Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Görüşmelerin Artıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2021, Salı

Aşk 30%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün insanları eğlenceli ruh halinizle şaşırtabilirsiniz. Bazen biraz sert ve eski kafalı oluyorsunuz ama bu gerçek siz değilsiniz. Bütün Boğa'lar sıcak, romantik bir doğaya sahiptir. Ama bu doğalarını meraklı gözlerden saklarlar! Bugün kendinize karşı biraz daha açık ve samimi olmanıza izin verin, ağzınıza kadar mutluluk dolu hissedeceksiniz.

Beklenmedik bir kariyer arası ile ilgili bir haber karşınıza çıkabilir. Bu çok heyecan verici olabilir ve hayatınızda düşündüğünüzden daha büyük bir fark yaratmalı. Ancak, bu kesinlikle bazı mütevazılıkların uyandığı bir zaman olacak. Çok gururlu ya da çok heyecanlı davranırsanız, şanslı olmayan meslektaşlarınız arasında kıskançlığa sebebiyet verebilir ve daha sonra sizi rahatsız etmek için bunlar size geri dönebilir. Heyecanını ailenize saklayın.

Size borçlu olan bir yakınınız aniden çıkagelip size borcunu ödeyebilir. Bu sizi biraz şaşırtabilir fakat yine de bu davranış hoşunuza gidecek. Bir arkadaşınızı öğle yemeğine çıkararak veya birine hediye alarak modunuzu daha da yükseltmek isteyebilirsiniz. Bu gece uykunuzda güzel rüyalar sizi bırakmayabilir ve hatta uyandığınıza üzülebilirsiniz bile. Onları not edin, çünkü size bir şeyler anlatıyor olabilirler.

Harika bir gün geçireceksin. Adeta tuttuğun her şey altın olacak! Günün olayları seni doğru yöne götürüyor olacak. Sakin ve verimli olmanın keyfini çıkaracaksın. Ama fark edemeyeceğin nokta, bunun her gün yaşanabileceğidir. Bugün nelerin yolunda gittiğini görmek için vakit ayır ki yarın da aynı yöntemleri uygula!Size yakın olan birileri bugün rahatsızlık verici bir şekilde sessiz olabilir. Bir şey onu korkunç bir şekilde rahatsız ediyor ve onlar hakkında konuşmak istemiyor. Her şekilde onları dinlemek veya yardım etmek için istekli olacaksınız, ama arkadaşınızı paylaşmaya zorlamayın. Neler olup bittiğini anlamak için sezgilerinizi kullanın ve neler olduğunu sormadan gerekli olanı yapın. İnanın çabaların fark edilip takdirsiz kalmayacak!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarına karşı biraz sert bir tavır içinde olabilirsiniz. İnsanların size ne yapmanız ya da kime inanmanız gerektiğini söylemesinden hoşlanmıyorsunuz. Bu tip tavırlar hareket alanınızı daraltıp belli ilişkilerin fişini çekebilir fakat bu sorun değil. Kendinizi açıp diğer insanların saldırılarına karşı savunmasız kalmaktansa bir tavrınız olması daha iyi. Kendinize dikkat etmeyi iyi biliyorsunuz.

5 Ocak 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler, aşk hayatı ve flörtler öne çıkabilir. İletişim trafiğiniz artabilir. Yeni kişilerle tanışabilir, görüşmeler yapabilirsiniz. Kurs ve eğitimler, grup ve ekip çalışmaları gündeminizde olabilir.

5 Ocak 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile bireylerinden birinin sağlığına yönelik alacağın haber gün içerisinde kafanı kurcalayabilir. Bu durumla ilgili gerçekleştireceğin telefon görüşmeleri gününü iyice dağıtırken hata yapmamak için dikkatli olmalısın. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, partnerin ile bir sonraki adım için adım atmaya karar verebilirsin.

5 Ocak 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öfkenizi kontrol edemediğiniz anlar bu durum kelimelerini de yansıyabilir. Geri dönüşü olmayan sözler ilişkilerinize hasar vereceği için sakin kalmalısınız. Bu konuda bir güvendiğiniz bir arkadaşınıza ya da uzman görüşüne de danışabilirsiniz. 

5 Ocak 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konularınızla ilgilenmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Birlikte yolculuk planlara yapabilirsiniz. Dernek işlerinize ayıracağınız zamanlar var. İşten gelecek destekler olabilir. İkili ilişkilerde sakin olmakta fayda var, huzursuzluklar yaşanabilir. Risk almaktan çekinmeyeceğiniz bir gündesiniz.

5 Ocak 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal, canlı ve hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla görüşebilir, geleceğe dair fikir ve görüşlerinizi paylaşabilir ve tartışabilirsiniz. Yenilikçi ve sıra dışı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

5 Ocak 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kariyeriniz, patronlarınız, aile büyükleriniz ve ilişkilerinizin gidişatı ile ilgili geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek ilişkilerinizde dengeyi sağlayabileceğiniz, isteklerinizden emin olduğunuz, hedeflerinizi daha kolay gerçekleştirdiğiniz ve olumlu görüşmeler gerçekleştirebileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

5 Ocak 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çatışmanın üstesinden gelmek konusunda oldukça iyisiniz. Bugün partnerinize karşı kullanabileceğiniz en iyi güç bu olacak.

5 Ocak 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olayların arkasında farklı nedenler ararken, bulunduğunuz noktadan çok uzaklaşıyorsunuz. Duygusal takıntılarınız sizi zorlamanın ötesinde yanlış kararlar almanıza neden oluyor. Bazı görüşmeleriniz olumlu sonuç verecek.

5 Ocak 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

5 Ocak 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile yaşadığınız huzursuz zamanların ardından harika bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız. Sevdiğiniz insanlara destek olmaktan büyük bir zevk duyuyorsunuz.

5 Ocak 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eski aşkınız yeniden hayatınıza girmek istiyor. Üzüntülü günlere tekrar dönmek istemiyorsanız bu ilişkiden uzak durun. Ailenizle ilgili alacağınız bazı kararlarda zorlanabilirsiniz. Karar verirken duygularınızdan çok mantığınızın sesini dinleyin. Bugünyerinde alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek. Başarılı anlaşmalar yapabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Harcamalarınızı dengeleyebilmek için yatırım yapmaya yönelmelisiniz. Günlük egzersizlerinizi ihmal etmeyin.

5 Ocak 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 49' 14" R
Ay
Yengeç
12° 13' 59" R
Merkür
Koç
25° 45' 21"
Venüs
Boğa
15° 29' 16"
Mars
Koç
08° 45' 44"
Jüpiter
Boğa
26° 43' 10"
Satürn
Balık
17° 32' 00"
Uranüs
Boğa
23° 01' 35"
Neptün
Balık
29° 14' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
21° 18' 08"
Lilith
Başak
24° 38' 33"
True Node
Koç
15° 01' 18"
Son Güncelleme : 12/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>