Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendini Geliştiriyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 70%

Bugün aşk hayatınızda ani bir değişim yaşayabilirsiniz. Bu pozitif bir değişim olabilir, bu yüzden endişelenmeyin! Sevgiliniz artık birlikte hareket etmek, evlenmek veya çocuk sahibi olmak isteyebilir. Veya ilişkinizdeki hedeflerinizin değiştiğini görebilirsiniz. İlerleyeceğiniz ve sevgilinizle bunu yapabilmenin yolunu bulabileceğiniz bir gün olacak.

Bugün geçmişten birinden haber alabilirsiniz. Belki eski bir okul arkadaşınız sizi arayabilir veya arkadaşça bir e-posta gönderebilir. Bu kişi sizinle yeniden bağlantı kurmakla ilgilenebilir. Zamanınız varsa, onlara ulaşmaya çalışmalısınız. Değer verdiğiniz insanlarla teması kesmek çok kolaydır. İş ve diğer kaygılar, belirli arkadaşlıkları ihmal etmeyi kolaylaştırır. Şimdi bunun ekstra çaba gösterin.

Genellikle rüyalarınıza önem verirsiniz fakat bu gece bilinçaltınız sonrasında size hiç bir şey ifade etmeyecek karmaşık istenmeyen bilgiler verebilir. Eğer mesaj açıksa, o zaman mesaja dikkat edin. Fakat eğer sembollerin ne anlama geldiğini bulmak için mental olarak çok fazla düşünmeniz gerekiyorsa, muhtemelen bir şey anlamları yoktur. Bazen rüyalar rüyadan daha fazlası olmayabiliyor. Bunu unutmayın!

Bugün partilemeye hazırsın! Gündelik bir arkadaş toplantısı söz konusu olabilir. Biralarınızı alın ve hep beraber şakalaşın, gülün, rahatlayın. Bazen gerçekten çok ciddi olabiliyorsun! İşte şimdi bütün o stresli düşünceleri kafandan atma zamanı. Arkadaşlarına başından geçenleri anlat. Aklından geçenleri bütünüyle dışa yansıt ki negatif enerjiden kurtul!Gün ilerledikçe her şey senin için daha iyi olacak ve akşam olunca, tam tempo hareket edeceksin. Bu gece kabuğundan çıkıp birkaç gündür sana olumsuz olarak hükmeden yoğun duygusal durumdan kurtulmak için uygun bir gece. Birkaç arkadaşını yanına al, dışarı çık ve spontane bir şekilde takılın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Size yakın olan birileri bugün rahatsızlık verici bir şekilde sessiz olabilir. Bir şey onu korkunç bir şekilde rahatsız ediyor ve onlar hakkında konuşmak istemiyor. Her şekilde onları dinlemek veya yardım etmek için istekli olacaksınız, ama arkadaşınızı paylaşmaya zorlamayın. Neler olup bittiğini anlamak için sezgilerinizi kullanın ve neler olduğunu sormadan gerekli olanı yapın. İnanın çabaların fark edilip takdirsiz kalmayacak!

6 Ocak 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ödemelerinize ulaşabilir, finansal konularda başarı elde edebilir, para yönetiminde daha bilinçli hareket etmek isteyebilirsiniz. Aşk ilişkilerinde bir belirsizlik kapanmaya, duygularınızda netleşmeye başlayabilirsiniz. İlişkilerinizde ilgili ne yapacağınıza dair daha net karar verebilirsiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında sürpriz gelişmeler yaşayabilirsin. Hiç umudunun olmadığı bir kurum,başvuruna yanıt verebilir. Evli bir Yay burcuysan, eşinle beraber yeni bir ev arayışı içinde olabilirsiniz. Spor ve sağlıklı beslenmeye dair aldığın kararlar hem fiziksel hem de ruhsal olarak daha iyi hissetmeni sağlayacak.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize haksızlık yapmadan önce kendinize bakmalısınız. Kalp kırmak bugün sizi sonrasında pişman edebilir. Yaşam içerisinde her şey olabilir fakat bilerek yapılanların telafisi olmaz. Hayatınızı kendi ellerinizle bir kaos içine çekmeyin.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı konulara özen göstermelisiniz. İkili ilişkilerinizde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Uğraştıran durumlara karşı kendinizi korumaya çalışın. Akşam saatlerinde daha ciddi meselelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yapacağınız anlaşmalarda dikkatli olun.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün itibariyle 4 Mart'a kadarortamınız yoğunlaşıyor. Çalışma temponuz artacak, üretken olacaksınız. İş arkadaşlarınızla sürtüşmelere açık bir enerji. Sağlığınıza özen göstermelisiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklıklar ve yakın dostluklarınızda pozitif etkiler aldığınız bugün, sosyal etkinliklerde, toplantılarda yer alabilir, çalışmalarınızı en iyi şekilde sergileyebilir, görüşmelere katılabilir ve aşk hayatınızda pozitif görüşmeler gerçekleştirerek, ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar fazla harcama yapmamaya özen gösterin. Geçtiğimiz aylarda yaptığınız alışverişlerin etkisini bu ay hissedeceksiniz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yerinizde değişimler ve yeni başlangıçlar için uyumlu dönemlerinizden birini yaşıyorsunuz. Paraya ve lükse olan merakınız, sizi daha çok çalışmaya yöneltecek. Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinizdeki sıkıntıları çözmeden yeni bir ilişkiye adım atmayın. Finansal durumunuzu riske sokacak adımlar atmaktan kaçının. Kafanızı karıştıran şeylerden bir an önce kurtulmaya özen gösterin.

6 Ocak 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın çevrenizle ilişkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiçbir şey olmamış gibi davranmanız mümkün. O bu davranışa ılımlı yanıt verecek. Amirleriniz değerinizi gün geçtikçe daha çok takdir ediyor. Size yapılacak öneriler karşısında ailenizin ve dostlarınızın fikrini alın. Para konusunda geçici bir daralma söz konusu. Televizyon karşısında bir şeyler atıştırarak zaman geçirmek yerine egzersiz yapın.

6 Ocak 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 08' 10" R
Ay
İkizler
18° 48' 28" R
Merkür
Koç
23° 57' 06"
Venüs
Boğa
13° 20' 32"
Mars
Koç
07° 25' 41"
Jüpiter
Boğa
26° 18' 31"
Satürn
Balık
17° 24' 07"
Uranüs
Boğa
22° 55' 31"
Neptün
Balık
29° 11' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 35"
Lilith
Başak
24° 26' 57"
True Node
Koç
15° 10' 47"
Son Güncelleme : 10/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>