Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Haberler Geliyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Kalbiniz yakın zamanlarda kırıldı mı? Öyleyse, kendinizi toparlamak için ne yaptınız? "Ya olursa?" Diye merak ederek zamanınızı mı harcıyorsunuz? Yoksa bir arkadaşınızla konuşmak ya da yeni bir kıyafet almak gibi sakinleştirici ve canlandırıcı faaliyetlerle uğraşıyorsunuz? Hislerinizi değiştiremezsiniz ancak bunlarla nasıl başa çıkacağınıza karar verebilirsiniz. Kendinize mümkün olduğunca iyi bakmaya çalışın.

Yaratıcı yeteneklerinizi başkalarıyla paylaşmaya hazır olacaksınız. Eğer bir şairseniz, yazdığınız bir şiirden bahsetmek isteyebilirsiniz. Ya da bir gün müzik kariyerine başlamayı hayal ediyorsanız, bir kafede ya da barda bazı orijinal şarkıları test edebilirsiniz. Kendinizi yaratıcı ve sanatsal yollarla ifade etmekten korkmayın. Artık sanatınızda tam zamanlı bir yaşam sürmeseniz de geleceğin nelere sahip olabileceğini kim bilebilir?

Çok uzaklardan alacağınız bir bilgi, içerisinde olduğunuz bir grup ile daha kolayyapmanızı sağlayabilir. Her şey, hem iki grup aktiviteleri hem de sizin eğitiminizi ilerletmeniz için ümit vadedeci görünüyor. Bu yüzden, bunlar bugün için güzel odak noktaları diyebiliriz. Kafanızın bir köşesinden seyehat fikri de geçiyor olabilir. Arkadaşlarınız da böyle düşünüyor olabilir, onlarla birlikte akşam şehir merkezine gidip, gönlünüzce eğlenebilirsiniz. Günün tadını çıkarın!

Düzenlemelerle ilgili konularda destekleyici bir enerji söz konusu. Çekmeceleri, dolapları, kilerleri, dosyaları vs. elden geçir. Organizasyon günün aktivitesi. Ayrıca düzene sokmayla alakalı işlerin huzur yarattığını da unutma. Bu hisse hedef, bütçe planlama ve haftalık program yapma gibi zihinsel organizasyon işleri de dahildir. Hem zihninin hem evinin bütün köşelerine el atmaya çalış!Birisi size birverip fakat nasıl yapılacağını öğretmeden gitti mi? Şaşkın ve sinirli hissetmeniz çok normal! Ne yapacağınız konusunda hiçbir fikriniz ve danışacağınız biri de yoksa, bu işi bilen birini bulana kadar sabredin. Bu işi yanlış yapmaktan daha iyidir. Eşeği sağlam kazığa bağlamak lazım!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatında yepyeni bir sayfaya başlayabilirsin. Önemli kararlara vararak hayatını değiştirme yoluna girebilirsin. Örneğin sigarayı, alkolü bırakmaya çalışıyorsan ya da kilo vermek istiyorsan, bu tip başlangıçlar için heyecanlı hissedeceksin. Hedefine ulaşmak için yardım alabilirsin. Sana rehberlik edecek bir danışman edinebilirsin. Belki de, başkalarının başarı hikayelerinden etkilenip yola koyulabilirsin.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzensizlikleri ve etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Motivasyonunuz ve ruh haliniz gün içinde daha hızlı değişebilir. Gündüz saatlerinde sıkılganlıklar olabilir, akşama doğru daha keyifli ve neşeli olabilirsiniz.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay öğlen saatlerinde burcuna taşınıyor! Bu da sabah saatlerinden itibaren dağınık bir güne başladığını işaret ediyor. Ani olaylar karşına çıkabilir, aile bireylerinden beklenmedik haberler alabilirsin. Eğer kardeşin varsa işten ayrıldığını öğrenebilirsin. Günün dağınıklığı seni de biraz dalgınlaştırırken telefonunu olur olmadık yerlerde unutman mümkün.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olabileceğiniz bir gün. Sıkışmış hissederseniz kendinizi dostlarınızla konuşmalısınız. İçinizde yaşarsanız yalnızlık sizleri daha çok dibe çekecektir. Mümkün oldukça dertleri içinize atmak yerine konuşun.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal yönden sizi bağlayan konular, geçmişten kaynaklanan durumlar var. Olaylara daha tarafsız yaklaşmanız iyi olacak. Depresif olmamaya bakın.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinizde göstereceğiniz koruyucu tavır partnerinizle çekişme yaşamanıza sebebiyet verebilir ve ufak tartışmalar olabilir bu yüzden üslubunuza dikkat edin

9 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sevdiklerinize ve ailenize zaman ayırabilir, evinizde zaman geçirerek, ruhunuzu dinlendirmeye zaman ayırabilirsiniz. Meditasyon, enerji çalışmaları ve duaların etkisinden maksimum yararlanabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu günlerde yeni bir sözleşme veya anlaşma yapmak akıllıca olmaz. Mürekkep kurumadan bile işler değişebilir. Kabul ettiğiniz her şey tamamen iptal edilebilir.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjiniz, karşı cins açısından sizi oldukça çekici yaparken; vazgeçilmez olduğunuz duygusuna kapılabilirsiniz. Katılacağınız bir grup aktivitesinde karşılaşacağınız kişi, seveceğiniz bir kişilik olabilir.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizden uzaklaşmaya başladınız ve ilişkinizi sonlandırma kararı alabilirsiniz. İş yerinizde üzerinize çok özel ve önemli bir sorumluluk alacaksınız. Vücudunuzu hareketsiz bırakmadığınızdan emin olun.

9 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmeniz gereken bir gün. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya da özen gösterin. İş yerindeki probleminizi çözmek için çok yönlü düşünmelisiniz. Moraliniz sık sık bozuluyor. Bunun çaresi zaman zaman moral depolamak. Bugün bütçenizle ilgili endişe duyabilir, yeni çözümler aramaya çalışabilirsiniz. Bu yoğun tempoda sağlığınız sizin için çok önemli. Onu korumaya devam edin.

9 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 37' 09" R
Ay
Koç
11° 30' 15"
Merkür
Koç
19° 54' 12"
Venüs
Boğa
07° 35' 45"
Mars
Koç
03° 50' 50"
Jüpiter
Boğa
25° 12' 38"
Satürn
Balık
17° 01' 54"
Uranüs
Boğa
22° 39' 17"
Neptün
Balık
29° 03' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 25"
Lilith
Başak
23° 55' 54"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 05/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>