnerinizin tuhaflığına uyum sağlayamayacaksınız, bu yüzden biraz ayrı kalın. Çok yakında oyuna geri döneceksiniz ve işler çok daha tatlı olacak.

7 Ocak 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Popüler ilişkileri tercih ediyorsunuz. Dostluklarınızın pekişeceği fakat aynı zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir dönem. İletişim kurabileceğiniz, saatlerce konuşabileceğiniz  gerçek bir sevgiliye ihtiyaç duyacaksınız.

7 Ocak 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek. Aşkta ise daha olumlu gelişmeler olacak.

7 Ocak 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte çok tutkulu ve eğlenceli bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki üretkenliğiniz ile herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızı arayın ve hasret giderin.

7 Ocak 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygularınıza kapılabilir, alıngan ve kararsız bir tavır içine girebilirsiniz. Olayları akışına bırakıp, gözleyin. Moral açıdan kendinizi zayıf hissetseniz bile gün içindeki gelişmeler keyfinizi yerine getirecek. Sevdiğinizden alacağınız teklifler son derece ilginç ve dikkat çekici olabilir. Yeni projeler düşünebilirsiniz. Planlı hareket ederek, işlerinizin üstesinden zorlanmadan geleceksiniz. Gereksiz işlerle ilgilenmek canınızı sıkabilir. Parasal açıdan sıkıntılarınızın azalması moralinizi yükseltecek.

7 Ocak 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 26' 18" R
Ay
İkizler
23° 05' 52" R
Merkür
Koç
24° 15' 51"
Venüs
Boğa
13° 43' 37"
Mars
Koç
07° 40' 02"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 56"
Satürn
Balık
17° 25' 33"
Uranüs
Boğa
22° 56' 36"
Neptün
Balık
29° 12' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 35"
Lilith
Başak
24° 29' 02"
True Node
Koç
15° 09' 02"
Son Güncelleme : 10/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>